Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 207 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είχα ξαναπεράσει με Τζέσικα στο φωκαιας όπου οι αποδώσεις της φταναν περισσότερες υψηλές στροφές! Η Τζέσικα είναι μια όμορφη παρουσία γύρο στα 30-32 με πολύ όμορφο πρόσωπο και βάψιμο , μετρίου αναστήματος ξανθιά (πλέον) με βυζάρες γεμάτες (3,5) κωλο Ελληνίδας σχεδόν φλατ δλδ (αλλά δεν με πειράζει καθόλου μιας και έχει βυζάρες) σαλοναρισμα η Τζέσικα κάνει ταπεινό και πρόγραμμα απλό μόνο με ελεύθερο στοματικό (αναφέρθηκε τελειωτικό στο στήθος αλλά δεν το δοκίμασα)! Μπαίνει η Τζέσικα στο δωμάτιο με ένα νάζι, ένα χαμόγελο τόσο προκλητικό και καύλα φοροντας ζαρτιερες και μαύρα εσώρουχα κάτι που μου αρέσει που τα φοράει αυτά διότι βγάζει ένα girlfriend experience. Βγάζει σουτιέν και ξεχυλιζουν οι αδένες της ενώ δεν βγάζει πορνοτακουνα....ρωτάω για 69 μιας και έκανε στο φωκαιας μου λέει όχι η άλλη κοπέλα κάνει...γαμωτο λέω?η πίπα της είχε πέσει μιασ και στο φωκαιας έκανε πιπαρες με σάλιο με ρουφιγματα τώρα κάνει απλά μια κοινή πίπα(όχι άσχημη) έχοντας πολύ περιποιημένα δάχτυλα κάτι που με καυλώνει στις κοπέλες ! Της ζητάω να με καβαλήσει και με πρόστυχο ναζιαρικο βλέμμα μου λέει βεβαίως !! Και εδώ ρε μάγκες η ρουφιάνα κάνει χωρις να έχει κωλο ένα καβαλιμα!!!!! Ανοίγοντας τέρμα τα πόδια και βάζοντας το χέρι πίσω από τον κωλο της τον πιάνει και τον βάζει μέσα παίζοντας και με τα αρχιδια αλλά και με όλο τον πουτσο μέσα στο μουνι της ενώ το βλέμμα της Και τα μάτια της να είναι τόσο καύλα που ήθελα να με κοιτάει συνέχεια!!!αισθάνομαι όμως να εκραγω από την καύλα και ζητάω να γυρίσει ιεραποστολικό. Εκεί ζήτησα να βγάλει λίγο τα πορνοτακουνα της να κάνω λίγο παιχνίδι με τα πατουσακια της που είχαν μπλε χρώμα αλλά πάλι πήρα αρνητική απάντηση ?(στο φωκαιας με άφησε). Ετριψα τον πουτσο μου στο όμορφο μουνακι της βάζοντας της τον σιγά σιγά με αυτήν να παίζει με την κλειτορίδα της βάζοντας κραυγές όπου εκεί ήρθε το τέλος χουφτωνοντας και γλυφωντας αυτές τις βυζάρες κοιτοντας την στα μάτια ! Με ευχαρίστησε είπαμε μια δυο κουβεντουλες έχει διάθεση και χιούμορ για την δουλειά που κάνει!
Για κάποιους που θέλουν κάτι μοντελε νορμάλ την συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Η Τζέσικα είναι η ομορφότερη μπορώ να πω στους οίκους την σήμερον εποχή που μιλάει και ελληνικά και δεν έχει υφακι τουπε(τουλάχιστον οσες φόρεσε έχω πάει εγώ γιατί όλα αυτά είναι υποκειμενικά)
Καλά να περνάτε καλες διακοπές αααα και καλά γαμήσαα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;