Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 55 10
Μπουρδέλα
85473
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές! Παρασκευή βραδάκι για μένα μέρα ιερή η αλλιώς Πουτανοπαρασκευη κατέβηκα Μετάξι! Μετά από μια σύντομη μα περιεκτική βόλτα κατέληξα στο τσαρδί του Μέγα Στρατηλάτη στο 21. Εκεί είδα τη Νικόλ. Πρόκειται για μια μιλφ Βενεζουελάνα με καλό σχετικά κορμί, λίγο σκληρό λατίνικο προσωπο μέτριο βυζί και κωλο. Ενώ θα πήγαινα σ άλλη, μου κανε το κλικ και πέρασα μαζί της γιατί έδειξε/υποκρίθηκε δεν ξέρω ότι της άρεσα. Το μενού έχει Ελ στοματικό, 69, φιλάκια βυζάκια κτλ. Μετά από ένα δωμάτιο ήρθε και σε μένα. Πολύ τυπικά προκαταρκτικά, πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και άρχισε ένα πολύ καλό τσιμπούκι προς εκπλήξεώς μου βαθύ και έντονο. ΛΙΓΟ τζελ και στήσιμο στα 4! Το έπαιρνε βαθιά δυνατά χωρίς κλεψιές. Η κωλοτρυπιδα της μάλλον δουλεμενη αλλά δεν έκανα καν κίνηση. Αλλαγή στάσης με ιεραποστολικό που ξανά δεν έκλεψε, συνέχισα να την γαμαω δυνατά και βαθιά με αυτήν να χει καλή συμμετοχή. Έτσι τελείωσα, ξέρει κάποια αγγλικά που βοήθησαν κάπως και το σοσιαλ, γενικά για μένα πολύ καλή εμπειρία στο δεκαρικο. Ο Τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού