Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Λίνα είναι μια γυναίκα περίπου 20ρα σε ηλικία με κανονικό ύψος ,ωραία κωλαρα ίσως σιλοκονατη, μικρά πεσμενα βυζάκια,μελαμψός δέρμα,ισιο μακρύ μαύρο μαλλί και όμορφο πρόσωπο. Έχει κ ένα τατου στο μπούτι. Δηλώνει ότι έχει καταγωγή από τη Βενεζουέλα και δεν μιλάει ούτε Αγγλικά κ ούτε Ελληνικά. Σε εμφάνιση είναι επιπέδου Φυλής γι'αυτό κ τα 15€ ευρώ στην τιμή της επίσκεψης. Δεν μου αρέσει να δίνω 15€ ευρώ στο Μετάξι αλλά όλες οι άλλες επιλογές ήταν χάλια στην πρωινή βάρδια.
Εδώσα το "παράβολο" κ πέρασα στα ενδότερα.Το δωμάτιο ήταν καθαρό παρόλο που ο συγκεκριμένος οίκος δεν θυμιζεται για την καθαριότητα του.Μετα από λίγο ήρθε η κοπέλα.Ηταν χαμογελαστή και ευδιάθετη.Δεν έκανε όμως κάποια προκαταρκτικά.Εγλυψα λίγο τα ωραία της βυζάκια.Αυτη έβγαλε το συρινγκακι της και ξάπλωσε μπροστά μου.Περασε την καποτα και ξεκίνησε την πίπα. Η πίπα της είχε αρκετή διάρκεια για το Μεταξουργείο.Φαινεται ότι προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στην πίπα.Δεν την πειράζει να την ακουμπας στο κεφάλι,στα μαλλιά κ στα κωλομερια.Βαραγα κ την πουτσα μου στα γλώσσα της κ τα χείλη της.Καυλιαρικη η σκηνή αυτή .
Όταν σταμάτησε την πίπα την έστησα στα τέσσερα για να απολαύσω την θέα της κωλαρας της.Αυτη τον έχωσε μόνη της μέσα της κ έδειχνε λίγο να πονάει με την διείσδυση.Την γαμαγα κ την βαρουσα χαλαρά στα κωλομερια χωρις αυτή να δυσανασχετει.Την έβαλα να κοιτάει κ τον απέναντι καθρέπτη.Μετα από μερικά λεπτά δεν άντεξα κ άρχισα να χύνω.Αυτη περίμενε μέχρι να ξεστραγγισω. Η κοπέλα ντύθηκε και αποχώρησε από το δωμάτιο.Δεν έδειξε σημάδια βιαρυνης.Ο τσάτσος δεν ενόχλησε.Βεβαια κ εγώ δεν έμεινα πολύ ώρα στο δωμάτιο.Δεν μπορείς να αντέξεις πολύ ώρα με την θέα της κωλαρας της στα τέσσερα.
Συνοψίζοντας,η κοπέλα είναι πάνω από τον μέσο όρο του Μεταξουργείου εμφανισιακά.Νομιζω αξίζει να την δοκιμάσετε έστω μια φορά αν κ η επίσκεψη είναι στα 15€ ευρώ .Νομιζω η κοπέλα δεν έχει αναφερθεί στις ημερήσιες ενημερώσεις.Δουλευει από νωρίς το πρωί στον εν λόγω οίκο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
388
Likes:
8.910
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Atridis, ΣΠΥΡΟΣΣ και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2024
Ωπ,τι επανεμφανιση ειναι αυτη?
Καπέλο
22 Ιουλίου, 2024
Welcome back Καπέλο
23 Ιουλίου, 2024
Professorx,εσυ,o Νέα Σμύρνη,ο dmtrsxxx,o rigormortis,o Φανούρης τζουρας είναι για μένα διαχρονικοί μπουρδελιαρηδες που θέλω ειλικρινά να μοιάσω τους έχω πρότυπα,είμαι 25 χρόνων αλλά σας αυτούς θέλω να είμαι στο μέλλον.
B
Bbwlover99
23 Ιουλίου, 2024
15€ στην υπόγα? ο λόγος που ήταν καθαρά τα δωμάτια ήταν αυτός, χεχε Χεχε!
Πέρα από την πλάκα, απο πίσω πρέπει να ήταν αυτός/οι που ήταν στα Κ27, ίδιοι τσάτσοι, ίδιες κοπέλες, ίδιες τακτικές αλλά σε πολύ χειρότερο χώρο :S
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4