Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 113 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ετεροχρονισμενη κριτική (ημερομηνίες θυμάμαι ακριβώς)

Ένα υπερβολικά ζεστό μεσημέρι του Ιούνη φεύγω απ'το σπίτι 3 παρά για να πάω Μεταξουργείο στοχευμένα για Χριστίνα από Μ.Α.25 (δεν ήταν εκεί και είναι η τρίτη φορά που πήγα, αναρωτιέμαι τι έχει γίνει) και για κάλυψη κάποια κοπέλα από το Κωνσταντινουπόλεως 166Α που είχα ακούσει τόσο καλές κριτικές.

Στον οίκο δούλευαν δύο κοπέλες, ξανθιές μιλφ και οι 2. Πρώτα είδα τη Σαμπίνα η οποία ομολογώ με έφτιαξε αλλά περίμενα να δω τη Νίκα που ήταν σε δωμάτιο. Εν τέλει επειδή η Σαμπίνα μου άρεσε περισσότερο από τη Νίκα πλήρωσα το παράβολο των 20€ και μπήκα μαζί της. Αν δεν απατωμαι κάνει και Ελ. Στοματικό αλλά εγώ δεν το επιδίωξα. Ξεκίνησε με ισπανικό και μετά από μισό περίπου λεπτό μου περνάει καπότα άρχισε μια —κομπλέ (ούτε κρύο ούτε ζέστη)— πίπα για κάνα λεπτό περίπου (μπορεί λίγο παραπάνω). Μετά με ρωτάει αν θέλω να τη γαμησω και της λέω ναι. Βάζει τζελ και ξεκινάμε με πισωκολλητο που μου άρεσε περισσότερο απ'όλες τις στάσεις μαζί της καθώς έχει ωραίο κώλο. Μετά κάναμε ιεραποστολικό και στη συνέχεια με καβάλησε για λίγο πριν με ρωτήσει πώς θέλω να τη χύσω. Βγάζει το προφυλακτικό και μου τραβάει μαλακία για να χύσω στα βυζιά της αλλά επειδή δυσκολευομουν της λέω άσε με να το κάνω εγώ. Ενώ η ώρα πέρναγε (η τσατσά χτύπησε την πόρτα κιόλας) της λέω να μου ζουληξει τα αρχιδια για να χύσω και μετά από μισό λεπτό τελειώνω πάνω στο στήθος της. Στο δωμάτιο (το οποίο ήταν καθαρό απ'όσο πρόλαβα να παρατηρήσω, καθώς δεν είδα κάτι που να με προτρέπει να πω το αντίθετο) κάθισα 10-15 περίπου (δεν κοίταξα το χρόνο)

Γενικά η Σαμπίνα κάνει ένα οκει τσιμπούκι, είναι εντάξει στο σεξ και έχει καλή διάθεση κατά την παραμονή της στο δωμάτιο, αλλά μην περιμένετε τπτ ακραίο από υπηρεσίες όσοι πάτε μαζί της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Sidefucker
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
114
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, sisax87 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2024
Εύγε που δεν δέχεσαι ακαποτο. Η σύφιλη κ η βλενορροια καραδοκούν
review reaction 1 Sidefucker
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1