Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277655
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
σαλόνι αρκετά τυπικό και κάπως σοβαρό θα έλεγα με χαιρετουρα γνωριμίας φάση, my name is bond... James bond!
προσωπικά δε μου έχει ξανατυχει τέτοιο σκηνικό και λόγω πρωτοτυπίας πέρασα για δοκιμή, μιας και την έβλεπα για πρώτη φορά.
εννοείται και λόγω εμφάνισης.
μετρίου προς κοντού αναστήματος, καστανά ίσια μαλλιά μέχρι μέση, καλή φάτσα σχετικά και όταν γελάει ανεβαινει λεβελ, νορμάλ προς μικρό βυζί, θηλυκό κορμί λεπτο προς μπαμπατσικο αλλά όχι χοντρή, λίγο μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το κορμί που δε σε χαλάει καθόλου, οκ πόδια και φουλ σολαριουμ.
όλο αυτό σε ένα μπλε σετ εσωρούχων που της πήγαινε αρκετα.
είσοδος στο δωμάτιο και με βρίσκει στα καθαριστικά κλασικά και επίτηδες.
κομιουνικεησο στα αγγλικά μιας και μένει Λονδίνο, ενώ είναι Ρουμάνα.
είναι αρκετά επικοινωνιακή και προσωπικά μου άρεσε πολύ η όλη φάση με το αγγλικό.
προκάτ δεν κάνει δυστυχώς.
ξάπλα για πίπα η οποία είναι φρι, αφού σε ρωτήσει πρώτα.
να πω εδώ ότι αφού με είδε, μου έβαλε φρένο από την αρχή ότι δε θέλει αγριαδες, γιατί της φάνηκα μεγάλος.
επίσης δε θέλει τσιμπήματα στις θηλές της.
την καθησύχασα για να με εμπιστευτεί όσο γινόταν και για να κερδίσω και εγώ κάποια συμμετοχή της, λέγοντας ότι θα είμαι πάρα πολύ τρυφερός μαζί της, πράγμα που το κατάλαβε.
η πίπα της λοιπόν δεν είναι κάτι το σημαντικό, παρά μια απλη πίπα. δε μπορεί τα βαθιά μπασιματα και το πάει μέχρι μέση. ασχολείται με το πουτσοκεφαλο και περνάει και κάποιες βόλτες από τα @@ όμως. μην περιμένετε πολλά, αλλά από την άλλη, δεν είναι και η λάτιν βερσιόν των μερικών δευτερολέπτων.
επίσης χρησιμοποιεί και λίγο χέρι.
το δέρμα της είναι μαλακό, αλλά σε κάποια σημεία φάνηκε λίγο η αξυρησια.
δε με χάλασε καθόλου και μπήκα στο πνεύμα του gfe με χουφτωματα και χαϊδεματα όπου έβρισκα.
την άφησα να πιπωνει ώσπου μου είπε για σεξ.
της είπα για κάου και μου έδωσε πόρτα από τα αποδυτήρια.
της είπα για ντογκυ και μου ξανάδωσε άλλη μια στα καπάκια.
γέλασα και γέλασε επειδή με κατάλαβε και της ξαναειπα ότι θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός και τρυφερός μαζί της.
συμφώνησε και την εστησα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
έβαλε τζελ και έκανε σωστό στήσιμο.
η θέα με τα τανς του σολαριουμ αρκετά ωραία.
δέρμα μαλακό όπως προείπα.
να την πηδάω σε πολύ χαλαρό τέμπο και να έχω κατακαβλώσει με τις κραυγουλες της, οι οποίες όταν πήγα να ανεβάσω λίγο ρυθμό για να δω αντίδραση, γινόντουσαν πιο έντονες.
δε με έκοψε ευτυχώς.
η αίσθηση καταπληκτική.
την πήγα έτσι μέχρι να μου πει να αλλάξουμε εκείνη, όπου έγινε μετά από αρκετά λεπτά.
ο ήχος από το μουνακι της στο μπαζοβγαλσιμο σουπερκαβλωτικος επίσης.
της ξαναλέω για κάου και μου ξαναριχνει πόρτα ευγενικά.
αναγκαστικά γύρισμα σε μισιον λοιπόν και βλέπω ότι έχει ένα καταπληκτικά όμορφο μουνακι κλειστού τύπου και όχι ξεχειλωμενο η' να κρέμονται τίποτα σταφύλια.
στο τσακ ήμουν να κάνω μακροβουτι, αλλά έδειξα επίπεδο.
είσοδος στο χαλαρό και συνέχεια στο ίδιο τέμπο περίπου, όπου οι εκφράσεις προσώπου της μου ανεβασαν ακόμα πιο πολύ το θέμα καβλας.
είχαμε και λίγο κάρφωμα ματιών σε αυτή τη στάση επίσης, όπως και κάποια χαμογελακια.
πόδια κάτω και μέχρι τους αγκώνες, γιατί σε ώμους δεν έπαιζε.
την πήγα έτσι γκομενικα και χαλαρά και σε αυτή τη στάση αρκετά λεπτά, μέχρι που έχυσα εντός καποτιδιου και με άφησε να στραγγιξω.
καθαριστικά, χαιρετισμούς, ευχαριστίες και μπαη μπαη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι το ίδιο τόσα χρόνια, χωρίς καμία αλλαγή όπως έχω ξαναπεί.
2) η τσατσά δεν ενοχλησε καθόλου.
3) η Ελένη είναι μια όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας που γουστάρει πολύ χαλαρές καταστάσεις. δεν είναι μοντελο. δεν είναι για ζόρια, εντάσεις και ταρζανιες. θέλει ανάλογη ευγενια και ανάλογο τρόπο προσέγγισης.
αν γουστάρεις τέτοια φασούλα, από μένα είναι να τη δοκιμασεις.
αν θες να κάνεις τον πορνοστάρ, η Ελένη δεν είναι για σένα.
στο γενικό από μένα είναι ίσως (και προς ναι θα έλεγα) λοιπόν, μιας και σου ξεκαθαρίζει από την αρχή αυτό που θέλει και δίνει.
προσωπικά δε μου έχει ξανατυχει τέτοιο σκηνικό και λόγω πρωτοτυπίας πέρασα για δοκιμή, μιας και την έβλεπα για πρώτη φορά.
εννοείται και λόγω εμφάνισης.
μετρίου προς κοντού αναστήματος, καστανά ίσια μαλλιά μέχρι μέση, καλή φάτσα σχετικά και όταν γελάει ανεβαινει λεβελ, νορμάλ προς μικρό βυζί, θηλυκό κορμί λεπτο προς μπαμπατσικο αλλά όχι χοντρή, λίγο μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το κορμί που δε σε χαλάει καθόλου, οκ πόδια και φουλ σολαριουμ.
όλο αυτό σε ένα μπλε σετ εσωρούχων που της πήγαινε αρκετα.
είσοδος στο δωμάτιο και με βρίσκει στα καθαριστικά κλασικά και επίτηδες.
κομιουνικεησο στα αγγλικά μιας και μένει Λονδίνο, ενώ είναι Ρουμάνα.
είναι αρκετά επικοινωνιακή και προσωπικά μου άρεσε πολύ η όλη φάση με το αγγλικό.
προκάτ δεν κάνει δυστυχώς.
ξάπλα για πίπα η οποία είναι φρι, αφού σε ρωτήσει πρώτα.
να πω εδώ ότι αφού με είδε, μου έβαλε φρένο από την αρχή ότι δε θέλει αγριαδες, γιατί της φάνηκα μεγάλος.
επίσης δε θέλει τσιμπήματα στις θηλές της.
την καθησύχασα για να με εμπιστευτεί όσο γινόταν και για να κερδίσω και εγώ κάποια συμμετοχή της, λέγοντας ότι θα είμαι πάρα πολύ τρυφερός μαζί της, πράγμα που το κατάλαβε.
η πίπα της λοιπόν δεν είναι κάτι το σημαντικό, παρά μια απλη πίπα. δε μπορεί τα βαθιά μπασιματα και το πάει μέχρι μέση. ασχολείται με το πουτσοκεφαλο και περνάει και κάποιες βόλτες από τα @@ όμως. μην περιμένετε πολλά, αλλά από την άλλη, δεν είναι και η λάτιν βερσιόν των μερικών δευτερολέπτων.
επίσης χρησιμοποιεί και λίγο χέρι.
