Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 88 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πετυχαμε λοιπον και εμεις χθες Κυριακη 7 του μηνος λιγο πριν σχολασει κατα τις 23:00 την περιβοητη Αλεξανδρα, ξερετε αυτην με την οποια ο Dmtrsxxx ειχε το γνωστο ατυχημα και πιθανον να εχουμε βαφτησια σε μερικους μηνες απο τωρα (εννοηται οτι θελω να ειμαι και γω στους καλεσμενους).... ομορφη θα ελεγα κοπελα μιλαει απταιστα Ελληνικα, μοιαζει με Αλβανιδα αλλα οταν την ρωτησα απο που ειναι μου ειπε οτι ειναι Ρουμανα... υψος θα ελεγα καπου 1,62-1,65 max , μαλλι μακρυ μεχρι τους ωμους μαλλον καστανοξανθο, ωραιο βυζι χαριτωμενο μαλλον 2αρι, γενικα εχει τα πιασιματακια της αλλα δεν την λες χοντρη, εχει ωραια σεξι περιφερεια και σχεδον καθολου κοιλια, ωραια σφιχτη καθαρη επιδερμιδα και χαριτωμενο προσωπο ελαφρως προστυχο.... τωρα στα του αγωνα κανει και ελευθερο στοματικο (αν και εγω δεν το δεχτηκα), ειναι υπομονετικια και δεν βιαζεται ακομα και οταν η κωλογρια βαραει πορτα στο 7λεπτο εκεινη σε καθυσηχαζει και περιμενει να τελειωσεις με την ησυχια σου....το μονο αρνητικο που εχω να πω ειναι οτι δεν βαζει καθολο τζελ ουτε καν λιγο σαλιο οποτε η καποτα με το μεσα εξω τριβεται πολυ στο μουνι της και υπαρχει κινδυνος να σπασει αμα ανεβασεις στροφες, εξ 'ου και το ατυχημα του Dmtrsxx...εγω το προσεξα νωρις οποτε ειχα το νου μου να μην παθω τα ιδια...οταν τελειωσαμε μιλησαμε λιγακι και μου ειπε οτι αυριο θα παει διακοπες και θα επιστρεψει σε κανα μηνα...τωρα θα δειξει αν λεει αληθεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
3.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , n.smirni76, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2024
Πάντως αν συμφωνεί ο DmtrsxXx του έχω κάνει πρόταση για νονός από την ίδια μέρα με το ατύχημα.
review reaction 3 review reaction 1 DmtrsxXx, Dsar263
08 Ιουλίου, 2024
Μύστη μου λες αυτή να μην ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος για κρεμπια....????
Σε παλαιότερες συνεδρίες μας που έλαβαν μέρος σε άλλους οίκους ...έκανε χρήση λιπαντικού ..
Τις τελευταίες φορές που τη πήρα πέρασα πολύ ωραία αλά είχα το νου μου μη γίνει καμία κρεμπια...
Όλα καλά όλα σπέσιαλ....
review reaction 1 Dsar263
08 Ιουλίου, 2024
Το ερωτημα που θα πρεπει να του θεσεις δεν ειναι εαν θα γινει πατερας κι εσυ νονος φιλαρακι. Το ερωτημα μετα το γαμησι ακαποτος σε αυτο το μουνι θα επρεπε να ειναι εαν θελει καυση ή κανονικη ταφη.
review reaction 3 Dsar263
08 Ιουλίου, 2024
Η τύπισσα παίρνει σίγουρα αντισυλληπτικά. Απλά δεν βάζει ζελέ στη μούνα της για να χύνουν οι συναγωνιστές μετά από 25 - 20 χωσιματα. Μπαμ μπαμ! Ο Μήτσος σίγουρα δεν είναι ο πρώτος και ούτε καν ο 100ος που την έχει χύσει μέσα. Προφανώς καβλωνει κιόλας η καριολα όταν γίνονται τέτοια ατυχήματα. Και όταν είπε στον Μήτσο ότι γκαστρωνεται εύκολα σίγουρα το είπε για να καβλωσει ο πελάτης (Μήτσος) ακόμα περισσότερο.
review reaction 3 DmtrsxXx
08 Ιουλίου, 2024
@arxidakos τι να του κανει του μητσαρα ενα απλο ταπεινο ακαποτο...εδω τοσα χρονια και εχει γλυφομουνιασει και πιει κατουρα απο ολες τις σεξι κορασιδες του Μεταξιου και της Φυλης και ειναι πιο ντουρος απο ποτε...
review reaction 3 DmtrsxXx
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5