Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τόσα χρόνια στην γύρα και στον συγκεκριμένο οίκο δεν είχα γαμήσει ποτέ, να όμως που ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Σε μία απογευματινή βόλτα που δεν κάνω συχνά, πέτυχα Ντάρια και Ήρα. Σχετικά καινούργιες στον οίκο και οι δύο. Η Ντάρια ίσως να κοντεύει χρόνο και η Ήρα περίπου μήνα. Η Ντάρια είναι αδύνατη, με στεγνό κορμί κάτι που δεν μου αρέσει πολύ, ενώ η Ήρα έχει τα πιασιματάκια της και μεγάλες βυζάρες. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με τα μαλλιά πιασμένα σε 2 κοτσιδάκια και με την καυλώφατσα που έχει ψήθηκα να τις πάρω και τις δύο. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και μετά από λίγο ήρθαν και τα κορίτσια.
Η Ντάρια μιλάει καλά ελληνικά και έπαιξε και τον ρόλο της μεταφράστριας γιατί όπως είπε η Ήρα δεν καταλαβαίνει.
Στην συνέχεια έπεσε κατευθείαν στην πούτσα μου και άρχισε να την γλείφει ενώ η Ήρα μου έφερε να βυζιά της για ρούφηγμα. Της είπα να ρουφήξει κι αυτή μαζί αλλά δεν είχαν καλή συνεργασία. Η Ντάρια είχε βάλει το κεφαλάκι στο στόμα και καθόταν ακίνητη ενώ η Ήρα φιλούσε τα μπαλάκια και με το χέρι της μου έπαιζε την πούτσα. Φαινόταν ότι δεν το έχουν με το στοματικό ιδιαίτερα, οπότε την δεύτερη φορά που μου είπε η Ντάρια για σεξ της είπα ναι. Την πρώτη της είπα να συνεχίσουν αλλά δυστυχώς κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο.
Μου έβαλαν προφυλακτικό και είπα στην Ντάρια να με καβαλήσει ενώ η Ήρα μου έφερε τις βυζάρες της για ρουφηγμα. Έκατσε πάνω στο καβλί μου λοιπόν και έκανε βαθιά καθίσματα. Είχε καλή αίσθηση το μουνάκι τηε και γαμήθηκε καλά.
Μάλιστα πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και έγειρε πίσω την πλάτη της και στηριζόμενη στα χέρια άρχισε να κουνιέται και να καρφώνεται στο καβλί μου. Την συγκεκριμένη στάση πρώτη φορά μου την κάνει εκδιδόμενη γυναίκα γιατί απαιτεί ευλυγισία και αδύνατο κορμί. Μου άρεσε αρκετά και ένιωθα το καβλί μου να βρίσκει τοίχο. Μετά μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και στήθηκε στα τέσσερα. Τής τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω σε γρήγορο ρυθμό. Την είχα πιάσει από τους γοφούς και την καρφωνα δυνατά. Πρώτη φορά σε γυναίκα ενιωσα τόσο πολύ τα κόκκαλα της στα χέρια μου. Δεν έχει ίχνος λίπους πάνω της.
Όλη αυτή την ώρα η Ήρα είχε σηκωθεί όρθια και βάζοντας το κεφάλι μου μέσα στα βυζιά της προσπαθούσε να με πνίξει.
Αφού καταφερα να ξεγλιστρισω από την λαβή της και να αποφύγω τον πνιγμό της είπα να στηθεί για να την τιμωρήσω.
Μου άλλαξαν προφυλακτικό και στήθηκε στα τέσσερα. Η κωλάρα ήταν αφράτη και λευκή σε αντίθεση με το υπόλοιπο κορμί της που ήταν μαυρισμένο. Της τον έχωσα στην μουνάρα και άρχισα βαθιά μπασιματα σε γρήγορο ρυθμό ενώ η Ντάρια με φιλούσε στο στήθος. Δεν κρατήθηκα πάρα πολύ και είπα στην Ντάρια να τον πάρει στο στόμα για να την χύσω. Τον πήρε και προσπαθούσε να μου τον παίξει με το χέρι της. Της το τράβηξα και της είπα να τον ρουφήξει μόνο με το στόμα ενώ η Ήρα απλώς κοιτούσε. Πραγματικά μετά από λίγο της έριξα όλα τα χυσια στο στόμα. Τα ρούφηξε μέχρι τελευταία σταγόνα και μόνο τότε τον έβγαλα από το στόμα και μου έδωσε ένα μωρομάντηλο να σκουπιστώ. Σηκώθηκαν φόρεσαν τα εσώρουχα τους με χαιρέτησαν κι έφυγαν. Η Ντάρια δηλαδή, γιατί η άλλη όπως είπα δεν μιλούσε ελληνικά.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι το στοματικό τους ήταν κάτω του μετρίου για τα γούστα μου. Επίσης δεν είχαν την χημεία και την πουτανια που έχουν άλλες ρουφοκαβλέτες στις τσιμπουκοδρομίες.
Ευτυχώς με αποζημίωσε η συμμετοχή τους στο γαμήσι, πιο πολύ η Ντάρια δηλαδή.
Για ντούο δεν θα τις πρότεινα εάν δίνεται σημασία στο στοματικό, γιατί δεν το έχουν.
Έχω όμως την περιέργεια να τις πάρω ξεχωριστά για να δω τι τσιμπούκι παίρνουν όταν είναι μόνες τους.
Στο γαμήσι είναι οκ οπότε θα έλεγα να τις πάρετε ξεχωριστά για να περάσετε καλά.
Ειδικά η Ήρα μου βγάζει κάτι έκφυλο η φάτσα της με τα κοτσιδάκια ,οπότε σε συνάρτηση με την αφρστοκωλάρα της θα επιχειρήσω να της ρίξω ένα καλό γαμήσι για να δω τι πουλιά πιάνει.
Το ίδιο και η Ντάρια που αν και αδύνατη για τα γούστα μου θα τον φάει γιατί έδειξε όρεξη για να γαμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2024
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ήρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;