Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 102 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καλησπέρα αγαπητοί συνμπουρδελιαρηδες.
Θα πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα όχι μίας συνεδρίας αλλά από το 2018 μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι που ξαναγύρισε.
Την κοπέλα την περνω πολλά χρόνια από το 2018 που ξεκίνησε απέναντι με την Ζήνα ως τσατσά περνάγαμε καλά μου έκανε όλα τα κέφια καί μετά από ένα χρόνο την έπαιρνα για μια ώρα μιάμιση δύο μέχρι και 3 ώρες .
Κάθε φορά που έφευγε όταν επέστρεφε η Ζήνα με ενημέρωνε και παράπονο δεν είχα.
Μου έκανε τα κέφια μου και με το παραπάνω όταν ανέλαβε η τσατσά που την έχει τώρα όταν γύρισε το Πάσχα του 2023 πήγαινα κάθε εβδομάδα και την έπαιρνα για μιάμιση ώρα μιλάμε τα 90 άρια έφευγαν αέρα αλλά χαλάλι της το θέμα είναι ότι η τσατσά άρχισε να φωνάζει 7 με 10 λεπτά νωρίτερα να βγεί από το δωμάτιο χωρια τις φορές που εβγαινε για να πλυθεί και να κάνει τα τσιγάρα της .
Οκ έλεγα δεν πειράζει αφού περνάω καλά
Μαθαίνω ότι είναι να έρθει την ρωτάω να έρθω μου λέει τώρα ήρθε η κοπέλα άμα μου λέει την πάρεις την κοπέλα μια ώρα μπορεί να μην μπορεί να δουλέψει οκ για μια α φορά ότι θέλει
Μετά από λίγο μου γράφει οκ έλα αύριο
Πάω την Παρασκευή και μόλις φτάνει μου λέει η κοπέλα δεν θα σε πάρει ούτε μια ώρα ούτε μια φορά.
Γιατί την ρωτάω; Τί έκανα;
Γιατί πηγες με την κοπέλα που δουλεύει στο 1Γ.
Γιατί την απάτησα παντρεμένοι είμαστε
Και έφυγα.
Η Τατιάνα ούτε που μου μίλησε.
Τί να πεις μετά από 5.5 χρόνια επικά γαμησια με την συγκεκριμένη τελικά δεν θέλει.
Δεν έχω θέμα αλλά δεν έμαθα που έσφαλα αν έσφαλα και πρέπει να είμαι πιστός σαν την Πηνελόπη του Οδυσσέα με την Τατιάνα το ακούσαμε και αυτό
Υ.Γ. καμία από τις άλλες τσατσαδες δεν την χωνεύει γιατί φέρεται και συμπεριφέρεται έκλεινα και τρισαθλια για αυτό το λόγο έφυγε η Ζήνα μάλλον και πήγε σε άλλα μαγαζιά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, FAT BASTARD, ΣΠΥΡΟΣΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2024
Είδες τι παθαίνεις για να πληρώνεις Τρίωρο... Money Mouth

Δεν θυμάμαι? Είχες ενημερώσει εδώ για το πόσο καλά πέρναγες??? Χμμμ;

review reaction 1 Dsar263, KavliarisPsilos, BUT-TMAN και 6 άλλα μέλη
13 Ιουλίου, 2024
Είχαν ενημερώσει φίλε τόσοι και τόσοι πρίν από μένα και ο καθένας έχει την άποψη του εγώ εξέφρασα την άποψη όχι μίας συνεδρίας αλλά ενός ολόκληρου κύκλου το να δώσεις σε μία 150 που μου επερνε η Ζήνα για 3 ώρες και να χύνεις 7 φορές πιστεύω είναι τίμιο ποσό και με έπαιρνε να έπαιρνα ένα call girl για 3 ώρες και να δώσεις 450 με 550 ευρώ είναι τσουχτερό
review reaction 1 Dsar263, Johnny Red2, Πρυτανης και 1 ακόμα μέλος
14 Ιουλίου, 2024
φίλε σου το είπε η τσατσά, πληροφορήθηκαν ότι τα ίδια κέφια που πέρναγες καλά τα έκανες και με άλλες του χώρου.
review reaction 1 Dsar263, aggelosaa
14 Ιουλίου, 2024
Φίλε αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου πάντα και παντού περνάς καλά αν υπάρχει καλή υγεία και βρίσκεις γυναίκες που σου αρέσουν και όταν αρχίζουν να σου χαλάνε την ψυχολογία την κάνεις και πας στα επόμενα γιατί η ζωή είναι πολύ λίγη για να ασχολούμαστε με τα δυσάρεστα παρά μόνο με ότι μας ευχαριστεί
review reaction 1 Dsar263, Πρυτανης, Johnny Red2
14 Ιουλίου, 2024
Άποψή μου, ήσουν άψογος.
Το πιθανότερο ήταν να μην ήθελε "η ιδιοκτησία" πλέον άλλα τέτοια τρίωρα από έναν πελάτη.

