Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 292 10
Μπουρδέλα
275207
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
την πετυχα μαζι με την σοφια στα τελειωματα της βαρδιας τους.
ηθελα σοφια γιατι μου εκανε πιο πολυ σαν εικονα (την επομενη φορα), αλλα επειδη τελειωσε και εμεινε η λουσια μονο, αναγκαστικα την επελεξα για δοκιμη.
σαλονι παντελως βαριεστημενο.
μετριου προς ψηλου αναστηματος, μελαχρινη και μελαμψη, φατσα μετρια, μικρο βυζι λογικα, γιατι δεν εβγαλε ποτε το σουτιεν, λεπτο θηλυκο κορμι και ωραια λατιν κωλαρα χωρις προσθετικες μαλακιες κλπ, οκ ποδια, μαλακο δερμα.
ολο αυτο μεσα σε ενα διχτυωτο ολοσωμο μινι πανω στα πορνοτακουνα.
αμεσως καταλαβα οτι θα ειναι μουφα η φασουλα, αλλα μπηκα για το παλμαρε της υποθεσης.
εισοδος κοπελας ξυπολητη και εντελως κακοκεφη του στυλ παμε να τελειωνουμε.
δεν εκανα καμια κινηση για μπαλαμουτι, αφου ηταν ατοπο παντελως απο τις κινησεις σωματος της.
δεν εβγαλε το διχτυωτο μινι, το σηκωσε και απλα μου εκανε νοημα να ξαπλωσω.
κομιουνικεησο ανυπαρκτο και εννοειται μονο λατιν, για οποιον γνωριζει.
προκατ = 2 φιλια στο καθε μου βυζι, 1 και 1 δηλαδη (οπως ο χρονος του υπεργαμια ελμουφαδορ).
τοση ψυχεδελεια, τα εβαλα ομως για το γελιο.
εννοειται περασμα καποτας σε πεσμενο πουλι και ξεκινημα πιπας... ας το πουμε.
εκατσε φατσα καρτα σε μενα, αρα δε μπορουσα να χουφτωσω κατι, εκτος απο το να πιανω το κεφαλι της και να δινω λιγο ρυθμο.
ματαια ομως με τοση ακυροσυνη.
το μονο καλο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πιπα δευτερολεπτων (γνωστη λατιν δηλαδη), κραταει, αλλα γενικως ειναι μια μαλακια και μιση. ατεχνη, αγαρμπη και παντελως ακυρη, καμια καβλα και ηδονη. την αφησα μεχρι να βαρεθει, οπου και εγινε μετα απο καποια λεπτα.
πρωτη σταση της ειπα για καου και ειδα αμεσως δυσανασχετηση.
πιο καλα θα παει σκεφτηκα.
ξεκινημα ιππασιας οπου και αυτη ειναι παντελως ακυρη.
στηνεται ετσι ωστε να μην τον τρωει ολο και απλα κανει το βαρετο πανω κατω.
σε καποια φαση της επιασα τα καπουλια και πηγα να δωσω λιγο ρυθμο, ενταση και πονο, αλλα μετα απο καποια λεπτα με εκοψε και σταματησε για αλλαγη στασης.
δευτερη σταση σε ντογκυ με μενα ορθιο στην ακρη του κρεβατιου.
ξεκινημα χαλαρο και μετα ανεβασμα τεμπο, στο οποιο ξεκινησε το ζορι και οι κραυγες.
την επιανα απο το σουτιεν για αντισταση μιας και δεν το ειχε βγαλει και ξεκινησα να δινω λιγο ενταση, αλλα και εκει με εκοψε. ιδρωσε.
να τη σμπρωχνω να σκυψει πιο κατω, τιποτα αυτη να εχει μαρμαρωσει και να μου ψιλοκολλαει προς τα πισω για αποφυγη.
συνεχισα οσο μπορουσα μεχρι να με ξανακοψει επιτηδες, οπου και εγινε μετα απο λιγο.
μου ζητησε νορμαλ σεξ, επειδη δεν αντεχε το ντογκυ.
τριτη σταση μισιον λοιπον.
απο μονη της ποδια στους ωμους μου και κατευθειαν μπηκα με φορα.
εκει πλεον εβλεπα το ζορι και στη φατσα της οπου ξεφυσουσε καθε λιγο.
