Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 123 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από αποτυχημένο τσιμπούκι της κακιάς ώρας στ αμάξι, εκεί ψηλά στον Υμηττό, από τύπισσα που και καλά με γούσταρε μήνες τώρα, λέω κρίμα να γυρίσω άχυστος σπιτι, παρκάρω Φώκαιας και αρχίζω την έρευνα αγοράς. Στο συγκεκριμένο τεραίν δεν είχα ξαναπαίξει. Μπαίνω, με καλησπερίζει ένας γκαίη τσάτσος ευγενέστατος, και μου παρουσιάζει τα Ρώσσικα Κανόνια! 27 ετών, με ματάρες, δεν το σκεφτηκα καθόλου, έδωσα το μπλέ όστρακο και μπήκα. Πρώτη παρατήρηση της κοπέλας "μαλακά" με τα βυζιά της. Οχι ζουλήγματα, όχι δόντι στο ρούφηγμα της ρώγας όπως μου επισήμανε. Μετά, με ξεκίνησε ακαπέλα πίπα αλλά, κάτι δεν πήγαινε καλά, συνέχεια με έκοβε. Της λέω "βάλε σκούφο και δείξε μου την αξία σου". Μου περνάει σκουφο και μου πέταξε τα μάτια στο τσιμπούκι. Αξιος πεοθηλασμός της Μεγάλης του Ξανθού Γένους Σχολής. Ετσι όπως με έκανε πέτρα, τη στήνω στα τέσσερα και αρχίζω κομπρέσσορα. Αντεχε άνετα, γερό σκαρί! Στο τέλος με τα πυροτεχνήματα, την ευχαρίστησα, με ευχαρίστησε και έφυγε γελαστή. Βγαίνοντας, ο τσάτσος μου είπε "ήθελα να γίνεις πελάτης μας, ελπίζω να το πέτυχα". Νομίζω το πέτυχε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Geroxekoutis
Σεβαστός
17
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, nick9x, sakis_clown και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2024
που να βλεπες και της Κορίνας δλδ απ τον ίδιο οίκο
review reaction 1 Geroxekoutis
18 Αυγούστου, 2024
Αποκλείεται η συγκεκριμένη να είναι μόνο 27
Ο Νέα Σμύρνη έχει γράψει κριτική για αυτήν στις αρχές του 2014 (Φωκαίας 27).
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2