Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 302 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια γρήγορη ματιά στο αμαρτωλό στενάκι της Λιοσίων και η επιλογή ήταν σχετικά εύκολη, αφού σχεδόν σε όλα τα γειτονικά, είχε κάνει απόβαση η γενιά της γιαγιάς μου..
Έτσι κατέληξα στην Ελένη, ρωσίδα γυναικάρα, κοντά στα 30, ξανθιά, ψηλή, με 4άρι βυζί, ωραίο στητό κώλο και μπούτια ατελείωτα για χούφτωμα..
Φορούσε ένα διχτυωτό κορμάκι, που δύσκολα συγκρατούσε τις βυζάρες της. Προικισμένη από τη φύση με βαρύ πυροβολικό..
Υπήρχαν άλλες δύο , δε συγκράτησα τα ονόματα, πολύ υποδεέστερες της Ελένης..

Το ρωσιδάκι στη ρεσεψιόν -θα το πηδούσα άνετα κ αυτό - με ενημέρωσε για το πρόγραμμα, έδωσα το μπλε παράβολο και πέρασα στο πίσω δεξί δωμάτιο..
Θα προσπαθήσω να μεταφέρω την εμπειρία μου, στο μέγιστο δυνατό βαθμό περιγραφής.

Το μαγαζάκι δεν είχε κίνηση, νωρίς το απόγευμα με τον ήλιο ψηλά ακόμα, γι αυτό έκανα ένα σύντομο ντους κ περίμενα το κορίτσι..
Ήρθε σε δέκα λεπτά περίπου, ίσως κ περισσότερο, χαμογελαστή, ευδιάθετη και ξεκινήσαμε τον αγώνα μας..
Της ζήτησα μια αγκαλιά στα όρθια, έτσι όπως ήταν, την έσφιξα λίγο, να νοιώσω τα βυζιά της στο στήθος μου.. Έβγαλε αυτό που φορούσε και της πιπίλισα τις κανονικές σε μέγεθος, αλλά σκληρές ρώγες της. Άλλη αίσθηση παίδες..

Η συνέχεια στο κρεββάτι, με ξάπλωσε σιγά σιγά, με φίλησε στο στήθος και στα βυζιά - εγώ το ζήτησα - και άρχισε να κατεβαίνει πιο κάτω, άρχισε μια ακά πίπα, από τη βάση προς τα πάνω,, χωρίς βιασύνη, καλό γλύψιμο και στα μπαλάκια, τα πέρασε όλα, δεν άφησε περιοχή που δεν επισκέφτηκε η γλώσσα της, άρχισε να με απογειώνει, προς το ψηλότερο κατάρτι, όπου έκανε κάτι που με έστειλε στον 7ο ουρανό, αφού μου είχε ανοίξει την πούτσα σαν τριαντάφυλλο, έπαιξε τη γλώσσα της, πιέζοντάς τη στη σχισμή της βαλάνου,, χτύπησα μπιέλα μάγκες, τέτοια αίσθηση είχα πολύ καιρό να νοιώσω. Δε νομίζω να το κάνει σε όλους αυτό, ίσως βέβαια να κάνω κ λάθος, αλλά εκτιμώ πως επειδή ήταν ορθάνοιχτη η σχισμή μου από την καύλα, την προκάλεσε να παίξει κ εκεί μέσα τη γλώσσα της..

Καθώς η ώρα περνούσε, κατάλαβε πως αν συνέχιζε, δε θα μπορούσα να αντισταθώ για πολλή ώρα ακόμα, έτσι μου πέρασε το λάστιχο και την πήρα αρχικά από πίσω, με σκοπό να χορτάσω οπτικά την κωλάρα της. Σε 2-3 λεπτά αλλάξαμε στάση, την έβαλα από κάτω, έτσι ώστε να βλέπω τα βυζιά της.
Το σφυροκόπημα ήταν άνευ προηγουμένου, καθώς η καύλα πια ήταν στον ουρανό, μπαινόβγαινα δυνατά μέσα της, με σκοπό να βλέπω τα βυζιά της, να τινάζονται αδιαμαρτύρητα και ασύμμετρα προς όλες τις κατευθύνσεις, πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά, ένα οπτικό υπερθέαμα που δύσκολα μεταφέρεται, τα λόγια φαντάζουν ανεπαρκή σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλο να το βιώνεις και άλλο να το περιγράφεις..

Δεν άργησα να τελειώσω δυνατά μέσα της, έχυσα σαν κάπρος, έμεινε για λίγο από κάτω μου, μου χαμογέλασε και μετά σηκώθηκε...

Μιλήσαμε λίγο, είναι αρκετά κοινωνική, πριν φύγει χούφτωσα τα μπούτια της, μου έκλεισε το μάτι, με ευχαρίστησε κ αποχώρησε..

Συνολικός χρόνος παραμονής περίπου 12 λεπτά.

Δεν γνωρίζω αν θα την ξανασυναντούσα, εξαρτάται πάντοτε από τις συγκυρίες, αλλά και αυτή η μία φορά ήταν πολύ ικανοποιητική...

Με μια κουβέντα,, χορταίνεις γυναίκα !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kritwn99
Σπουδαίος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.460
Πόντοι:
2.472
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, n.smirni76, Καταχθόνιος εκδικητής και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουλίου, 2024
Το θέμα με αυτό το ρδελοστουντιο είναι ότι δεν έχει σταθερό προσωπικό κ ιστοσελίδα. Να σε ρωτήσω, στο Βεργας 7 υπόγειο ποία είχε βάρδια? Η Τίνα η στρουμπουλή?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1