Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 277 10
Μπουρδέλα
490341
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
λατινοειδες πιτσιρικα κοντου αναστηματος, μελαμψη, καστανα μαλλια σε κοτσο (αν θυμαμαι καλα), φατσουλα μετρια, μικρο βυζι με μεγαλες ρωγες, λεπτο αδυνατο κορμι, ωραιο κωλαρακι και οκ ποδια για το υψος της. σωματικως φερνει λιγο προς μισελ (στις αρχες της).
εισοδος στο δωματιο και με βρισκει κλασσικα στα καθαριστικα.
συνενοηση στη νοηματικη εκτος αν κατεχεις το λατινικον, τα αλλα γιοκ.
στο σαλονι ευχαριστη, αλλα μεσα ηταν αρκετα μαγκωμενη. το καταλαβαινω και την πιανω μια αγκαλια ωστε να χαλαρωσει λιγακι.
καπως τα καταφερα.
κατι ψευτοχαϊδολογηματα απο την πλευρα μου επισης, αλλα γενικως φανηκε μουφα η φαση.
αραζω για πιπα η οποια ειναι με προφυλαξη.
δεν εχει καμια ιδιαιτερη τεχνικη, απλα το βαζει μεσα οσο μπορει και το βεντουζωνει με τα χειλια της σε αργο ρυθμο.
με αυτο ψιλοκαβλωνεις.
να χαϊδευω οτι μπορω (πλατη-κωλος-κοιλια) και να παιζω ελαφρα με τις μεγαλες ρωγες της.
εχει δερμα αρκετα μαλακο.
την εχω αφησει να πιπωνει για καμποσα λεπτα μεχρι να βαρεθει η ιδια, μιας και δεν ηταν κατι αξιοσημειωτο ετσι οπως το πηγαινε.
πρωτη σταση σε καου, βαζει τζελ και ανεβαινει.
η κινηση μονοτονη και αυστηρα πανω κατω χωρις καμια ποικιλια.
ετσι οπως κουνιοταν δεν τον επαιρνε ολο και αναγκαστηκα να αναλαβω εγω σε καποια φαση, για πιο ζορικες κινησεις... καπως.
οι εκφρασεις προσωπου δυστυχως προς πονου-δυσανασχετησης, πραγμα που με εκοψε για πιο αγριαδες.
μετα απο καποια λεπτα κουραστηκε και μου εδειξε να καταλαβω οτι επρεπε να αλλαξουμε σταση.
παω να τη στησω για ντογκυ και μου ριχνει ακυρο.
μια χαρα σκεφτηκα... εχουμε φαει πορτα για καου απο αλλη, τωρα φαγαμε πορτα και για ντογκυ απο αυτην.
αναγκαστικα λοιπον παμε σε μισιον.
χαλαρα στην αρχη, παλι τζελ και καπως ανεβασμα τεμπο.
και εδω παλι εκφρασεις προσωπου με πονο και δυσανασχετηση. με τον τροπο της και ετσι οπως ειχε στηθει, μου εβαζε φρενο ωστε να μη μπαινω ολος μεσα. εγω απο την πλευρα μου να κανω αναλογες κινησεις για να βρω τροπο για πιο βαθια εισχωρηση. σε καποια φαση κανω μια κινηση και πιανω πατο και τιναχθηκε στον αερα. λεω καλα οκ, αστο... παμε χαλαρα και οπως παει.
ξανα τζελ.
να πηδαω ασταματητα αλλα με μισο σχεδον καβλι και απο τη ξενερα να μην εχω καμια ηδονη και καβλα.
να εχω αλλαξει καμια 10αρια κλισεις στο σωμα μου και αυτη να εχει κολλησει.
της ξαναλεω για ντογκυ, παλι παραπονα στη γλωσσα της.
αχαχαχαχαχαχαχαχα κωμωδια λεμε.
ξανα δωστου τζελ, το οποιο προσωπικα δε με χαλαει.
για να μην πολυλογω επιπλεον, την πηγα ετσι και προσπαθουσα να μη βλεπω τη φατσα και τις εκφρασεις της πολυ, ωσπου καταφερα και εχυσα εντος καποτιδιου. για καποια στιγμη νομιζα οτι θα με σταματησει παντως.
τελειως στραγγιγμα δε με αφησε επισης.
σηκωνομαι για τα καθαριστικα και εχει μεινει παγωτο στο κρεβατι να κοιταει το ταβανι και να ξεφυσαει.
της ειπα, αναγκαστικα αγγλικα αν ειναι οκ και της εδωσα χερι για να τη βοηθησω, αλλα καταλαβα οτι ηθελε να κουλαρει λιγο.
παλι καθαριστικα εγω, σηκωθηκε αυτη, χαιρετισμους και μπαη μπαη.
για να κλεισω
1) ο χωρος ειναι οκ για τα βασικα και χωρις καμια αλλαγη. επιβαλλεται ενα ριφρες παντως.
2) η τσατσα αν και νομιζα οτι θα χτυπησει πορτα, τελικα δεν ενοχλησε. υποθετω οτι με γνωριζε απο παλια σπιτια που την ειχα πετυχει.
3) η πατριτσια (καμια σχεση με την παλια της ρεμουνδου) δυστυχως δεν κανει για μενα. ενω εχει το παρουσιαστικο, στο σαλονι βγαινει (εντελως γυμνη αν θυμαμαι καλα) με χαμογελο και καποια τσαχπινια, μεσα ειναι εντελως αλλη φαση. δε δεχεται και κυριως δεν αντεχει ζορια-βαζει κοφτες. συμμετοχη δεν υπαρχει εννοειται, αδιαφορη πιπα μετρια και προς κατω.
