Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 68 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη στον πρωτο δεξι οικο οπου στο σαλονι βγηκε μια γνωριμη κορασιδα απο τη θητεια της στο Φ56.
Ειναι η Εσμεραλδα 24 ετων απο την απο την Κολομβια.
Προκειται για μια κοντη κορασιδα μελαμψη με μακρυ σκουρο καστανο μαλλι
Ο κωλος της ομορφος σφριγηλος και απαλος χωρις υπερβολικο μεγεθος.
Στηθος πολυ μικρο οταν ξαπλωσε κρεβατι σχεδον δε φαινοταν.
Το προσωπο της δεν ειναι και τοσο ομορφο, εχει και μπολικη ακμη.
Εχει αρκετα τατουαζ πανω στο κορμι της, αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν το κουνελακι playboy κοντα στο μουνι. Φορουσε ομορφα μικροσκοπικα εσωρουχα που δεν αφηναν τιποτα στη φαντασια.
Δεν ομιλει καθολου ελληνικα και το προγραμμα της ειναι απλο στα 10ε.
Εισοδος της μικρης στο δωματιο οπου γδυθηκε εντελως.
Ηταν ευδιαθετη και ομιλιτικη.
Περασμα σκουφου στο πεος και ξεκινημα μιας βαθιας πιπας, προσπαθουσε με πεισμα να τον βαλει ολο μεσα στο στομα της και να τον καταπιει, 2 φορες πνιγηκε δακρυσε και εβγαλε μπολικα σαλια πανω στο καυλι μου.. περασμα απο μπαλες δεν κανει.
Η πιπα της ειχε ικανοποιητικη διαρκεια , εβαλε τζελ στο μουνι και απο μονη της αναεβηκε απο πανω και με καβαλησε. Κουνηθηκε με νευρο και ορεξη πανω στο πεος μου ενω κοιταζοταν και διπλα στον καθρεπτη, εγω την επιανα απο τα καπουλια και την υποβοηθουσα στο κουνημα της το οποιο κρατησε κανα 2 λεπτα μιας και κουραστηκε.
Την εστησα στα τεσσερα οπου εβαλε ξανα τζελ στο μουνι.
Στηθηκε πολυ καλα με σπασμενη μεση και τον εφαγε δυνατα και βαθια, η αρκετα χαλαρη αισθηση του μουνιου της δεν βοηθουσε να τελειωσω.
Γυριμα σε κανονικη σταση οπου ευτυχως δεν εβαλε παλι τζελ..
Γαντζωθηκα απο τα απαλα κωλομερια της και την γαμησα δυνατα εχοντας καλυτερη αισθηση αυτη τη φορα.
Την γαμουσα για κανα πενταλεπτο χωρις να κλεβει ενω βογγουσε λιγακι ειδικα οταν της τον καρφωνα και επιανα πατο..
Την εχυσα βαθια στο μουνι με καλο στραγγιγμα.

Σιγουρα την προτεινω για οποιον θελει να γαμησει ενα μικρο λατινακι με πολυ απαλο δερμα, δεν βιαζεται δεν κλεβει, πολυ καλη η πιπα της , χαλαρη η αισθηση του μουνιου της λογω τζελ.

Ο χωρος καινουριος και πολυ καθαρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εσμεράλδα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DmtrsxXx