Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 74 10
Μπουρδέλα
99122
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Στο περίπου η ημερομηνία, 3η βάρδια, μπαίνω απο περιέργεια, και ο Βούλγαρος τσάτσος μου παρουσιάζει την 20χρονη Ειρήνη. Πάρα πολύ όμορφη ομολογουμένως. Ομως....δεν υποψιάστηκα ο βλάκας, ότι με τέτοιο τεράστιο χτισμένο μαύρο νύχι, ΠΩΣ στο μπούτσο θα κάνει πίπα της προκοπής? Μπήκα σε ένα χώρο, ο Θεός να το κάνει δωμάτιο, μπίχλα. βρώμα, τρώγλη κανονική. Μπαίνει μετά απο λίγο η Ειρήνη, βαριεστημένη, ούτε καν κάποια τυπική χαιρετούρα, και πάει να βάλει καπό στον πεσμένο πούτσο. Της λέω οτι έχουμε συμφωνήσει στο σαλόνι ακάποτο τσιμπούκι, κάνει πως δεν καταλαβαίνει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά, κάτι μου λέει σε απαράδεκτο τόνο στα Βουλγαρικά και συνεχίζει να μου περνάει προφυλακτικό. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ξεκινάει μια ψευτο αερο-δηθενόπιπα ξεκάθαρα κοροϊδεύοντας με, αφού είχε πάρει πλέον το 20άρικο. Σηκώνομαι νευριασμένος, πάω στον Τσάτσο, λέω τι έχει γινει. Ξαφνικά αυτός ξέχασε τα Ελληνικά του, και πόσο εξαιρετική είναι στο βαθύ λαρύγγι και παίζει ένα θέατρο του κώλου με την κοπέλα στα Βουλγάρικα, γιατί δεν με περιποιήθηκε. Αυτή είχε αράξει στον καναπέ και έβλεπε τηλεόραση. Μόλις ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, ανοίγει η άλλη πόρτα και βγαίνει ο φουσκωτός της ομάδας. Μου δείχνει τα μπράτσα του και μου λέει "You out". Ηθικό Δίδαγμα Σύντροφοι Συναγωνιστές. Μεγάλο χτιστό νύχι? ΜΑΚΡΙΑ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!