Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 323 10
Μπουρδέλα
530280
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επίσκεψη χθες στην Κίρα, όπου σαλονάριζε με δύο άλλες κοπέλες (μελαχρινές, σχετικά εύσωμες απ΄ότι θυμάμαι) Λατινικής καταγωγής νομίζω... Η Κίρα ξεχώριζε με την μοντελέ άψογη εμφάνισή της... Φυσική καστανόξανθη, με υπέροχες, τέλειες αναλογίες, λάγνα ανοιχτόχρωμα μάτια, άβυζη (για όσους ενδιαφέρονται για στήθος)... Όσα έχουν αναφέρει και άλλοι προηγουμένως δηλαδή για την εμφάνισή της... Πλήρωσα την τσατσά και με έβαλε στο δωμάτιο δίπλα στην πόρτα και κοντά στο σαλόνι... Οι τοίχοι είναι σοβατισμένοι με ψωλοχύματα αιώνων από την ένδοξη δεκαετία του 90΄s, ίσως και παλαιότερα, ποιος ξέρει... Υπάρχει και καμπίνα ντουζιέρας, που μάλλον λειτουργεί... Το κρεβάτι χαμηλό και το στρώμα κατά ένα τρόπο περίεργο βούλιαζε στο περίβλημα του κρεβατιού (ήταν πολύ λεπτό για το συγκεκριμένο κρεβάτι), πράγμα κάπως ενοχλητικό... Είσοδος της Κίρας στο δωμάτιο και με κοίταζε με τα λάγνα μάτια της που φαίνονταν να υπόσχονταν πολλά... Όμως η συνέχεια διέψευσε τις προσδοκίες μου... Ξεκινάει ένα ακάποτο τσιμπούκι (με ρώτησε αν θέλω με ή χωρίς) αρκετά καλό, βεντουζωτό, χωρίς δόντια, κοιταζοντάς με στα μάτια... Έγλυψε και τον κορμό της πούτσας, αλλά μου είχε διευκρινίσει να μην τελειώσω στο στόμα της... Το τσιμπούκι της κράτησε ούτε μισό λεπτό... Μετά με ρώτησε αν θέλω κανονικά ή στα τέσσερα και όταν της είπα ότι θέλω να ανέβει από πάνω μου, μου είπε ότι δεν ανεβαίνει (πρέπει να έχει πάθει ζημιά από "προικισμένο" πελάτη παλαιότερα)... Της είπα κανονικά τότε για να βλέπω το πανέμορφο, νεανικό πρόσωπό της, με το υπέροχο δέρμα... Τότε ξάπλωσε (αφού μου φόρεσε προφυλακτικό) και μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω... Η αίσθηση του μουνιού της, δεν είναι σφιχτή από την πολύ κρέμα ίσως και από τα πολλά γαμήσια που τρώει κάθε μέρα σχεδόν... Έκανα προσπάθεια για φιλιά, αλλά δεν δεχόταν ούτε στο μάγουλο... Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ψυχρή Ρωσίδα που ποντάρει στα νιάτα και την ομορφιά της... Της είπα να γυρίσει για πισοκωλλητό, και αυτή το έπραξε... Άρχισα να την γαμάω πισοκολλητά με θέα το υπέροχο κωλαράκι της... Της είπα να χαμηλώσει την λεκάνη της, μήπως και διεισδύσω καλύτερα στο μουνί της με καλύτερη αίσθηση του κόλπου της... Εκείνη δέχτηκε, αλλά η διαφορά δεν ήταν εντυπωσιακή... Μηδενική θα έλεγα... Σε κάιθε προσπαθειά μου να πλησιάσω το πρόσωπό της, από πίσω, εκείνη γύριζε το κεφάλι για να με εμποδίσει... Άρχισε να μου πιάνει τα αρχίδια από κάτω για να με κάνει να τελειώσω... Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά... Επειδή κατάλαβα ότι δεν θα τελειώσω της είπα να τραβήξω μαλακία και να χύσω στο σώμα της (στην περιοχή της κοιλιάς), αλλά εκείνη αρνήθηκε... Τελικά μου βάρεσε μαλακία εκείνη και έχυσα απάνω μου... Μου έδωσε χαρτι να σκουπιστώ, φόρεσε τα εσώρουχά της και αποχώρησε από το δωμάτιο... Η τσατσά δεν ενόχλησε γιατί προφανώς κάτσαμε λιγότερο από δέκα λεπτά στο δωμάτιο... Δεν την ξανασυναντάω,ούτε την συστήνω, εκτός αν κάποιος θέλει ένα πολύ νέο (σε ερώτησή μου για την ηλικία της, επειδή την έβλεπα πολύ νέα, μου είπε ότι είναι 18) και εμφάνιση μοντέλου,αδιαφορώντας για την συμμετοχή της κοπέλας... Αυτά για την εμπειρία μου με την Κίρα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Τωρα με αυτα που διαβάζω δεν ξαναπαταω εκεί.