Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 102 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπέρα Κύριοι (και κυρίες πιστεύω πως διαβάζουν)

Κριτική για αυτό το πλάσμα , χμμμμ !
Τι περισσότερο να γράψεις, για όσα έχουμε ζήσει με αυτό το κορμί !
Όταν πρωτοσυνάντησα την Τατιάνα Οκτωβριο του 2018 και ανέβασα κριτική, έγινε λαϊκό προσκύνημα και πολύ σωστά έπραξαν οι συναγωνιστές .
Τότε φορούσε εκείνο το μπλέ διαφανές baby doll που της πήγαινε απίστευτα.

Η τότε τσατσά στο απέναντι ήταν πάρα πολύ καλή, σε αντίθεση με αυτήν εδώ που είναι μισάνθρωπος και ψυχωσική, λόγω αλλεπάλληλων ματαιώσεων και απορριψεων (δεν είναι η μόνη) που έφαγε σαν παιδί στην πάλαι ποτέ κραταιά Ρωσσία (Ουκρανιδα)
Δεν θα έπρεπε να δουλεύει μαζί της anyways.
Η Τατιάνα μαυρισμένη χαμογελαστή προσηνής και πανέμορφη για τα στάνταρ του Μεταξιού,η μάλλον περισσότερο για τα δικά μου .

Διότι δεν κρύβω στους συναγωνιστές ότι το "πακέτο" της γυναίκας Τατιάνα είναι αυτό που θέλω στην ζωή μου χρόνια τώρα, αλλά στο Greek edition.
Δυστυχώς δεν έχει προκύψει, η εάν κάτι τον πλησίασε ήταν η μία ολότρελλη (φράση φίλου καλού) και η άλλη (έχω αναφερθεί παλαιότερα) δεν άντεχε το δικό μου πακέτο διότι η πρωκτική της καθήλωση σε συνδιασμό* με τον αντρα-πατερα-πρωτυπο , δεν την άφηναν να ξεπεράσει και να ξεφύγει από τις ιδιαίτερες οικογενειακές συνθήκες της.

Τατιάνα: θεσπέσια .

Μπαίνει με αναγνωρίζει (είχα μπει χωρίς να περιμένω) , πέφτουν στην νοηματική τα κολακευτικά σχόλια για τα σώματα εκατέρωθεν.
Έπειτα κάνω κίνηση για αγκαλιά όπου ήταν το κάτι άλλο.
Το οιδιπόδειο φυγήν αδύνατον, δυστυχώς.
Κανείς και καμμία δεν ξεφεύγει. Μόνον οι υπερναναλυμενοι και οι ελαχιστοι guru το καταφέρνουν αυτό .
Αφού κάλυψα μια τεράστια ανάγκη ετών** με άνθρωπο που συντονίζω τα εγκεφαλικά κύματα (β) και ξαπλώσαμε με εμένα να ζητάω να την γλείψω όπου και δέχθηκε αλλά για λίγο.
Με γύρισε και άρχισε μια περιποίηση που πολλοί γνωρίζουμε καλά.
Ήθελα μόνο μία στάση, ιεραποστολικό.
Έπεφταν γλωσσοφιλα με την αναπνοή της να μυρίζει Listerine !
Έχοντας την εικόνα που ήθελα, παραλλήλησα φαντασιωσικα την δεύτερη γκόμενα που ανέφερα ποιο πάνω, σε σημείο που ο εγκέφαλος να υπερπαράξει τις αντίστοιχες ορμόνες σε σημείο που είχα να νιώσω (πάλι με Τατιάνα ήταν) έτσι με μια παλιά μου γκόμενα αρκετά χρόνια πίσω.
Ήθελα να μείνω εκεί για ώρα. Λόγω εξαιρετικού συντονισμού σε αυτές τις φάσεις (η μάλλον και σε αυτές) προκύπτει νευρογέννεση
στον εγκέφαλο σε πολύ καλό βαθμό λένε οι μελέτες .
Τραβήχτηκα πρίν τελειώσω έβγαλα το rubber και είχα ένα απίστευτο τελείωμα στο στόμα της.
Η πουτανογρια τσατσά είχε χτυπήσει στο 7' και μετά στο 9' σχεδόν ξανά.
Σηκώθηκε πήγε στον νιπτήρα, αφού μου είχε βάλει δύο μωρομαντηλα στο μόριο που δεν ήθελε να ηρεμήσει, ξεπλύθηκε, ακολούθησε εναγκαλισμός και της είπα πως είναι Κυρια αναφέροντας την λέξη Lady όπου το κατάλαβε και έκανε υπόκλιση.
Βγαίνοντας ξαναχαιρέτησα και βγαίνοντας είδα την τσατσά να σφουγγαριζει με το φως κλειστό πλέον ενώ μιλούσε με μια υπέρβαρη με μπλε φόρεμα ? πόρνη που προφανώς κάπου πήγαινε για δουλειά.
Λέω στην τσατσά που μιλάει κάποια Ελληνικά : πως λέγεται στα Ουκρανικά το Κυρία Τατιάνα ;
Пані Тетяна ανταποκρίνεται !
ΩΡΑΊΑ! να της το πεις της λέω!

