Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249092
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βραδυνή ανάβαση στον όροφο του Φυλής 71. Διάλεξα τη Μαριάννα, μελαχρινή λατίνα με μακρυά ίσια μαλλιά, πονηρό μουτράκι και ωραίο κωλάρι. Έχει και δυαράκι βυζί πολύ ωραίο σε αφή και γλύψιμο. Πρόγραμμα απλό και για ελ. στοματικό ζητάει 20€ έξτρα. (δεν έδωσα).
Είσοδος στο δωμάτιο με πολύ χαρούμενο στυλ και συμπεριφορά. Κάναμε μερικά προκαταρκτικά, αγκαλίτσες, χούφτωμα στα υπέροχα βυζάκια και στη κωλάρα της. Πέσανε και κάποια στοματόφιλα. Να τονίσω ότι φόραγε μαύρες ψιλές μπότες, τις οποίες φορούσε κατά τη διάρκεια της συνεδρείας.
Την έβαλα να μου πάρει τσιμπουκάκι και εγώ της έβαζα δάχτυλο στο λατίνικο γατάκι της. Η πίπα της αδιάφορη, αλλά προς έκπληξη μου κατέβασε υγρά το καριολάκι
Πρώτη στάση στήθηκε ιεραπόστολος, όπου την πήγα σε girlfriend style με αγκαλίτσες και χαδάκια. Οι μπότες αγέρωχες στον αέρα.
Μετά στήσιμο κωλάρας doggy, όπου έπεσε γαμήσι με τη σέσουλα. Της είχα πιάσει τον ώμο και το μοτέρ δούλευε στο κόκκινο. Τα σεντόνια γίνανε λούτσα από τον ιδρώτα μου.
Κάποια στιγμή τη γύρισα ίσια, αφαίρεσα την καπότα και ενώ της πιπίλαγα τα βυζιά, κατέθεσα το βιταμινούχο κοκτέιλ στη κοιλιά της.
Αγκαλίτσα, φιλάκι και χαίρεται.
Η υπηρεσία φιλική, δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια πρόσχαρη, ομορφούλα λατίνα με τσαχπινιά και ωραίο παιχνίδι. Αν βάλει και το ελ. στοματικό στις στάνταρ υπηρεσίες (χωρίς έξτρα και μαλακίες), θα ξαναπάω.
Αυτά εώς την επόμενη περιπέτεια...
Είσοδος στο δωμάτιο με πολύ χαρούμενο στυλ και συμπεριφορά. Κάναμε μερικά προκαταρκτικά, αγκαλίτσες, χούφτωμα στα υπέροχα βυζάκια και στη κωλάρα της. Πέσανε και κάποια στοματόφιλα. Να τονίσω ότι φόραγε μαύρες ψιλές μπότες, τις οποίες φορούσε κατά τη διάρκεια της συνεδρείας.
Την έβαλα να μου πάρει τσιμπουκάκι και εγώ της έβαζα δάχτυλο στο λατίνικο γατάκι της. Η πίπα της αδιάφορη, αλλά προς έκπληξη μου κατέβασε υγρά το καριολάκι
Πρώτη στάση στήθηκε ιεραπόστολος, όπου την πήγα σε girlfriend style με αγκαλίτσες και χαδάκια. Οι μπότες αγέρωχες στον αέρα.
Μετά στήσιμο κωλάρας doggy, όπου έπεσε γαμήσι με τη σέσουλα. Της είχα πιάσει τον ώμο και το μοτέρ δούλευε στο κόκκινο. Τα σεντόνια γίνανε λούτσα από τον ιδρώτα μου.
Κάποια στιγμή τη γύρισα ίσια, αφαίρεσα την καπότα και ενώ της πιπίλαγα τα βυζιά, κατέθεσα το βιταμινούχο κοκτέιλ στη κοιλιά της.
Αγκαλίτσα, φιλάκι και χαίρεται.
Η υπηρεσία φιλική, δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια πρόσχαρη, ομορφούλα λατίνα με τσαχπινιά και ωραίο παιχνίδι. Αν βάλει και το ελ. στοματικό στις στάνταρ υπηρεσίες (χωρίς έξτρα και μαλακίες), θα ξαναπάω.
Αυτά εώς την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Πάντως είναι ανοιχτή στο μαρούλι για εξτραδάκια!