Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 102 10
Μπουρδέλα
120781
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καλησπέρα αγαπητοί συνμπουρδελιαρηδες.
Θα πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα όχι μίας συνεδρίας αλλά από το 2018 μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι που ξαναγύρισε.
Την κοπέλα την περνω πολλά χρόνια από το 2018 που ξεκίνησε απέναντι με την Ζήνα ως τσατσά περνάγαμε καλά μου έκανε όλα τα κέφια καί μετά από ένα χρόνο την έπαιρνα για μια ώρα μιάμιση δύο μέχρι και 3 ώρες .
Κάθε φορά που έφευγε όταν επέστρεφε η Ζήνα με ενημέρωνε και παράπονο δεν είχα.
Μου έκανε τα κέφια μου και με το παραπάνω όταν ανέλαβε η τσατσά που την έχει τώρα όταν γύρισε το Πάσχα του 2023 πήγαινα κάθε εβδομάδα και την έπαιρνα για μιάμιση ώρα μιλάμε τα 90 άρια έφευγαν αέρα αλλά χαλάλι της το θέμα είναι ότι η τσατσά άρχισε να φωνάζει 7 με 10 λεπτά νωρίτερα να βγεί από το δωμάτιο χωρια τις φορές που εβγαινε για να πλυθεί και να κάνει τα τσιγάρα της .
Οκ έλεγα δεν πειράζει αφού περνάω καλά
Μαθαίνω ότι είναι να έρθει την ρωτάω να έρθω μου λέει τώρα ήρθε η κοπέλα άμα μου λέει την πάρεις την κοπέλα μια ώρα μπορεί να μην μπορεί να δουλέψει οκ για μια α φορά ότι θέλει
Μετά από λίγο μου γράφει οκ έλα αύριο
Πάω την Παρασκευή και μόλις φτάνει μου λέει η κοπέλα δεν θα σε πάρει ούτε μια ώρα ούτε μια φορά.
Γιατί την ρωτάω; Τί έκανα;
Γιατί πηγες με την κοπέλα που δουλεύει στο 1Γ.
Γιατί την απάτησα παντρεμένοι είμαστε
Και έφυγα.
Η Τατιάνα ούτε που μου μίλησε.
Τί να πεις μετά από 5.5 χρόνια επικά γαμησια με την συγκεκριμένη τελικά δεν θέλει.
Δεν έχω θέμα αλλά δεν έμαθα που έσφαλα αν έσφαλα και πρέπει να είμαι πιστός σαν την Πηνελόπη του Οδυσσέα με την Τατιάνα το ακούσαμε και αυτό
Υ.Γ. καμία από τις άλλες τσατσαδες δεν την χωνεύει γιατί φέρεται και συμπεριφέρεται έκλεινα και τρισαθλια για αυτό το λόγο έφυγε η Ζήνα μάλλον και πήγε σε άλλα μαγαζιά
Θα πω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα όχι μίας συνεδρίας αλλά από το 2018 μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι που ξαναγύρισε.
Την κοπέλα την περνω πολλά χρόνια από το 2018 που ξεκίνησε απέναντι με την Ζήνα ως τσατσά περνάγαμε καλά μου έκανε όλα τα κέφια καί μετά από ένα χρόνο την έπαιρνα για μια ώρα μιάμιση δύο μέχρι και 3 ώρες .
Κάθε φορά που έφευγε όταν επέστρεφε η Ζήνα με ενημέρωνε και παράπονο δεν είχα.
Μου έκανε τα κέφια μου και με το παραπάνω όταν ανέλαβε η τσατσά που την έχει τώρα όταν γύρισε το Πάσχα του 2023 πήγαινα κάθε εβδομάδα και την έπαιρνα για μιάμιση ώρα μιλάμε τα 90 άρια έφευγαν αέρα αλλά χαλάλι της το θέμα είναι ότι η τσατσά άρχισε να φωνάζει 7 με 10 λεπτά νωρίτερα να βγεί από το δωμάτιο χωρια τις φορές που εβγαινε για να πλυθεί και να κάνει τα τσιγάρα της .