. Έφυγα με ένα απίστευτο αίσθημα αγαλλίασης, επέστρεψα σπίτι πήρα μαγιό κλπ και έφυγα για θάλασσα.

Η αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος συναγωνιστής που έφαγε πόρτα μετά από όσα είχε κάνει με την συγκεκριμένη ήταν στενάχωρο.

*πλέον υπάρχουν και μικτές καθηλώσεις, οι οποίες συνδυάζουν οιδιπόδεια/πρωκτική μαζί
** η άλλη που είχα συντονιστεί μαζί της ήταν μια Βίκυ πρωϊνή στο Μ.Α22 ισόγειο πριν από 5-6 χρόνια νομίζω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Πρυτανης
Σεβαστός
46
Πόντοι:
1.651
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, argyrotoxos, Johnny Red2 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2024
Σας συγχαίρω δια την άψογη συμπεριφορά σάς στην (νεαρά) κυρία & δια το avatar.
Ευτυχισαμε να έχουμε ένα εκ των τριών στην χώρα μας.....
review reaction 1 Πρυτανης
15 Ιουλίου, 2024
Τι ώρες την βρίσκουμε ;
15 Ιουλίου, 2024
@BIGMAN1 12:00 - 17:00 μου είπε η τσατσά
16 Ιουλίου, 2024
Βρε μορτιδες γραψτε πως ειναι πρωινη τι την βαζετε απογευμα και οι 2 σας...
Τεσπα αγανακτησμενη η Κλεοπατρα οταν πηγα 7 μιση μου ειπε πως ειναι απο 12-6 πρωι μεχρι την απογευματινη βαρδια δηλαδη...
Ας ελπισουμε να μην την παρουν χαμπαρι πολλα πακια Γλώσσα
17 Ιουλίου, 2024
@KavliarisPsilos δυστυχώς τις έχουν γαμησει τις βάρδιες με τα μικρά ωράρια π.χ 06.00:12.00 , 12.00:17.00 κλπ
Δεν δουλεύουν τις κλασσικές στο Μετάξι αρκετά σπιτάκια.
Άποψη μου πως δεν θα έπρεπε να παιρνει αλλλοδαπα ΚΑΘΌΛΟΥ .
19 Ιουλίου, 2024
Σε αυτή την βάρδια δεν θα την πετύχω ποτέ πλέον, δεν το καταλαβαίνω, η Κλεοπάτρα είναι πολύ κατώτερη εμφανισιακά αλλά και μέσα και την βάζουν στην καλύτερη βάρδια ? μμμμ...
review reaction 1 Dsar263, Πρυτανης
21 Ιουλίου, 2024
Τύπε όπως τα λες μάλλον παίχτηκε ρομαντικό ακα γαμησι με την κυρία Τατιάνα Money MouthMoney Mouth
21 Ιουλίου, 2024
@Kostakis27 κάπως αλλιώς το διατυπώνω στην κριτικη μου :
(...) έβγαλα το rubber...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8