ξενερωσα κατευθειαν.
εχω πει οτι δε μου αρεσει ο πονος στην αλλη. αλλο καβλα και αλλο πονος-δυσανασχετηση.
την πηδηξα ετσι οπως ημουν οσο πιο γρηγορα γινοταν για να καταφερω να χυσω και να τελειωνει το μαρτυριο και για τους 2 μας. μετα απο λιγα λεπτα τα καταφερνω εντος καποτιδιου και ευτυχως με αφησε να στραγγιξω.
σηκωμα για ετοιμασιες, καθαριστικα, μπαη μπαη και ποτε ξανα.
για να κλεισω.
1) ο χωρος κλασσικος χωρις καμια αλλαγη, ενω θελει ενα γενικο ριφρες οπως εχω ξαναπει.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε παραδοξως
3) η λουσια προσωπικα δεν κανει για μενα. κριμα το μποϊ της. δεν εχει πουθενα συν (+) στο θεμα αποδοσης και αν εισαι λιγο "κινητικος" και πανω απο το μεσο ορο, δεν τραβαει μια. ισα ισα σε ξενερωνει με το στυλ και τις εκφρασεις προσωπου της, ιδιως οταν την εχεις σε μισιον. ολα τα κανει με βαρεμαρα και δεν υπαρχει καμια ορεξη για τιποτα απολυτως.
ισως φταιει θα μου πεις οτι ηταν το τελος βαρδιας.
προσωπικα δε με ενδιαφερει, ας εκλεινε οπως εκανε η αλλη κοπελα. μια τυπικη συμμετοχη εστω και στο τελος επιβαλλεται, κατι το οποιο δεν υπηρχε πουθενα.
αν εισαι σοφτ περιπτυξουλης, δε ζητας πολλα, σου σηκωνεται με ενα απλο αγγιγμα η' στη θεα απλα μιας γυναικειας εικονας και χυνεις οπως ο 2λεπτος ελμουφαδορ... τοτε να πας.
αν δεν εισαι ολα τα παραπανω και θες να γαμησεις κανονικα εως "πολυ κανονικα"... να μην μπεις καν στον κοπο.
απο μενα ειναι οχι-με τιποτα εννοειται.
ηθελα σοφια γιατι μου εκανε πιο πολυ σαν εικονα (την επομενη φορα), αλλα επειδη τελειωσε και εμεινε η λουσια μονο, αναγκαστικα την επελεξα για δοκιμη.
σαλονι παντελως βαριεστημενο.
μετριου προς ψηλου αναστηματος, μελαχρινη και μελαμψη, φατσα μετρια, μικρο βυζι λογικα, γιατι δεν εβγαλε ποτε το σουτιεν, λεπτο θηλυκο κορμι και ωραια λατιν κωλαρα χωρις προσθετικες μαλακιες κλπ, οκ ποδια, μαλακο δερμα.
ολο αυτο μεσα σε ενα διχτυωτο ολοσωμο μινι πανω στα πορνοτακουνα.
αμεσως καταλαβα οτι θα ειναι μουφα η φασουλα, αλλα μπηκα για το παλμαρε της υποθεσης.
εισοδος κοπελας ξυπολητη και εντελως κακοκεφη του στυλ παμε να τελειωνουμε.
δεν εκανα καμια κινηση για μπαλαμουτι, αφου ηταν ατοπο παντελως απο τις κινησεις σωματος της.
δεν εβγαλε το διχτυωτο μινι, το σηκωσε και απλα μου εκανε νοημα να ξαπλωσω.
κομιουνικεησο ανυπαρκτο και εννοειται μονο λατιν, για οποιον γνωριζει.
προκατ = 2 φιλια στο καθε μου βυζι, 1 και 1 δηλαδη (οπως ο χρονος του υπεργαμια ελμουφαδορ).
τοση ψυχεδελεια, τα εβαλα ομως για το γελιο.
εννοειται περασμα καποτας σε πεσμενο πουλι και ξεκινημα πιπας... ας το πουμε.
εκατσε φατσα καρτα σε μενα, αρα δε μπορουσα να χουφτωσω κατι, εκτος απο το να πιανω το κεφαλι της και να δινω λιγο ρυθμο.
ματαια ομως με τοση ακυροσυνη.
το μονο καλο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι πιπα δευτερολεπτων (γνωστη λατιν δηλαδη), κραταει, αλλα γενικως ειναι μια μαλακια και μιση. ατεχνη, αγαρμπη και παντελως ακυρη, καμια καβλα και ηδονη. την αφησα μεχρι να βαρεθει, οπου και εγινε μετα απο καποια λεπτα.
πρωτη σταση της ειπα για καου και ειδα αμεσως δυσανασχετηση.
πιο καλα θα παει σκεφτηκα.
ξεκινημα ιππασιας οπου και αυτη ειναι παντελως ακυρη.
στηνεται ετσι ωστε να μην τον τρωει ολο και απλα κανει το βαρετο πανω κατω.
σε καποια φαση της επιασα τα καπουλια και πηγα να δωσω λιγο ρυθμο, ενταση και πονο, αλλα μετα απο καποια λεπτα με εκοψε και σταματησε για αλλαγη στασης.
δευτερη σταση σε ντογκυ με μενα ορθιο στην ακρη του κρεβατιου.
ξεκινημα χαλαρο και μετα ανεβασμα τεμπο, στο οποιο ξεκινησε το ζορι και οι κραυγες.
την επιανα απο το σουτιεν για αντισταση μιας και δεν το ειχε βγαλει και ξεκινησα να δινω λιγο ενταση, αλλα και εκει με εκοψε. ιδρωσε.
να τη σμπρωχνω να σκυψει πιο κατω, τιποτα αυτη να εχει μαρμαρωσει και να μου ψιλοκολλαει προς τα πισω για αποφυγη.
συνεχισα οσο μπορουσα μεχρι να με ξανακοψει επιτηδες, οπου και εγινε μετα απο λιγο.
μου ζητησε νορμαλ σεξ, επειδη δεν αντεχε το ντογκυ.
τριτη σταση μισιον λοιπον.
απο μονη της ποδια στους ωμους μου και κατευθειαν μπηκα με φορα.
εκει πλεον εβλεπα το ζορι και στη φατσα της οπου ξεφυσουσε καθε λιγο.
ξενερωσα κατευθειαν.
εχω πει οτι δε μου αρεσει ο πονος στην αλλη. αλλο καβλα και αλλο πονος-δυσανασχετηση.
την πηδηξα ετσι οπως ημουν οσο πιο γρηγορα γινοταν για να καταφερω να χυσω και να τελειωνει το μαρτυριο και για τους 2 μας. μετα απο λιγα λεπτα τα καταφερνω εντος καποτιδιου και ευτυχως με αφησε να στραγγιξω.
σηκωμα για ετοιμασιες, καθαριστικα, μπαη μπαη και ποτε ξανα.
για να κλεισω.
1) ο χωρος κλασσικος χωρις καμια αλλαγη, ενω θελει ενα γενικο ριφρες οπως εχω ξαναπει.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε παραδοξως
3) η λουσια προσωπικα δεν κανει για μενα. κριμα το μποϊ της. δεν εχει πουθενα συν (+) στο θεμα αποδοσης και αν εισαι λιγο "κινητικος" και πανω απο το μεσο ορο, δεν τραβαει μια. ισα ισα σε ξενερωνει με το στυλ και τις εκφρασεις προσωπου της, ιδιως οταν την εχεις σε μισιον. ολα τα κανει με βαρεμαρα και δεν υπαρχει καμια ορεξη για τιποτα απολυτως.
ισως φταιει θα μου πεις οτι ηταν το τελος βαρδιας.
προσωπικα δε με ενδιαφερει, ας εκλεινε οπως εκανε η αλλη κοπελα. μια τυπικη συμμετοχη εστω και στο τελος επιβαλλεται, κατι το οποιο δεν υπηρχε πουθενα.
αν εισαι σοφτ περιπτυξουλης, δε ζητας πολλα, σου σηκωνεται με ενα απλο αγγιγμα η' στη θεα απλα μιας γυναικειας εικονας και χυνεις οπως ο 2λεπτος ελμουφαδορ... τοτε να πας.
αν δεν εισαι ολα τα παραπανω και θες να γαμησεις κανονικα εως "πολυ κανονικα"... να μην μπεις καν στον κοπο.
απο μενα ειναι οχι-με τιποτα εννοειται.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λουσία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια