Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ας γράψω και εγώ για την Σαμπρίνα που τόσα κ τόσα έχουν ειπωθεί . Για αρχή να πω ότι δεν πήγαινε σε μπουρδελα , δεν είναι του γούστου μου , η μόνη που με έκανε να το επισκεφτώ ήταν η μικρή και ήδη έχω πάει 2 φορές . Είναι όμορφη κ το ξέρει , έχει πολύ ωραίο κορμί που επίσης το ξέρει .Ο κωλος ποίημα ! Και τις 2 φορές ήταν ευχάριστη , 1’ διήρκεσε το σοσιαλ και αμέσως τον άρπαξε , τον χάιδεψε λίγο κ ξεκίνησε πίπα με σκούφο ! Βιαστική μεν , αλλά στα αρχιδια μου . Δε περίμενα υπηρεσίες εσκορτ, όση ώρα με πιπωνε εγώ χούφτωνα , κωλο μουνι βυζια , όσο μπορούσα !! Σημείωσε πως δεν αφήνει να πειράζεις θηλές , αποφεύγει κ το πιπίλισμα επίσης . Πολύ γρήγορα στήσιμο στα 4 την πρώτη φορά , και οθωμανικό την δεύτερη !! Το ευχαριστήθηκα και τις 2 φορές και μπράβο μου !! Πιθανόν την Τρίτη μου επισκέπτες η να ζητήσω παραπάνω χρόνο , θα δω !
Αυτά .
Γαματε γιατί χανόμαστε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2024
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Lucifer_gr37
Σεβαστός
18
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Pa Luki Luk, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2024
Τι οθωμανικό ρε μαλακα... Σιγα που τη γάμησες απο κώλο.
15 Αυγούστου, 2024
Ρε τύπε, οθωμανικό η Σαμπίνα;;;;
Πολύ φαντασία έχεις μπράβο σου.....
15 Αυγούστου, 2024
Οθωμανικό είναι πρωκτικό....μάλλον χλωμό....στα τέσσερα θα εννοείς.
review reaction 1 DAMDIM100
16 Αυγούστου, 2024
@dmtrsXxX,@Milfomaniac,@nick9x έχετε δίκιο , κωλο δε πήρα. Εκ παραδρομής το οθωμανικό . Γράψτε λάθος κ μη πυροβολείτε ! (Όχι κ μαλακας , καλό παιδί είμαι , μην είσαι ευέξαπτος τύπε)
16 Αυγούστου, 2024
Δημήτρη , μιλφομανιακε και Νίκ, έχετε δίκιο , μαλακια έγραψα εκ παραδρομής. Την κωλοτρυπιδα της σκεφτόμουν εκείνη την ώρα για αυτό . Ευχαριστώ που το προσέξατε για να μη γίνει λάθος ενημέρωση σ τα υπόλοιπα μελοι.
@DmtrsxXx εσυ που με αποκάλεσες μαλακα , να πα να γαμηθεις .
Δε με ξέρεις από χθες όποτε τσιλαρε.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5