ισως κανει για αγαπουληδες και σοφτ περιπτυξουληδες.
απο μενα ειναι οχι παντως.
εισοδος στο δωματιο και με βρισκει κλασσικα στα καθαριστικα.
συνενοηση στη νοηματικη εκτος αν κατεχεις το λατινικον, τα αλλα γιοκ.
στο σαλονι ευχαριστη, αλλα μεσα ηταν αρκετα μαγκωμενη. το καταλαβαινω και την πιανω μια αγκαλια ωστε να χαλαρωσει λιγακι.
καπως τα καταφερα.
κατι ψευτοχαϊδολογηματα απο την πλευρα μου επισης, αλλα γενικως φανηκε μουφα η φαση.
αραζω για πιπα η οποια ειναι με προφυλαξη.
δεν εχει καμια ιδιαιτερη τεχνικη, απλα το βαζει μεσα οσο μπορει και το βεντουζωνει με τα χειλια της σε αργο ρυθμο.
με αυτο ψιλοκαβλωνεις.
να χαϊδευω οτι μπορω (πλατη-κωλος-κοιλια) και να παιζω ελαφρα με τις μεγαλες ρωγες της.
εχει δερμα αρκετα μαλακο.
την εχω αφησει να πιπωνει για καμποσα λεπτα μεχρι να βαρεθει η ιδια, μιας και δεν ηταν κατι αξιοσημειωτο ετσι οπως το πηγαινε.
πρωτη σταση σε καου, βαζει τζελ και ανεβαινει.
η κινηση μονοτονη και αυστηρα πανω κατω χωρις καμια ποικιλια.
ετσι οπως κουνιοταν δεν τον επαιρνε ολο και αναγκαστηκα να αναλαβω εγω σε καποια φαση, για πιο ζορικες κινησεις... καπως.
οι εκφρασεις προσωπου δυστυχως προς πονου-δυσανασχετησης, πραγμα που με εκοψε για πιο αγριαδες.
μετα απο καποια λεπτα κουραστηκε και μου εδειξε να καταλαβω οτι επρεπε να αλλαξουμε σταση.
παω να τη στησω για ντογκυ και μου ριχνει ακυρο.
μια χαρα σκεφτηκα... εχουμε φαει πορτα για καου απο αλλη, τωρα φαγαμε πορτα και για ντογκυ απο αυτην.
αναγκαστικα λοιπον παμε σε μισιον.
χαλαρα στην αρχη, παλι τζελ και καπως ανεβασμα τεμπο.
και εδω παλι εκφρασεις προσωπου με πονο και δυσανασχετηση. με τον τροπο της και ετσι οπως ειχε στηθει, μου εβαζε φρενο ωστε να μη μπαινω ολος μεσα. εγω απο την πλευρα μου να κανω αναλογες κινησεις για να βρω τροπο για πιο βαθια εισχωρηση. σε καποια φαση κανω μια κινηση και πιανω πατο και τιναχθηκε στον αερα. λεω καλα οκ, αστο... παμε χαλαρα και οπως παει.
ξανα τζελ.
να πηδαω ασταματητα αλλα με μισο σχεδον καβλι και απο τη ξενερα να μην εχω καμια ηδονη και καβλα.
να εχω αλλαξει καμια 10αρια κλισεις στο σωμα μου και αυτη να εχει κολλησει.
της ξαναλεω για ντογκυ, παλι παραπονα στη γλωσσα της.
αχαχαχαχαχαχαχαχα κωμωδια λεμε.
ξανα δωστου τζελ, το οποιο προσωπικα δε με χαλαει.
για να μην πολυλογω επιπλεον, την πηγα ετσι και προσπαθουσα να μη βλεπω τη φατσα και τις εκφρασεις της πολυ, ωσπου καταφερα και εχυσα εντος καποτιδιου. για καποια στιγμη νομιζα οτι θα με σταματησει παντως.
τελειως στραγγιγμα δε με αφησε επισης.
σηκωνομαι για τα καθαριστικα και εχει μεινει παγωτο στο κρεβατι να κοιταει το ταβανι και να ξεφυσαει.
της ειπα, αναγκαστικα αγγλικα αν ειναι οκ και της εδωσα χερι για να τη βοηθησω, αλλα καταλαβα οτι ηθελε να κουλαρει λιγο.
παλι καθαριστικα εγω, σηκωθηκε αυτη, χαιρετισμους και μπαη μπαη.
για να κλεισω
1) ο χωρος ειναι οκ για τα βασικα και χωρις καμια αλλαγη. επιβαλλεται ενα ριφρες παντως.
2) η τσατσα αν και νομιζα οτι θα χτυπησει πορτα, τελικα δεν ενοχλησε. υποθετω οτι με γνωριζε απο παλια σπιτια που την ειχα πετυχει.
3) η πατριτσια (καμια σχεση με την παλια της ρεμουνδου) δυστυχως δεν κανει για μενα. ενω εχει το παρουσιαστικο, στο σαλονι βγαινει (εντελως γυμνη αν θυμαμαι καλα) με χαμογελο και καποια τσαχπινια, μεσα ειναι εντελως αλλη φαση. δε δεχεται και κυριως δεν αντεχει ζορια-βαζει κοφτες. συμμετοχη δεν υπαρχει εννοειται, αδιαφορη πιπα μετρια και προς κατω.
ισως κανει για αγαπουληδες και σοφτ περιπτυξουληδες.
απο μενα ειναι οχι παντως.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
εξαρταται τις μεταγραφες, εχουν ερθει και αξιολογα κοριτσια.