το δέρμα της είναι μαλακό, αλλά σε κάποια σημεία φάνηκε λίγο η αξυρησια.
δε με χάλασε καθόλου και μπήκα στο πνεύμα του gfe με χουφτωματα και χαϊδεματα όπου έβρισκα.
την άφησα να πιπωνει ώσπου μου είπε για σεξ.
της είπα για κάου και μου έδωσε πόρτα από τα αποδυτήρια.
της είπα για ντογκυ και μου ξανάδωσε άλλη μια στα καπάκια.
γέλασα και γέλασε επειδή με κατάλαβε και της ξαναειπα ότι θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός και τρυφερός μαζί της.
συμφώνησε και την εστησα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
έβαλε τζελ και έκανε σωστό στήσιμο.
η θέα με τα τανς του σολαριουμ αρκετά ωραία.
δέρμα μαλακό όπως προείπα.
να την πηδάω σε πολύ χαλαρό τέμπο και να έχω κατακαβλώσει με τις κραυγουλες της, οι οποίες όταν πήγα να ανεβάσω λίγο ρυθμό για να δω αντίδραση, γινόντουσαν πιο έντονες.
δε με έκοψε ευτυχώς.
η αίσθηση καταπληκτική.
την πήγα έτσι μέχρι να μου πει να αλλάξουμε εκείνη, όπου έγινε μετά από αρκετά λεπτά.
ο ήχος από το μουνακι της στο μπαζοβγαλσιμο σουπερκαβλωτικος επίσης.
της ξαναλέω για κάου και μου ξαναριχνει πόρτα ευγενικά.
αναγκαστικά γύρισμα σε μισιον λοιπόν και βλέπω ότι έχει ένα καταπληκτικά όμορφο μουνακι κλειστού τύπου και όχι ξεχειλωμενο η' να κρέμονται τίποτα σταφύλια.
στο τσακ ήμουν να κάνω μακροβουτι, αλλά έδειξα επίπεδο.
είσοδος στο χαλαρό και συνέχεια στο ίδιο τέμπο περίπου, όπου οι εκφράσεις προσώπου της μου ανεβασαν ακόμα πιο πολύ το θέμα καβλας.
είχαμε και λίγο κάρφωμα ματιών σε αυτή τη στάση επίσης, όπως και κάποια χαμογελακια.
πόδια κάτω και μέχρι τους αγκώνες, γιατί σε ώμους δεν έπαιζε.
την πήγα έτσι γκομενικα και χαλαρά και σε αυτή τη στάση αρκετά λεπτά, μέχρι που έχυσα εντός καποτιδιου και με άφησε να στραγγιξω.
καθαριστικά, χαιρετισμούς, ευχαριστίες και μπαη μπαη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι το ίδιο τόσα χρόνια, χωρίς καμία αλλαγή όπως έχω ξαναπεί.
2) η τσατσά δεν ενοχλησε καθόλου.
3) η Ελένη είναι μια όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας που γουστάρει πολύ χαλαρές καταστάσεις. δεν είναι μοντελο. δεν είναι για ζόρια, εντάσεις και ταρζανιες. θέλει ανάλογη ευγενια και ανάλογο τρόπο προσέγγισης.
αν γουστάρεις τέτοια φασούλα, από μένα είναι να τη δοκιμασεις.
αν θες να κάνεις τον πορνοστάρ, η Ελένη δεν είναι για σένα.
στο γενικό από μένα είναι ίσως (και προς ναι θα έλεγα) λοιπόν, μιας και σου ξεκαθαρίζει από την αρχή αυτό που θέλει και δίνει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ξενερωμα φάση μου κάνει.
έτσι δεν είχαμε ερωτηματικά και "άγχος" από πλευρά της, ήταν πιο άνετη και κάναμε για ακόμα μια φορά ένα καλό γκομενικο σεξακι, όπως και στην κύρια κριτική περίπου.
δυστυχώς ακόμα σε κάου δε με άφησε να τη βάλω, αλλά τώρα είχαμε φιλάκια στο στόμα και πιο αγκαλίτσα φάση.
επίσης στο ντογκυ ανεβήκαμε λεβελ έντασης, άρα ξεδιπλώνεται σιγά σιγά.