Οκ έλεγα δεν πειράζει αφού περνάω καλά
Μαθαίνω ότι είναι να έρθει την ρωτάω να έρθω μου λέει τώρα ήρθε η κοπέλα άμα μου λέει την πάρεις την κοπέλα μια ώρα μπορεί να μην μπορεί να δουλέψει οκ για μια α φορά ότι θέλει
Μετά από λίγο μου γράφει οκ έλα αύριο
Πάω την Παρασκευή και μόλις φτάνει μου λέει η κοπέλα δεν θα σε πάρει ούτε μια ώρα ούτε μια φορά.
Γιατί την ρωτάω; Τί έκανα;
Γιατί πηγες με την κοπέλα που δουλεύει στο 1Γ.
Γιατί την απάτησα παντρεμένοι είμαστε
Και έφυγα.
Η Τατιάνα ούτε που μου μίλησε.
Τί να πεις μετά από 5.5 χρόνια επικά γαμησια με την συγκεκριμένη τελικά δεν θέλει.
Δεν έχω θέμα αλλά δεν έμαθα που έσφαλα αν έσφαλα και πρέπει να είμαι πιστός σαν την Πηνελόπη του Οδυσσέα με την Τατιάνα το ακούσαμε και αυτό
Υ.Γ. καμία από τις άλλες τσατσαδες δεν την χωνεύει γιατί φέρεται και συμπεριφέρεται έκλεινα και τρισαθλια για αυτό το λόγο έφυγε η Ζήνα μάλλον και πήγε σε άλλα μαγαζιά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Δεν θυμάμαι? Είχες ενημερώσει εδώ για το πόσο καλά πέρναγες???
Το πιθανότερο ήταν να μην ήθελε "η ιδιοκτησία" πλέον άλλα τέτοια τρίωρα από έναν πελάτη.
Εγώ αν τα είχα θα είχα κάνει απόπειρα για ραντεβού έξω.
Πάντως αλλιώς ξεκίνησε το 2018 που είχα γράψει και την κριτική τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και αλλιώς εξελίσεται.
Θυμάμαι κι εγώ πέρυσι που την είχα πάρει για πολλοστή φορά, είχε κόψει κατά κάποιο τρόπο τον αρχικό της ενθουσιασμό .
Αυτή πλέον κάθε φορά επιστρέφει στην πατρίδα για ανάρρωση.
Θα μπορούσε να δουλέψει και εκτός σπιτιού των 10€ .
Στα 100€ σε χοτέλι ΑΝ είχε τις υπηρεσίες του 2018, θα έπαιρνε τριπατο στο χωριό της και ένα δυάρι εδώ , έστω και Σεπόλια !
θυμήθηκε να μας ενημερώσει προκειμένου να την δυσφημίσει επειδή τον έφτυσε.. οταν περνούσε καλα το κρατούσε μυστικό μην του τη φάμε τη γκόμενα.
Θέλω να μου πεις σε ποιο σημείο της κάνω δυσφήμηση.
Εξ αντιθέτου διαφήμιση της έκανα.
Είπα ότι πέρναγα πολύ καλά και την έπαιρναν πρόγραμμα μιας ώρας και όχι μόνο
Απλώς για κάποιο λόγο η τσατσά μου είπε να μην ξαναπάω
Και τωρα που εφαγες πορτα γιατι σε σιχαθηκε η ψυχη της, ηρθες εδω να μας πεις τι; οτι αδικηθηκες απο το πορνοσυνδικατο; τι προσφερει αυτη η κριτικη περα απο δακρυα; τι πληροφορια παιρνει ο αναγνωστης; Οτι εισαι κακος στα ντιλια και οτι οι γυναικες ειναι αχαριστες; Οτι τα μπουρδελα ειναι για να ριχνεις ενα μανικι 10-20-ααααντε 30 λεπτα και οχι τρεις γαμημενες ωρες; Τι αλληλεγγυη περιμενεις να σου δειξουν οι γαμιαδες του σαιτ που εκανες ξενοδοχειο το μπουρδελο και κοιταγες την παρτη σου; Καταρες και χλεπες
ουστ