Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 121 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν μέρες έβλεπα Euro σε φίλο στην περιοχή και φεύγοντας πέρασα στα μαγαζιά της Ιωαννίνων για βόλτα μετά από πολύ καιρό. Στο 5 ήταν η Ίρις, μελαχροινή μιλφ, κοντά στα 50, πολύ μέτριο σώμα και φάτσα και αγύμναστη, αλλά με εξίταρε η μιλφοκωλάρα της, είχα κατεβάσει κάτι μπίρες και λέω ας χύσω πάνω σε αυτόν τον κώλο πριν πάω για ύπνο. Η τσατσά τυπική, απλά την παρουσίασε. Ο χώρος ήταν σχετικά βρώμικος, έχουν βάλει και μια μικρή ντουζιέρα για ντεκόρ ότι είμαστε κιριλέ μπουρδέλο και όχι πλέμπά σαν κάτι άλλους, λες και θα κάνει μπάνιο κάποιος εκεί μέσα, εννοείται παντόφλες, πετσέτες κλπ δεν υπάρχουν. Τελοσπάντων, δε γδύθηκα καν γιατί σιχαινόμουν λίγο, μπαίνει η μιλφ, καθόλου foreplay, της τον δίνω 5-6 λεπτά φλογέρα στο όρθιο με κατεβασμένο το παντελόνι, με καύλωσε ωραία με την πίπα, την έριξα doggie ένα τρίλπετο και της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο και πριν χύσω μου ήρθε και της λέω έλα να τα πάρεις στο στόμα τώρα. Προς έκλπηξη μου γύρισε, γονάτισε, άνοιξε στόμα και ενώ μου χάϊδευε τα παπάρια τα έριξα μέσα. Με ένα 20ρικο δεν περίμενα κάτι παραπάνω, τα μπουδέλα τα αποφεύγω γιατί σαν χώροι είναι χάλια αλλά έχουν μια καυλωτική παρακμή μια στο τόσο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2024
Όνομα κοπέλας
Ίρις
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Spieler
Σεβαστός
26
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stadeos, Johnny Red2, Milfomaniac και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2024
Αυτό είναι ΚΑΠΗ όχι μπουρδελο. Μη κολλήσεις τίποτα από τη γριά που τα περνει στο στόμα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1