Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
σαλονι τελειως ατσουμπαλο εως χαζοχαρουμενο θα ελεγα.
μελαχρινη, μετριου προς ψηλου αναστηματος, φατσα μετρια προς καλη σχετικα, λεπτο κορμι σε γενικο συνολο με καποια πιασηματακια σε καποια σημεια και οχι μοντελε, βυζια μεγαλα και πεσμενα (μεσα τα ειδα), οκ κωλος και οκ ποδια, πολλα τατουαζ σε ολο το κορμι διασπαρτα.
εισοδος στο δωματιο και με βρισκει στα καθαριστικα.
παει και καθεται κρεβατι και με περιμενει ενω μου λεει οτι δε ξερει ελληνικα, αλλα ουτε αγγλικα στο τυπικο "γεια σου" που της ειπα οταν μπηκε.
γυρναω και παω διπλα της και βλεπω οτι εχει βγαλει ηδη καποτα ανοιχτη και με περιμενει, με τα εσωρουχα ακομα.
υφος ξενερωτο και βαριεστημενο επισης, σαν να παμε να τελειωνουμε.
κοσμος δεν υπηρχε εξω btw, αλλα ουτε ακουσα να μπαινει οσο ημουν μεσα.
μπαλαμουτι υπο το 0 και εχω αρχισει να ξενερωνω ηδη απο τον νιπτηρα, αλλα και να καταλαβαινω οτι εχω πεταξει ηδη το 20ρικο.
οπως ειναι ετσι καθισμενη και σε πεσμενο το πουλι, μου τη φοραει και παει να κανει πιπα, η οποια ειναι της ταξης των μερικων δευτερολεπτων. οπως η γνωστη λατιν βερζιον δηλαδη.
εννοειται δεν εχει βγαλει τιποτα ακομα απο τα εσωρουχα.
της λεω βγαλε κατι και εσυ, για πλακα και τραβαει κατω το σουτιεν οπου καταλαβαινω οτι τα βυζια της φτανουν πατωμα, αν και μεγαλα.
προσωπικα δεν εχω θεμα και χουφτωνοντας τα συνηδητοποιησα οτι ειναι και νερουλα.
καπως οπως της τζεσικας ας πουμε, για να εχετε μια εικονα.
προφανως εχει κομπλεξ γι'αυτο και δε γδυνεται υπεθεσα.
η πιπα οπως ειπα παντελως αδιαφορη, ακυρη, ατεχνη και με 0 ηδονικοτητα, πραγμα που δε μου σηκωθηκε καν.
σταματαει, με πασαλειβει με τζελ (στο ηδη πεσμενο πουλι) και... παμε μου λεει για σεξ.
πηγα να γελασω, καταλαβα οτι χασαμε το παιχνιδι και της λεω οτι με δουλευεις ετσι ?
πως θα κανουμε σεξ αφου δε μου το σηκωσες καν... με την υπερπιπαρα και την καβλα που ξεχειλιζει απο μεσα σου ?
δεν καταλαβε λεξη, κατι ακαταλαβιστικα μου ειπε (αλβανιδα ειναι επισης μου ειπε) και της ειπα αστο, σηκω φυγε βγαζοντας καποτα και πηγαινοντας να ξαναπλυθω απο την καποτιλα.
εκει θυμηθηκε καποια ελληνικα και μου ειπε οχι λεφτα πισω.
οχι δεν καταλαβες της λεω, θα μου τα δωσεις γιατι δεν εκανες τιποτα απολυτως.
ουτε σεξ και ουτε πιπα.
οχι εκανα πιπα λεει νευριασμενη και συνεχισε να μου λεει οχι λεφτα πισω.
βγαινω εξω παω στην τσατσα, λεω να μου δωσει πισω τα λεφτα.
οχι και αυτη, εκατσες μεσα 8 λεπτα με το ρολοι.
λεω πλακα μου κανεις ? 8 λεπτα εκατσα μεσα και τι εκανα, αφου δε ξερει να κανει τιποτα η κοπελα ?
επικρατει ενας πανικος απο νευρα απο τη γκομενα, οπου εκει θυμηθηκε και καποια ελληνικα ακομα.
λεω στην τσατσα δωσε τουλαχιστον τα μισα, οχι αυτη να επιμενει.
ολα αυτα σε συνενοηση του κωλου, αφου δεν καταλαβαιναν και πολυ μιας και η καθε μια ελεγε τα δικα της και στη γλωσα τους η καε μια, για να μη δωσουν τα λεφτα πισω.
αφου αναγκαστικα δεν εβγαλα ακρη, εφυγα αχυστος και με -20αρικο.
το σπιτι αυτο με ελαχιστες εξαιρεσεις και αυτες μετριες, φερνει αποδεδειγμενα φολες ολκης.
τα ιδια ειχα παθει και με μια ιζαμπελα λατιν, αλλα εκει ο ευγενικοτατος τσατσος μου ειχε δωσει τα μισα πισω, επειδη καταλαβε ο ανθρωπος για τι φολαρα ηταν και αυτη.
δυστυχως δεν ειχα γραψει κριτικη τοτε.
απο μενα μαυρο σε αυτο το μαγαζι και ποτε ξανα... γλυτωνω και τα σκαλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
126
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Dstrict, stadeos, TheFappening και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2024
ξεχασα να γραψω οτι η κριτικη ειναι για τον οροφο.
29 Ιουλίου, 2024
Ίδια εμπειρία είχα και εγώ με αυτήν. Πήγα και έκλαψα το 20αρικο. Δεν ξαναπάτησα πόδι σε αυτήν και στον όροφο. Προτιμότερο να πάω στην Μόνικα που είναι κάτω παρά σε αυτήν την φόλα.
review reaction 1 papaphilips
31 Ιουλίου, 2024
Έχω κριτική για αυτήν κι απορώ πώς την πήδηξα την πρώτη φορά. Τη δεύτερη,ό,τι γράφεις σύν πού μου έριξε και μπόλικο πασπάλι από σπασμένα νεύρα κι υστερία/κακοψυχία.

Δηλαδή πάω για επαναληπτική για καλύτερα και βλέπω το χάλι.

Νομίζω πάει να γίνει Μεταξουργείο η όλη φάση ήδη στο σαλόνι ξενερώνω απ' τις φάτσες , προφανώς οι υπηρεσίες προσαρμόζονται στο μέσο όρο των επισκεπτών που πλέον καμμία σχέση με τους κλασικούς φυλόβιους.
review reaction 1 papaphilips
31 Ιουλίου, 2024
@TheFappening
την εχω δει την μονικα, αλλα δεν εχω περασει μαζι της.
αρα δεν εχω γνωμη ακομα.

@Dstrict
την ειδα την κριτικη σου μετα και πηγα να γελασω, σορρυ φιλε... αλλα να που με καταλαβες ομως.
υποθετω οτι εσυ ισως την πετυχες στις πρωτες μερες της, που ηταν πιο ψαρωμενη... ας πουμε.

για τα αλλα, εγω πλεον κανω ξεσκαρταρισμα οικων και παω συγκεκριμενα.
φυτιλιασα καποια 20αρικα σκοπιμα βεβαια, αλλα καμια σχεση οπως εκανα παλια οταν εγραφα ενημερωσεις κιολας.
οτι δε μου αρεσει απο χωρο πρωτα και κοπελα μετα, απλα πουλο.
review reaction 1 Dstrict
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4