Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 206 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ημερομηνία ενδεικτικη μεν αλλά πρόσφατη δε. Είχα πάει πριν κάνα μήνα, μπορεί και παραπανω. Πήγα να πλύνω το αμάξι μου σε ένα πλυντήριο λίγο πιο πάνω και λέω "δεν πάω να ρίξω κι ένα μπουτζο μέχρι να το καθαρίσει ο Πέρσης"; Μέσα έξω του είπα...! Τεσπα... Κι έτσι κατηφορησα προς τους οικους αυτούς με σκοπό να γαμησω ένα πιτσιρίκι κάτω από τα 25 και φυσικά άνω των 20. Οι οίκοι της Λιοσίων είχαν όλο φωλολατινες και είπα να πάω στη Βέργας. Όλες θειτσες και μόνη μικρούλα ήταν η μαθητριούλα της Μπαρμπορας, η Βικτώρια. Ε λέω δε γαμιεται, ας πάω μια φορά και με μια νταρντανα μεν, γλυκιά κοπελίτσα δε. Τι ψυχή έχει ένα γαμησι; Μπαμ - μπαμ. Μπαίνω στο δωμάτιο το οποίο είχε επαρκής φως αλλά όχι άπλετο όπως μου αρέσει κι επιδιώκω πάντα. Μπαίνει η ευτραφής κορασις και πάει να πέσει με τα μούτρα στο πουλί μου. Ούτε πήγε να το τσεκαρει, ούτε να το καθαρίσει. Ούτε αν μύριζε τσίκνα ούτε αν είχα κάτι ούτε τίποτα. Εννοείται ότι όποτε έχω σκοπό να γαμησω ή έχω την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να γαμησω είμαι πολύ καλά πλυμένος. Της πιάνω το κεφάλι ωριακα πριν τον καταπιεί και της λέω "βάλε καποτα"!! Όχι δεν κάνω αφιλτράριστο πιπετο σε οίκους, μόνο σε επιλεγμένες call και μασαζοκοριτσα. Απόρησε και έβαλε καποτα. Όχι και πολύ επαγγελματικα. Σε όριο να με ενοχλήσει παρόλο που ήταν φουλ πεσμένο το πουλί μου. Αρχίζει την πίπα, η οποία είχε διάρκεια γιατι έκανα κάνα διλεπτο με τριλεπτο να το σηκώσω. Μόλις πιάνω ανόρθωση στο 90% της λέω να γυρίσει μπρούμυτα με τα πόδια κλειστά και ευθεία για να ευχαριστηθω το γεμάτο κορμί της σε όλο το μήκος και ευθυτενής. Τον βάζω μέσα και ανοίγω κωλομαγουλα. Καλή αίσθηση επειδή κιόλας είχε κλειστά πόδια. Μυστικά του επαγγέλματος... Έτσι για να δω κωλοτρυπιδακι και να καβλωσω. Για κακή μου τύχη βλέπω ύποπτα σπυράκια στην περιοχή ανάμεσα κώλου και μουνιού και γύρω γυρω. Όχι όμως σε μεγάλη εκταση. Τόσα ώστε να τα δει ο προσεκτικός και να μην τα δει ο απρόσεκτος που εκείνη την ώρα η καβλα χτυπάει κόκκινο και γαμαει οτι βρίσκεται μπροστά του. Λέω "Ω ρε πουστη δεν είναι δυνατόν" αλλά ευτυχώς είχα βάλει την καποτα καλά και δεν είχα βάλει τον πουτσο μου μέσα όλον αλλά προσεκτικά μέχρι την καποτα. Δεν ακούμπησα δηλαδή δέρμα καθολου. Παρόλα αυτά επειδή ξενερωσα με τα ύποπτα σπυράκια δυστυχώς άρχισε να μου πέφτει. (Σημείωση: κωλοτρυπιδακι δουλεμενο πιθανόν παρόλο που η υπηρεσία είχε ανακοινώσει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και τίποτα άλλο).
Όπως καταλαβαίνετε αφού έπεσε το πουλί μου χαλάρωσε και η καποτα. Τη βγάζω (την καποτα) και της λέω κάτσε εκεί όπως είσαι να τον παίξω και να χύσω στην κωλαρα σου. Άρχισα να έχω πάλι στύση καλή και τον έπαιζα. Αυτή δεν κατάλαβε και πολλά από αυτά που της είπα και αρχίζει να μου τον χαϊδεύει και αυτή όσο έφτανε με το χέρι της ανάποδα. Την πρόλαβα πριν τον ακουμπήσει πάνω στον κωλο της και λέω "Άστον θα τον παίξω εγώ!". Κάποια στιγμή σηκώνει λίγο τον κωλο της και μου λέει "ελα" γιατί προφανώς δεν κατάλαβε τι της είπα και κατάλαβε ότι θέλω να την γαμησω ακα...;!! Λες;;!! Λέω τι έγινε ρε πουστη;... Μου ζητάει ακα κωλο; Ή το "έλα" το είπε για να χυσω; Για αυτό είναι τα σπυράκια; Λες; Ε αυτό ήταν. Το πουλί μαραζωσε. Της είπα να φύγει και απόρησε γιατι προφανώς μερικοί θα ενδίδουν στην πρόταση της και λογικά δεν θα είμαι ο μόνος. Χωρις όμως να παρεξηγηθω μπορεί το "ελα" της κοπέλας να μην εννοούσε να της γαμησω τον κωλο ή το μουνι ακα, αλλά να εννοούσε "έλα τελείωνε". Πάντως τα σπυράκια σε συνδιασμό την δουλεμενη κωλοτρυπα και σε συνδυασμό πάλι με την εμπειρία μου κατάλαβα ότι ήθελε να την γαμησω ακα. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Κοίτα να δεις που από ένα πλύσιμο αυτοκινήτου θα κολλούσα και τίποτα... (αν είχε φυσικά κάτι η κοπέλα και αυτα τα σπυράκια ήταν από κάποιον απλό ερεθισμό εσώρουχου ή από το ξύρισμα της περιοχής ή μπορεί και τίποτα άλλο....). Μόνο αυτή ξέρει τι κουβαλάει.... Ευτυχώς που δεν ακούμπησα το πουλί μου στην ύποπτη περιοχή της. Θα είχα χάσει τον ύπνο μου!! Κυριοι προσοχή. Η κορασίδα έχει ενδείξεις υγειονομικής βόμβας βάσει της εμπειρίας μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
28.930
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, ThE, The Keeper και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2024
τώρα με αυτά που έγραψες θα την επισκεφτούν όλοι οι ακαποτοι για να τεσταρουν αν τον παίρνει ή όχι...
review reaction 3 review reaction 1 Johnstef, Arxontas tou skotous, alfa291 και 1 ακόμα μέλος
09 Ιουλίου, 2024
Το ξέρω..... Πρόβλημα δικό τους!!
review reaction 3 review reaction 1 alfa291, n.smirni76
09 Ιουλίου, 2024
Disgusting..
review reaction 1 Διανοούμενος
09 Ιουλίου, 2024
Χρησιμοτατη κριτική. Μια και γύρισες όλη τη Βεργας , τι εντύπωση σου έκανε η Άννα στο 7 υπόγειο?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4