Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 125 10
Μπουρδέλα
358799
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
* Ημερομηνία ενδεικτική
Πήγα λόγω των κριτικών που είδα. Ψάχνω καιρό μια που να τσιμπουκώνει χωρίς να παραπονιέται. Ειδικά σε εκείνη την περιοχή μόνο η Έμμυ στη Λιοσίων 73 κάνει ωραία πίπα αλλά μετά από 2 λεπτά βαριέται.
Η κοπέλα μπήκε ευδιάθετη μέσα, με φουλ αυτοπεποίθηση ότι ήρθα για την πίπα της και ξέρει ότι την κάνει καλα.
Τον έβαλε μέσα στο στόμα της με εναλλαγές, με deepthroat, με φτυσίματα. Δεν σταμάτησε να κλέψει ούτε δευτερόλεπτο.
Μάλιστα όταν την έχυσα στο λαρύγγι, συνέχισε με τα χείλια της μασαζ στο κάτω κεφάλι.
Δεν θα πρότεινα να πάει κάποιος που δεν καυλώνει με bbw. Και όταν λέμε bbw εννοούμε κάτι μεταξύ Sofia Rose και Kandi Kobain σε μελαχρινό με ωραίο πρόσωπο.
Πήγα λόγω των κριτικών που είδα. Ψάχνω καιρό μια που να τσιμπουκώνει χωρίς να παραπονιέται. Ειδικά σε εκείνη την περιοχή μόνο η Έμμυ στη Λιοσίων 73 κάνει ωραία πίπα αλλά μετά από 2 λεπτά βαριέται.
Η κοπέλα μπήκε ευδιάθετη μέσα, με φουλ αυτοπεποίθηση ότι ήρθα για την πίπα της και ξέρει ότι την κάνει καλα.
Τον έβαλε μέσα στο στόμα της με εναλλαγές, με deepthroat, με φτυσίματα. Δεν σταμάτησε να κλέψει ούτε δευτερόλεπτο.
Μάλιστα όταν την έχυσα στο λαρύγγι, συνέχισε με τα χείλια της μασαζ στο κάτω κεφάλι.
Δεν θα πρότεινα να πάει κάποιος που δεν καυλώνει με bbw. Και όταν λέμε bbw εννοούμε κάτι μεταξύ Sofia Rose και Kandi Kobain σε μελαχρινό με ωραίο πρόσωπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2024
Η κοπελα ειναι πραγματικα τρομερα παχια(για μενα τουλαχιστον) Μα κανει το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν κανει σε μπουρδελο ever.Και απο τα 3 καλυτερα που εχω βιωσει προσωπικα.Εχω παει τουλαχιστον 5 φορες....
Hawkeye Argill
13 Αυγούστου, 2024
To πρόβλημα είναι ότι με τόσα που καταπίνει ο κίνδυνος μετάδοσης σύφιλη η βλεννοροιας είναι μεγάλος
mkavlos
13 Αυγούστου, 2024
Ως προς το ζήτημα των ΣΜΝ λόγω κατάποσης, μου μοιάζει ότι δεν διαφέρει και πολύ από τον κίνδυνο που συντρέχει σε όλες τις περιπτώσεις των κοριτσιών που απλά τα φτύνουν χωρις κατάποση.
M
mito
14 Σεπτεμβρίου, 2024
Την είχα δει μια φορά! Δεν εχω περασει μαζί της.. έχει σουπερ πρόσωπο πάντως.Δηλαδή η Κωνσταντίνα? Δεν αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη? Τα καταπίνει δεν τα φτύνει?
BT
Bill the Dark Night
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4