Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 46 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κριτική είναι για τον οίκο στον όροφο.
Στον συγκεκριμένο οίκο σπάνια πηγαίνω. Σήμερα όμως αφού δεν πέτυχα ένα στανταράκι που ήθελα κάτι με έσπρωξε να μπω. Πριν ακόμα μπω στο σαλόνι το κορίτσι εμφανίστηκε βγαίνοντας από ένα δωμάτιο . Ο ηλικιωμένος τσάτσος την παρουσίασε ως Λίνα , απο Βενεζουέλα.
Είναι μετρίου ύψους και όχι πολύ σκουρόχρωμη. Έχει σώμα με πιασιματάκια, τόσο όσο και φυσικό μικρό στήθος. Νομίζω ότι είχε και ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ κάπου στον δεξιό γοφό.Μου άρεσε η κωλάρα της και το χαμογελαστό της πρόσωπο και είπα αμέσως ότι θα περάσω.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο δεξιά που επικοινωνεί με το κουζινάκι.
Ώσπου να φρεσκαριστώ ήρθε και η Λίνα , χαμογελαστή και με καλή διάθεση. Ξεκίνησε να γδύνεται ενώ εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έκανα νόημα να ερθει κοντά μου. Της είπα ότι είναι ωραίο μωράκι και χαμογέλασε πάλι, ενώ την ρώτησα πόσω χρονών είναι . Μου λέει , εσύ πόσο λες. Της λέω 25 και μου λέει σε ευχαριστώ χαμογελώντας, αλλά είμαι 30. Της είπα ότι φαίνεται μικρότερη. Αυτά όλα στα ελληνικά , γιατί ευτυχώς καταλάβαινε και μιλάει τα βασικά.
Της λέω έλα πάνω μου να σου φιλήσω τα βυζάκια τα οποία ήταν μεν μικρά αλλά οι ρόγες ήταν ήδη καυλωμένες χωρίς να την ακουμπήσω. Αυτή κάνει κίνηση και μου φοράει προφυλακτικό. Σκέφτομαι ότι θα είναι καμία μή μου απτου και δεν θα θέλει να την χαϊδέψω και να την φιλήσω.
Όμως προς έκπληξη μου με καβαλάει και μου φέρνει τα βυζάκια της για γλείψιμο. Μάλλον το προφυλακτικό το έβαλε μην γίνει καμιά διείσδυση κατά λάθος.
Τα βυζάκια της ήταν ωραία και μικρά. Τα χούφτωσα τρυφερά και τα φίλησα ενώ οι ρόγες της ήταν καυλωμένες. Αυτή με χάϊδευε στο πρόσωπο και στα μαλλιά ενώ μου έδωσε και μερικά πεταχτα φιλιά.
Η όλη συμπεριφορά της σε έβαζε σε μούντ αγαπουλίστικο και σου έβγαζε να της φερθείς ευγενικά σαν να ήταν άβγαλτο κοριτσάκι που το είχες καμακώσει κάπου και προσπαθούσες να το κάνεις να αισθανθεί άνετα και να το γαμήσεις τρυφερά.
Αφού της έγλειψα τα βυζάκια της χουφτώνοντας και την κωλάρα της, της ζήτησα να τον πάρει στο στόμα. Ήρθε στο πλάϊ μου και άρχισε να τον ρουφάει , αφού ήταν ήδη σηκωμένος. Έκανε ωραία πίπα αρκετά βαθιά και με κάβλωσε φουλ, βλέποντας το προσωπάκι της να προσπαθεί να καταπιεί όλη την πούτσα μου.
Είχε σηκώσει και τα μαλλιά της σαν κότσο και με τσιμπούκωνε , ενώ εγώ της χαϊδευα την κωλάρα. Δεν μου έκανε πίπα μεγάλης διάρκειας αλλά ήταν αρκετή. Σταμάτησε και με ρώτησε πως θέλω και της είπα θέλεις να ανέβεις πάνω μου; Δέχθηκε με ευχαρίστηση και έκατσε πάνω στο καβλί μου. Ετσι είχα την ευκαιρία και να χουφτώνω την κωλάρα της και να χαϊδεύω και να γλείφω τα βυζάκια της. Αυτή συνέχισε να κουνιέται και να με χαϊδεύει στο πρόσωπο δίνοντας μου πεταχτά φιλιά. Φάνηκε σαν να ήθελε να την φιλήσω πλησιάζοντας τα χείλη μου , αλλά αφού εγώ δεν έκανα κίνηση δεν το συνέχισε.
Αφού κοπανήθηκε λίγο ακόμα πάνω μου την σταμάτησα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα για να απολαύσω τη κωλάρα της. Στήθηκε ωραία και περίμενε να της τον βάλω. Πρίν το κάνω την ρώτησα εάν μπορώ να τελειώσω στο σώμα της αλλά μου είπε όχι.
Δεν με πείραξε ιδιαίτερα αν και θα το ήθελα . Την τον έχωσα και άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά αργά και να απολαμβάνω το υπέροχο κορμάκι της , έτσι όπως είχα στηθεί. Σε κάποια φάση χαμήλωσε λίγο ακόμα και άρχισα να την τον χώνω με πιο γρήγορο ρυθμό ενώ αυτή είχε τουρλωθεί και είχε τεντώσει τα χέρια της μπροστά. Επιτάχυνα ακόμα λίγο και άρχισα να χύνω μέσα της ενώ της έριξα και δυο ελαφρά μπατσάκια στην κωλάρα της. Το μωράκι είχε παραμείνει στην θέση του αφήνοντας με στραγγίξω ολοκληρωτικά.
Δεν τραβήχτηκα από μέσα της. Είχα μείνει έτσι και την χάϊδευα στην πλάτη κάνοντας της ένα ελαφρύ μασάζ στους ώμους. Αυτή είχε μείνει εκεί , αφήνοντας με την περιποιούμαι. Μετά από κανένα λεπτό τραβήχτηκα και της έδωσα και ένα φιλάκι στο δεξί κωλομέρι σαν ευχαριστώ.
Σηκώθηκε και πήγε στον νιπτήρα να φρεσκαριστεί ένω εγώ την παρατηρούσα να ντύνεται. Μόλις τελείωσε πήγα και εγώ στον νιπτήρα. Πριν φύγει με πλησίασε και με το δάχτυλο της μου έδειξε το μάγουλο της , ζητώντας μου να την φιλήσω. Της έδωσα ένα σταυρωτό φιλάκι και της είπα ευχαριστώ.
Βγήκε απο το δωμάτιο λικνίζοντας την κωλάρα της κι εγώ ξεκίνησα να ντύνομαι.
Συνοψίζοντας η Λίνα είναι μια καλή περίπτωση. Είναι μια ωραία γυναίκα, χαμογελαστή και δεν θα αρνηθεί να κάνει πράγματα , ούτε θα βγάλει ξινίλα και ιδιοτροπία.
Αν της φερθείς ευγενικά δεν θα βγείς χαμένος. Δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά μαζί της και την προτείνω σίγουρα. Αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω στο μέλλον να ξαναπεράσω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
145
Likes:
18.897
Πόντοι:
26.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, DmtrsxXx, Sir Sexy και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2024
Λατινα και να μιλαει Ελληνικα; Περιεργο..

Μηπως ηταν κανα γυφτακι..;
review reaction 1 Johnny Red2
16 Ιουλίου, 2024
@George Alpha δεν μου έκανε για γυφτάκι. Μην φανταστείς ότι κάναμε καμιά μεγάλη κουβέντα. Απλώς καταλάβαινε και απαντούσε.
review reaction 1 Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2