Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 292 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το θερμόμετρο έδειχνε 39 βαθμούς το μεσημέρι και η ατμόσφαιρα ήταν αποτρεπτική για τσάρκα και ψάξιμο.Κατέληξα εδώ στο ισόγειο, όπου είπα να δοκιμάσω τελικά την Άντζελα. Πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή, αδύνατη με κατσαρά μαλλιά. Έχει αρκετά τατουάζ, με χαρακτηριστικό αυτό στο στέρνο. Πρόγραμμα ελ.στοματικό.
Μπήκε μέσα στο δωμάτιο με αρκετά τυπική-απόμακρη διάθεση. Ξάπλωσε δίπλα μου και πήρε στο στόμα το παπάρι. Αργούσε λίγο να ατσαλώσει μιας και δεν είμαι 18 να φτιάχνομαι χωρίς προκαταρκτικά. Η πίπα της αρκετά μονότονη, αν και το προσπαθούσε.
Πρώτη στάση πισωκολλητό, όπου το μουνάκι της ήταν αρκετά στενό. Εκεί ανέβασα ρυθμούς και έριξα μερικά καλά μπατσάκια στο κωλαράκι της.
Αλλαγή στάσης, στο πλάι όπου αρχίσαμε σιγά, αλλά γρήγορα κάρφωσα πέμπτη. Αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση χωρίς να δυσανασχετήσει. Τέλος αφαίρεσα προφυλακτικό και της είπα να με πιπώσει. Απέφυγε μιας και δεν κάνει τελειωτικό και της ζήτησα να καραμελώσει τα μπαλάκια. Το έκανε πρόθυμα και όμορφα, όπου κάπου εκεί κατέθεσα κοκτέιλ αλά Μπάμπολας.
Ο τσατσός δεν ενόχλησε και ήταν ευγενέστατος (να τα λέμε κι αυτά) γι' αυτό έβαλα δεκάρι.
Συμπερασματικά, πρόκειται για μια ομορφούλα κοπέλα με σχετικά καλές υπηρεσίες και άνεση με το χρόνο. Εντούτοις, η συμπεριφορά της είναι αρκετά απόμακρη και απαθής χωρίς ερωτισμό. Παρότι δεν ήταν φόλα, δεν νομίζω να τη ξανατιμήσω.
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μήτσος Μπάμπολας
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.103
Πόντοι:
1.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Yatoputso, Accountant και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2024
Χαμογελάει στο σαλόνι κι αυτό άμα θυμηθεί,προφανώς και δεν αρκεί αυτό. Μάλλον έτσι είναι η τυπού,και τι να πεις και τι να κάνεις...
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1