Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 268 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα κύριοι, μετά το τέλος της δουλειάς μου γύρω στις 10 το βράδυ βρίσκομαι κοντά Λιοσίων και λέω να πάω να δω αν δουλεύει το κορίτσι που έχουν γραφτεί τόσα και τόσα. Ανεβαίνω πετυχαίνω 2 κύριους στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα είχα πολύ χρόνο οπότε δεν με ένοιαζε η αναμονή.
Ευτυχώς ο ένας πήρε την Έμμυ που ήταν μαζί και έτσι έφτασε πιο γρήγορα η σειρά μου. Τολμώ να πω πως στο σαλοναρισμα δεν μου έκανε καμία εντύπωση μιας και δεν είναι πολύ του στυλ μου αλλά ήθελα ένα σκινι να πάρω στα 4 για να καμαρώνω το παπαρι μου. Ας μπούμε στο ζουμί, μπαίνει δωμάτιο της λέω ψιλή είσαι όχι μου λέει και βγάζει τα τακούνια όντως δεν ήταν γελάσαμε λίγο έσπασε ο πάγος μου λέει να ξαπλώσω και ξεκινάει να παίζει με τ ψωλή μου. Τίποτα το ιδιαίτερο με ρωτάει για πίπα της λέω με, παραξενεύτηκε περνάει προφυλακτικό σε μια 70αρα στύση που είχα και ξεκινάει να το κατεβάζει όπα λέω μπράβο γενικά είχε ενδιαφέρον το τσιμπούκι της αλλά στο λεπτό μου λέει σεξ. Λίγο ακόμα της λέω όχι κουράστηκα μου λέει.. εε ρε πουστη μου λέω μωρη καριολα δουλεύω 10 ώρες και εσύ μέσα σε βγάζεις περισσότερα και λες κουράστηκα.. ΕΕ κάπου εκεί χάθηκε και το ενδιαφέρον μου της είπα να γυρίσει στα 4 ωραία θέα και μπαίνω όσο πιο αγαρμπα μπορώ αου αουυυ μου κάνει βγάζει και αέρα το μουνι της βγαίνω ξαναμπαίνω δυνατά και τς πιάνω τα κωλομερια να μη μπορεί να κουνηθεί το καριολακι αντέχει βέβαια και εγώ τελείωσα γρήγορα γτ ήμουν και κομμάτια. Αλλά τολμώ να πω πως κάπως το έσωσε. Ρεζουμε πανέμορφη κοπέλα, ενδιαφέρον πίπα με μπασιματα, αντοχή στο κοπανιμα, βέβαια είναι και κάπως ψυχρή και διεκπεραιωτικη που και αυτό το λες λογικό άμα τρώει και 60 πουτσες σε μια βάρδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pitsirikosss
Σεβαστός
Εγγραφή:
21 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.882
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, kelenor και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2024
Σωματικά ίσως όχι τόσο όμως ψυχολογικά έχει βαρύ φορτίο η δουλειά αυτή...πόσοι βρώμικοι και πόσοι αγενείς καφροι περνάνε από τα χεράκια της....για αυτό πολλές είναι τίγκα στα ψυχολογικά....όχι ότι είναι καλύτερα οι κοπέλες έξω αλλά αυτές τα "φουιτ" τα έχουν για άλλους λόγους.
review reaction 1 Pitsirikosss, Johnstef
04 Αυγούστου, 2024
Ξυνομουρικος σκελετός. Δεν νομίζω να τρώει 60, το πολύ 10 τηε δινω
review reaction 1 giorgiodelafuentes2
05 Αυγούστου, 2024
H κοπέλα είναι Λάτρης της κοκα κολλας χαχαχα
αλλά είναι ωραίο σκινυ κορμάκι που αντέχει καλα το πήδημα.....
review reaction 1 Pitsirikosss
05 Αυγούστου, 2024
Mkavlos σκέψου εγώ δεν έκατσα ούτε μια ώρα στον οίκο και έκανε 4 δωμάτια μαζί με το δικό μου
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4