Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πήγα στο Αγκύρας 12Α, μήπως συναντήσω την Αναστασία την Μολδαβή που είχα συναντήσει την προηγούμενη φορά που είχα πάει εκεί (έχω γράψει και κριτική), γιατί δεν την βρήκα στο Αλκαμένους 113, το προηγούμενο απόγευμα... Δεν ήταν όμως ούτε εκεί (είχε τα ρούχα της, απ΄ότι έμαθα) και βρήκα την Ντάρια... Φοβερό κορμί υπέροχες αναλογίες, σαν της Κίρας από το Λιοσίων 73 Α (και ας έχει τα διπλάσια χρόνια, το Ρώσικο DNA, κάνει θαύματα αν θέλει)... Ρωσίδα απ' έξω από την Μόσχα κατά δήλωσή της... Μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, πρόσωπο καλό γενικά, αλλά λίγο άγριο, δέρμα άψογο... Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο... Μετά από λίγο ήρθε η Ντάρια και χωρίς προκαταρτικά άρχισε ένα τσιμπούκι (ακάποτο, που ήταν και ο βασικός μου στόχος) αντάξιο της μεγάλης σχολής που αντιπροσωπεύει... Βεντουζωτό, χωρίς καθόλου δόντια, αργό, υγρό... Έγλυψε και κατά μήκος τον κορμό, αργά και ηδονικά... Μετά ξανά κεφάλι του πούτσου, αργά και ηδονικά... Στην συνέχεια της είπα για sex και μου φόρεσε προφυλακτικό... Της είπα να με καβαλήσει και εγώ της μάλαζα τα μικρά ολόστητα και πέτρινα βυζιά... Απίθανο στήθος για την ηλικία της που πολλές θα ήθελαν... Πρέπει να είναι φυσικό... Μετά της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και την πήρα κανονικά... Δεχόταν φιλιά στο πρόσωπο, ακόμα και στο στόμα... Για το τέλος την έβαλα να μου κάνει τσιμπούκι που το κάνει πάρα πολύ καλά και έχυσα στο στόμα της (ήμουν ανάσκελα και αυτή στο πλάϊ)... Τα έφτυσε στο νιπτήρα, με χαιρέτησε και έφυγε... Την συστήνω ανεπιφύλακτα... Θα είναι το στανταράκι μου, από εδώ και πέρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DAMDIM100
Σεβαστός
20
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Johnstef, tasoskatan και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2024
με μπερδεύεις, λες "...Της είπα να με καβαλήσει και εγώ της μάλαζα τα μικρά ολόστητα και πέτρινα βυζιά..." πιο κάτω λες "...Απίθανο στήθος για την ηλικία της που πολλές θα ήθελαν..." και κλείνεις λέγοντας "...Πρέπει να είναι φυσικό..."

με μπερδεύεις γιατί όταν ενας σοβαρός άνθρωπος αναφέρει "πέτρινα βυζιά" δηλώνει ξεκάθαρα ότι μιλάει για σιλικονατα βυζιά και ΟΧΙ για φυσικά βυζιά που ποτέ δεν ειναι πέτρινα.

με μπερδεύεις γιατί δεν υπάρχει κανένας σοβαρός straight άνθρωπος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ΦΥΣΙΚΟ βυζί απο το ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟ βυζί, πόσο μάλλον όταν το πιάνει σε πήδημα, και εσύ, δεν εισαι σε θέση να γνωρίζεις αν ειναι φυσικό η όχι, λέγοντας "πρέπει να ειναι φυσικό!!!!"

επίσης αναφέρεις ότι τα γλωσσοφιλα παίζουν όπως επίσης ότι η κοπέλα τα παίρνει στο στόμα, η ερώτηση λοιπόν ειναι, σου άρεσε η χυσιλα του προηγούμενου όταν την φίλαγες στο στόμα? χρησιμοποίησες την αρχιδοτριχα του προηγούμενου για περιποίηση των οδόντων σου?

μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο ότι προμοταρεις με τόσο ηλίθιο τρόπο την κοπέλα που πρέπει να της δώσεις τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ δεν θα πάω, έχω βαρεθεί να διαβάζω το ψεύτικο σχόλιο του κάθε ηλίθιου προμοτορα που και ηλίθια ψέματα λέει και μας κάνει να μην θέλουμε να δούμε μια εργαζόμενη γυναίκα γιατί δεν ξέρουμε τι θα δούμε αν θα πάμε.

πήγαινε στην λαϊκή να μάθεις να προμοταρεις τα ? και μετά ασχολήσου με ♀, απλά να ξέρεις ότι όταν προμοταρουμε ? δεν τα βάζουμε στον κώλο μας για να αποδείξουμε το πόσο φρέσκα και σκληρά ΕΙΝΑΙ
15 Αυγούστου, 2024
Δεν με νοιάζει ρε φίλε αν σε μπερδεύω... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ... Αν πιστεύεις ότι είμαι προμότορας, πρόβλημά σου...
Δεν κάθομαι να δικαιολογηθώ και να απολογηθώ σε κανέναν...
review reaction 1 Pa Luki Luk
15 Αυγούστου, 2024
Να στο πω και αλλιώς:

https://www.youtube.com/watch?v=m-MHVupXAKc
01 Σεπτεμβρίου, 2024
Νταρια....εργαζόταν παλιά στη Λαγουμιτζη .
review reaction 4 DAMDIM100
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4