Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 194 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σε μία από τις σπάνιες βραδινές μου τσάρκες κατέληξα εδώ όπου δούλευαν η Όλγα και η Ιωάννα. Ωραία κορμιά και οι δύο, αλλά επέλεξα Όλγα λόγω των μεγάλων μαύρων γυαλιών που φορούσε και του ελεύθερου στοματικού. Να σημειώσω ότι τα χέρια και η πλάτη της είναι γεμάτα τατού και έχει και πίρσινγκ στον αφαλό.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αριστερά με το που μπαίνεις στο σαλόνι. Υπενθύμησα στην υπηρεσία να φοράει τα γυαλιά της όταν έρθει, γιατί όση ώρα περίμενα στο σαλόνι, την μία πού βγήκε τα φορούσε ενώ την δεύτερη όχι. Οπότε της το είπα για να είμαι σίγουρος.
Φρεσκαριστηκα και με το που ξάπλωσα ήρθε και η Όλγα.
Μπαίνει στο δωμάτιο και μου Hello boss. I am your secretary. Γελάσαμε και οι δύο και ήρθε πάνω μου.
Βρήκα ευκαιρία να την χουφτώσω και την τράβηξα κοντά μου.
Αυτή μύρισε το άρωμα μου που της άρεσε και μου το είπε. Με ρώτησε εάν θέλω free τσιμπούκι και μόλις της είπα ναι τον πήρε κατευθείαν στο στόμα.
Παραδόξως δεν μου είχε σηκωθεί καθόλου μέχρι εκείνη την στιγμή και αρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει μέσα στο στόμα της. Την κοιτούσα να τον ρουφάει όλον φορώντας τα γυαλάκια της και η στύση μια έγινε κατοστάρα. Σε μια στιγμή σταματάει και με ρωτάει εάν θέλω να τελειώσω στο στόμα της ή να κάνουμε σεξ. Εγώ προς στιγμήν μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της, αλλά μετά μου είπε ότι δεν το κάνω σε όλους αλλά για σένα επειδή είσαι καθαρός και καλός.
Υου are clean . Classic man and good man. Ωραία της είπα θα το κάνουμε μετά το σεξ
Συνεννόηση μόνο στα αγγλικά, ελληνικά δεν είπε λέξη.
Μου φόρεσε προφυλακτικό και της είπα να με καβαλήσει.
Έκατσε πάνω στο καβλί μου και άρχισε να κουνιέται ενω εγώ χούφτωνα και έγλειφα ότι έβρισκα. Αφού φάνηκε ότι κουράστηκε έτσι μου είπε εάν θέλω να αλλάξουμε στάση και να κάνουμε ντογκι. Της είπα ναι γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση και μου είπε κι εμένα το ίδιο.
Στήθηκε ωραία και τον έβαλα στο μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα την γραπωσα από τα καπουλια. Της τον εχωνα και έβλεπα την φάση από τον πλαϊνό καθρέφτη. Που και που γύριζε ελαφρώς και με κοίταζε κάτι που με κσβλωνε ακόμα περισσότερο.
Χάζευα τα μεγάλα τατου στην πλάτη της, έχει ένα γυναικείο πρόσωπο στην δεξιά πλευρά και της τον εχωνα δυνατά χουφτωνοντας παράλληλα τα κωλομέρια της.
Αυτή έβγαζε σιγανά βογγητά που με έφτιαξαν. Σηκωσε ελαφρώς την πλάτη της και στήθηκε λίγο ψηλότερα.
Την έπιασα από τους ώμους με το ένα χέρι και την κοπανουσα πάνω στο καβλί μου ώσπου ένιωσα οτι κοντεύω να τελειώσω. Τραβήχτηκα έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να τον πάρει στο στόμα να τελειώσω, αφού μου το είχε πει μόνη της.
Πήρε θέση πλαγιαστα στο κρεβάτι και άρχισα να τον παίζω μπροστά στα χείλη της. Όταν κατάλαβα ότι τελειώνω της τον έβαλα στο στόμα και αδειασα όλο το φορτίο μέσα.
Σηκώθηκε και πήγε να τα φτύσει στον νιπτήρα και να φρεσκαριστει. Μόλις ντύθηκε με ευχαρίστησε και μου είπε ότι είναι η γραμματέας κι εγώ το σφεντικο. Γελάσαμε ξανά, την ευχαρίστησα κι εγώ με την σειρά μου και έφυγε.
Πέρασα πολύ καλά με την Όλγα και θα περάσω πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχει ένα στυλ εκφυλο και μου αρέσει πολύ. Σίγουρα την προτείνω γιατί έχει ωραίο κορμί ακόμα και εάν δεν σου αρέσουν τα τατουάζ και είναι αρκετά ομηλιτική και ευχάριστη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2024
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
145
Likes:
18.950
Πόντοι:
26.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnny Red2, Elganador και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού