Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 97 10
Μπουρδέλα
150288
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την είχα καιρό στο μυαλό μου και είχα πει πως θα άξιζε μια δοκιμή μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά αξίζει. Δυνατό μιλφακι όχι με το τέλειο σώμα αλλά με πολύ καλό κωλο, σχετικά όμορφο πρόσωπο και κυρίως καλές υπηρεσίες. Στο σαλοναρισμα βγήκε ολόγυμνη,χαμογελαστή και ευγενέστατη. Μετά από 2 λεπτά ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε να μου τον παίζει και να γλωσσοφιλιομαστε. Μετά από κάνα 2λεπτο που είχα γίνει τούρμπο με ρώτησε αν θέλω με ή χωρίς ,έβαλε το προφυλακτικό και άρχισε μια αρκετά καλή πίπα με πέρασμα από τα αρχιδια και πολύ καλό Ρυθμό. Πρώτη στάση ιεραποστολικό , μετά ανέβηκε για λίγο πάνω και τέλος πολύ δυνατό σφυροκόπημα στα 4 στο οποίο δεν έκλεψε καθόλου και φάνηκε να το γουστάρει πραγματικά κι όλας. Το τέλος ήρθε πάνω στα κωλομαγουλα της.
Αν δεν βρείτε κάτι καλύτερο στη περιοχή και δεν είστε μοντελακιδες αξίζει και δοκιμή.
Αν δεν βρείτε κάτι καλύτερο στη περιοχή και δεν είστε μοντελακιδες αξίζει και δοκιμή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2024
Καλη, χαμογελαστή κ προσχαρη. Κρίμα που δεν δίνει κωλο γιατί τον έχει φραουλενιο
mkavlos
28 Ιουλίου, 2024
Πράγματι πολύ καλή ,την έπαιρνα πριν από χρόνια στο Ιάσονος 46 και εκεί μία φορά πρόσφατα,τιμιότατο μιλφάκι με σταθερά καλές υπηρεσίες.
Ε
Επιρρεπής
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2