Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 59 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι. 2 κοπέλες αλλά πήγαινα στοχευμένα για Μαρίνα μετά τις κριτικές που διάβασα και τις φωτογραφίες που είχα δει. Με το που μπαίνω στον οίκο πετυχαίνω την τσατσά να παρουσιάζει την Μαρίνα σε κάποιον που μου φάνηκε από το εξωτικό Πακιστάν. Να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα πολύ από την εμφάνιση της Μαρίνας. Ψηλή που με συνδυασμό τα πορνοτάκουνα πρέπει να ξεπερνούσε το 1.80, πολύ αδύνατη με μικρό βυζί και άγριο πρόσωπο αλλά είπα να δοκιμάσω.
Πέρασμα στο δωμάτιο που πραγματικά είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον χώρο. Ντουζιέρα, πετσέτα (όχι σφραγισμένη) γενικά όλα έδειχναν καθαρά. Στο πεντάλεπτο και μόλις είχα βγεί από την ντουσιέρα, ήρθε η κοπέλα χαμογελαστή με φωνή λίγο νταλικέρη αλλά πολύ καλή γνώση Ελληνικών.
Λίγο social και ερώτηση αν θέλω πίπα με ή χωρίς. Όταν της είπα με, μου απάντησε: Μ΄αρέσεις.
Καλή πίπα αφού πρώτα έκανε ένα καλά αρχιδογλείψιμο ενώ χάιδευα τον κώλο της ο οποίος είναι πολύ σφικτός.
Έπαιξαν δύο στάσεις, πισωκολλητό και ιεραποστολικό. Μάλιστα στην δεύτερη έβαζε κόντρα τα χέρια της στο κεφαλάρι του κρεβατιού και έσπρωχνε προς τα κάτω για να μπαίνω πιο μέσα της.
Τελείωμα, λίγο social και αποχώρηση κορασίδας και ακολούθησε άλλο ένα ντους. Ξέχασα να αναφέρω στα μείον, η ύπαρξη μόνο κρύου νερού.
Γενικά μέτρια συνάντηση που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Floydian7
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
119
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, Milfomaniac και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2024
Κανετε ντουζ σε μπουρδέλο ρε παιδια;Αν ειναι δυνατόν,δεν σιχαινεστε;Ή κάνε σπίτι ή μην πας καθολου αν θεωρείς οτι δεν εισαι αρκετα καθαρός.Εννοειται δεν αναφερομαι προσωπικά σε σενα αλλά γενικότερα.Εγω στο Μεγ Βρετανια και οταν πηγα στο μπανιο κάπως κοντοσταθηκα,λεω "πριν ηταν άλλος" σκουπισα λιγο με μαντηλακι τη λεκανη τα χερουλια κ.λ.π.Ενταξει σε ημιαδιαμονης λογικά πριν περασε η καθαριστρια, φυσικά κανω και σε μασατζιδικο κανω (εκει σιχαινομαι λιγο γιατι πατας στο ντουζ που ο άλλος ξεπλυνε πριν τα χυσια του,πιάνεις το τηλεφωνο του ντουζ)..αλλα οχι και σε μπουρδελο στον Αγιο Παντελεημονα που παει η Αρτα και τ α Γιαννενα
review reaction 1 Arxontas tou skotous
01 Αυγούστου, 2024
@gnnakos, στρατό έχεις πάει φίλε ;
review reaction 1 LYKMAN69, Floydian7
01 Αυγούστου, 2024
Φίλε μου @gnnakos, εδώ ξαπλώνουμε πάνω στα σεντόνια το ντους σκέφτεσαι; Προσωπικά το αποφεύγω αλλά όταν πας κατευθείαν από δουλειά καλό πιστεύω λόγω σεβασμού προς την κοπέλα να έχεις φρεσκαριστεί.
review reaction 1 giorgiodelafuentes2
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3