Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Μαρίνα την είχα ξαναδεί, πριν από ένα μήνα, αλλά δεν είχα χρόνο εκείνο το απόγευμα.

Αυτή τη φορά πήγα μόνο για εκείνη, αν την πετύχαινα είχα σκοπό να την τιμήσω.

Όπερ και έγινε. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά είχα μια γλυκιά αναμονή και ελπίδα πως θα την γευτώ σήμερα..

Πράγματι μόλις μπήκα μέσα, με υποδέχτηκε η υπηρεσία λέγοντας πως είναι η Μαρίνα.

Περίμενα να την δω άλλη μια φορά με μεγαλύτερη προσοχή και να αποφασίσω..
Σαλονάρισε λικνιζόμενη, με ένα τιγρέ φορμάκι πολύ ψηλά στα πόδια, που διέγραφε το μοντελέ κορμί της και που σχεδόν φαινόταν το μουνί της..

Με καύλωσε αμέσως, έδωσα το μπλε παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο..

Η Μαρίνα είναι μικρούλα, γύρω στα 22-25, ωραίο σώμα, πόδι αλφάδι, μαλλί καστανό που συνήθως το πιάνει ψηλά κότσο, βυζί 2αρι, λεπτή, ύψος κανονικό και 50 -52 κιλά.

Διαβάζοντας την περιγραφή μου , κάποιος βιαστικός θα έλεγε ωραίο γκομενάκι,, ότι πρέπει να το ξεσκίσεις, δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα.. το σώμα της κοπέλας είναι αρκετά φθαρμένο & ταλαιπωρημένο, το βυζί πεσμένο για την ηλικία της και οι ρώγες σκούρες..

Το κατάλαβα αμέσως μόλις μπήκε στο δωμάτιο, ήταν αργά όμως..

Ήρθε με άλλο στυλ, καθαρά διεκπεραιωτικό , αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν,, σε άλλο κόσμο, προβληματισμένη, σκυθρωπή, μου πέρασε λάστιχο με το καλημέρα,, χωρίς προκαταρκτικά και μου τον πήρε γρήγορα στο στόμα..

Για να μη φύγω άχυστος, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα ήθελα να ήταν η φάση μαζί της, δημιούργησα μια ψευδαίσθηση όσο με πίπωνε, για να μου σηκωθεί και να περάσω στην επόμενη σκηνή του δράματος.. Αφού τα κατάφερα και μου σηκώθηκε, την έβαλα κάτω και άρχισα να μπαινοβγάινω μέσα της.. Νέα απογοήτευση με περίμενε εδώ. Το μουνί της, ενώ εξωτερικά είναι όμορφο, εσωτερικά τολμώ να πω χωρίς υπερβολή, πως είναι γυναίκας 50 ετών με 2-3 γέννες στο ενεργητικό της. Ταλαιπωρημένο κ αυτό.. Δε βρίσκεται σε αντιστοιχία με την ηλικία της, ακόμα κ αν λάβουμε υπ όψη την καταπόνηση λόγω επαγγέλματος.//

Στο σεξ πολύ παραμύθι, επιτηδευμένοι αναστεναγμοί και βογγητά, ίσως για να δείξει συμμετοχή, αλλά βέβαια σε παλιές καραβάνες δεν ισχύουν αυτά..

Μετά από 2-3 λεπτά ήρθε το τέλος στην ιεραποστολική στάση, χωρίς πάθος αλλά ως φυσιολογική ροή μιας ερωτικής πράξης..
Δε μίλησε καθόλου, σηκώθηκε κ έφυγε...

Άλλη προσδοκία είχα ανεβαίνοντας τις σκάλες, η πραγματικότητα όμως, ήταν ίση με την απόσταση γης - σελήνης.. Προσγειώθηκα ανώμαλα..

Τα € 20 είναι πάρα πολλά όταν τα πετάς, αλλά ταυτόχρονα ελάχιστα, όταν ικανοποιείσαι τα μάλα, από το αποτέλεσμα της υπηρεσίας που έλαβες.

Άκυρο από μένα..

Anyway, συνεχίζουμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
kritwn99
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
3.172
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 figa_lygourio, Johnny Red2, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2024
Τυπε σορρυ που επεμβαίνω αλλά ακριβώς πριν έχει μια κριτική που τα αναφέρει όλα αυτά δηλαδή 0 προκατ μουνι χοάνη και τα. λοιπά πως τη πατησες ; πηγες αδιάβαστος.
15 Ιουλίου, 2024
Όπως το είπες, επειδή είναι ακριβώς ο τύπος μου.. πήγα αδιάβαστος, συνήθως διαβάζω κριτικές πριν πάω..
Αυτή τη φορά τις διάβασα εκ των υστέρων..Κεφάλι σε τοίχο!
24 Οκτωβρίου, 2024
Ότι χειρότερο υπάρχει στη Φωκαίας, καλή εμφάνιση αλλά ξεχυλωμενο μουνι. Ξενερωτη την ενδιαφέρει μόνο να σε βάλει στο δωμάτιο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3