Εγώ αν τα είχα θα είχα κάνει απόπειρα για ραντεβού έξω.
Πάντως αλλιώς ξεκίνησε το 2018 που είχα γράψει και την κριτική τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και αλλιώς εξελίσεται.
Θυμάμαι κι εγώ πέρυσι που την είχα πάρει για πολλοστή φορά, είχε κόψει κατά κάποιο τρόπο τον αρχικό της ενθουσιασμό .

Αυτή πλέον κάθε φορά επιστρέφει στην πατρίδα για ανάρρωση.
Θα μπορούσε να δουλέψει και εκτός σπιτιού των 10€ .
Στα 100€ σε χοτέλι ΑΝ είχε τις υπηρεσίες του 2018, θα έπαιρνε τριπατο στο χωριό της και ένα δυάρι εδώ , έστω και Σεπόλια !
review reaction 1 Dsar263
14 Ιουλίου, 2024
@Pa Luki luk
θυμήθηκε να μας ενημερώσει προκειμένου να την δυσφημίσει επειδή τον έφτυσε.. οταν περνούσε καλα το κρατούσε μυστικό μην του τη φάμε τη γκόμενα.
review reaction 3 review reaction 1 Pa Luki Luk, Dsar263, KavliarisPsilos και 2 άλλα μέλη
14 Ιουλίου, 2024
Αγαπητέ dmtrsxxx θέλω να μου πεις σε ποιο σημείο της κριτικής μου γράφω κάτι κακό για την Τατιάνα
Θέλω να μου πεις σε ποιο σημείο της κάνω δυσφήμηση.
Εξ αντιθέτου διαφήμιση της έκανα.
Είπα ότι πέρναγα πολύ καλά και την έπαιρναν πρόγραμμα μιας ώρας και όχι μόνο
Απλώς για κάποιο λόγο η τσατσά μου είπε να μην ξαναπάω
15 Ιουλίου, 2024
πανε τα σκανε στο μπουρδελο, τρεις ωρες κλειστος ο οικος για να γαμησει ο ερωτευμενος μαχαραγιας.... ενας χαρουμενος, αλλα δεκα φαγανε πακετο και αντι για το στανταρακι τους θα μπαζωσουν... Καταρες απο συναγωνιστες εφαγες και πιασανε Χαχαχα! Θες γυναικα, παρε γυναικα, θες βιζιτα, παρε βιζιτα. Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους. Πατε και χαλατε την πιατσα και κακομαθαινετε τις φτηνες πουτανες των μπουρδελων και μετα νομιζουν οτι τοσα αξιζουν γιατι τα δεκαρικα τους ειναι λιγα.

Και τωρα που εφαγες πορτα γιατι σε σιχαθηκε η ψυχη της, ηρθες εδω να μας πεις τι; οτι αδικηθηκες απο το πορνοσυνδικατο; τι προσφερει αυτη η κριτικη περα απο δακρυα; τι πληροφορια παιρνει ο αναγνωστης; Οτι εισαι κακος στα ντιλια και οτι οι γυναικες ειναι αχαριστες; Οτι τα μπουρδελα ειναι για να ριχνεις ενα μανικι 10-20-ααααντε 30 λεπτα και οχι τρεις γαμημενες ωρες; Τι αλληλεγγυη περιμενεις να σου δειξουν οι γαμιαδες του σαιτ που εκανες ξενοδοχειο το μπουρδελο και κοιταγες την παρτη σου; Καταρες και χλεπες

ουστ
review reaction 3 review reaction 1 Pa Luki Luk, Dsar263, KavliarisPsilos και 1 ακόμα μέλος
16 Ιουλίου, 2024
Εμενα μου φαινεται πως ακυρο σου εριξε η τσατσα η οποια απο οτι καταλαβα εχει σκληρα ψυχολογικα.
review reaction 1 aggelosaa
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9