Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 119 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
οτι πιο ωραιο σαν εμφανιση αυτην την περιοδο στο θεμα μαυρης κοπελας.
νομιζω παιζει αλλη μια στο φυλης 59 ισογειο (μονικα αν θυμαμαι), αλλα οχι τοσο ομορφη συγκριτικα.
ρατσιτης δεν ειμαι το εχω ξαναπει.
σαλονι μετριο χωρις πολλες φανφαρες και χαμογελαστο αρκετα, που σε προδιαθετει να μπεις.
μεσα βεβαια ειναι αλλιως.
κοντου αναστηματος, μαυρη κοπελα οπως ειπα, ωραια φατσα, μακρια μαυρα μαλλια, μικρο βυζι, αδυνατο κορμι, ωραιο κωλαρακι και οκ ποδια. ολο αυτο μεσα σε ενα διαφανο μαυρο ολοσωμο.
γενικα η εικονα ειναι οκ.
εισοδος της κοπελας και με βρισκει στα καθαριστικα κλασσικα και επιτηδες.
λιγομιλητη και η διαθεση της καμια σχεση οπως στο σαλονι. κομιουνικεησο στα αγγλικα τα οποια τα μιλαει μια χαρα.
μπαλαμουτι σχεδον 0, προλαβα της εκανα μια αγκαλια για να την κανω να αισθανθει καπως πιο χαλαρα, αλλα ηταν σαν μην εκανα τιποτα.
μου εδειξε το κρεβατι για να παμε προς την πραξη, το οποιο ακομα παραμενει υπερακυρο με αυτο το τσιμεντενιο γυρω γυρω που σου γαμαει τα γονατα στο ντογκυ.
προκατ κατι ψευτοφιλακια σε καθε μου βυζι (1+1 = 2 μην τα ξαναλεμε... το καταλαβατε)
η πιπα της ειναι ψιλοαδιαφορη και λιγο αγαρμπη. επισης ειναι με προφυλαξη, ενω εξω η τσατσα διαφημιζει φρι.
το βαζει μεχρι τη μεση και απο εκει και περα κανει μια κινηση γρηγορη και μια πολυ αργη. στη γρηγορη ειναι ξενερωτα, ενω στην αργη κατι ψιλοσεφτιαχνει, βλεποντας τα χειλια της να εχουν βεντουζωσει στο καβλι σου.
γενικως ομως τιποτα το ιδιαιτερο.
πρωτη κινηση σε καου, οπου αμεσως εδειξε δυσανασχετηση.
εβαλε τζελ, ανεβηκε και εμεινε στο βαρετο πανω κατω μονο. την επιασα και εδωσα λιγο ρυθμο αλλα με εκοψε μετα απο λιγο και μου ειπε να αναλαβω εγω. ισως κουραση ? δε με ενδιεφερε μιας και καταλαβα οτι πηγαμε κουβα ακομα μια φορα.
δευτερη σταση σε μισιον οπου και εκει πηδας με δυσκολια, μιας και δε σε αφηνει να κανεις το παιχνιδι σου και σου βαζει εμποδια με τη σταση σωματος, αλλα και με τα ποδια της.
δερμα να πω εδω οτι εχει παρα πολυ μαλακο και ειναι ενα σοβαρο συν στο να καβλωσεις μεσα στην τοση ακυροσυνη.
συμμετοχη επισης μηδαμινη.
τριτη σταση σε ντογκυ με αυτην ορθια, μιας και λογω κρεβατιου οπως ειπα, δε μπορουσε να στηθει στα γονατα. εκει με αφησε και εδωσα λιγο πονο αλλα εβλεπα οτι ειχε στηθει με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορει να γινει ολοκληρωμενη η κινηση.
btw, εδω ειχαμε καποιες ελαχιστες κραυγουλες απο το υπερπεραν, αλλα κανενα επιπλεον ενδιαφερον και ορεξη απο μενα κυριως.
παρολαυτα τη γραπωσα για τα καλα και εδωσα γκαζι οσο με αφηνε η κατασταση, μεχρι που εχυσα εντος καποτιδιου.
αλλη μια αδιαφορη συνευρεση της στιγμης ειχε τελειωσει.
χαιρετισμους, καθαριστικα και μπαη μπαη.

για να κλεισω.
1) ο χωρος απαραδεκτος οπως παλια και απο μενα Χ, μεχρι να γινει ριζικη ανανεωση.
τωρα τελευταια εχω ριξει παρα πολλα ακυρα σε χωρους. παω πιο στοχευμενα και νομιζω ειναι και το καλυτερο και για εσας, μπας και φιλοτιμηθουν και αλλαξουν καποια δωματια της συμφορας.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε απο οσο θυμαμαι.
3) η εμμυ ειναι μια ομορφη μαυρη παρουσια της εποχης και εκει πονταρει, αλλα απο σερβις ειναι υπο της βασης... για να μην πω λιγο πριν το πατωμα. δε ξερω αν θα κατσει και θα κανει ανανεωση της αποδοσης (δε μου εβγαλε πουτανια δηλαδη), αλλα ετσι δε θα παει για πολυ ακομα.
btw μαυρη καλη εχω να πετυχω απο την μπιουτυ (εχω κριτικη - οχι τον ελεφαντα του 65 κλπ), που ειχαμε ριξει γαμησαρα παλι εδω, αλλα στο αλλο δωματιο με το πλυντηριο, που ειναι καπως πιο ανεχτο αν και πιο μικρο.
απο μενα ειναι οχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
126
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Milfomaniac, Johnny Red2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2024
η καυλα η Μπιουτυ εφυγε ή σταματησε?
31 Ιουλίου, 2024
Η εντύπωση μου πανω κάτω όπως τα λες, πριν από 3 μήνες την πήρα 2 φορές,ναι μεν αφήνει αλλά δεν απογειώνεται η φάση κι είναι κοιμήσω με κλειστό το μύνημα.
Στο σαλόνι σούπερ, θυμάμαι τότε φορούσε ένα κόκκινο ημιδιαφανές δαντελέ πού δεν το έβγαζε καν, μόνο το παραμέριζε. Λίγα πράγματα μάλλον...
review reaction 1 papaphilips
31 Ιουλίου, 2024
Φόλα λοιπον
31 Ιουλίου, 2024
@Καταχθόνιος εκδικητής
δε γνωριζω, εχω να τη δω απο την κριτικη μου τοτε.
2 φορες ειχα παει μαζι της.

@Dstrict
ναι θυμαμαι την κοκκινη αμφιεση που λες και τωρα που μου το θυμησες, ουτε σε μενα γδυθηκε τελειως.
γενικα μια ηπια εως αδιαφορη συνερευση για ξεμπουκωμα μονο, που καπως τη σωζει η υπολοιπη σαβουρα.

@mkavlos
δε ξερω μαν, μπορει να εισαι πιο τυχερος.
σε μενα ετσι εγινε η φαση.
review reaction 1 Dstrict
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Εάν λες τη μαύρη στη Φωκαίας κ Αχαρνων στον όροφο δε θυμάμαι εάν την έλεγαν μπιουτι.Ηταν ότι καλύτερο υπήρχε ποτε σ μαύρη ,γλυκιά ωραίο δέρμα κ ένα απίστευτο ροζ μουνι,δεχότανε γλείψιμο κ έχυνε ποτάμια κιόλας με σπασμούς,πιπωνε ακα απίστευτα με σάλια κ τέλος στο γαμησι απίστευτα ερωτική.Πρωινη βάρδια ήτανε αχχχ ρε φίλε τι μ θύμισες,δυστυχώς δυο φορές πρόλαβα ν πάω μαζί της
17 Σεπτεμβρίου, 2024
@Talibanakos44
δε ξερω ποια λες, αλλα αναφερομαι στο συγκεκριμενο σπιτι της κριτικης και για τις 2, ενω εσυ σε αλλο.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6