Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 292 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν είχα ξαναπατήσει σε αυτό το μπουρδέλο από τότε που έφυγε η Τζέσικα και χθες μετά από ένα πρώτο γύρο με την Ιρίνα (Φωκ27, βλ σχετική κριτική) είπα να περάσω να δω τι παίζει. Πρόκειται για το μαγαζί στον όροφο κι όχι αυτό στο ισόγειο.
Εμφανίζεται μπροστά μου η Μαρία... Υψηλή νεαρά που φορούσε ένα ωραίο ντεκολτέ, είχε δεμένα τα μαλλιά, φορούσε κι ένα σέξι τακούνι. Λεπτοκαμωμένη με συγκεκριμένα καλά πιασίματα εκεί που πρέπει και ωραία κωλάρα. Τατουάζ έχει αρκετά, εμένα μ'αρέσουν. Ζήτησα πρόγραμμα, η τσατσά τα μάσησε, κατάλαβα νορμάλ. Λέω ντάξει δε γαμιέται... Η τσατσά είπε ότι είναι από Τσεχία 20χρονώ.
Μπαίνω στο δωμάτιο, δεν πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου και μπαίνει το Μαράκι. Της λέω περίμενε λίγο δεν είμαι έτοιμος, λέει κι αυτή δε πειράζει κάνω το τσιγάρο μου. Ντάξει δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα αλλά το αναφέρω μπορεί κάποιον να τον ξενερώνει, ξέρω επίσης ότι αρκετοί κατουράνε εκεί οπότε ίσως δημιουργήσει απρόοπτα (αυτό το έλυσα πηγαίνοντας σε ένα απ' τα καφέ της Πλ. Βικτωρίας).
Λοιπόν στα του αγώνα, ΔΕΝ δέχεται*πουθενά* φιλιά και γλείψιμο, το είπε όταν πήγα να το κάνω... Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν deal breaker για μένα, αλλά μάγκες με μάγεψε η άτιμη. Έχει πολύ ωραίο χαμόγελο, πανέμορφη κορμάρα, εντυπωσιακά μακριά πόδια, του γούστου μου φουλ. Σε λίγο με ρωτάει ηλικία, και λέει κι αυτή 20 (στα αλβανικά) οπότε αλβανίδα μάλλον είναι η Μαρία, δεν καταλαβαίνω γιατί να την παρουσιάσει ως Τσέχα.
Πάμε παρακάτω, προσπαθούσα λοιπόν να μου σηκωθεί χαϊδεύοντας χωρίς να φιλήσω ούτε να γλείψω, πολύ δύσκολο γενικά όσο καύλα και να 'ναι η άλλη. Περνάει λοιπόν προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο, και ξεκινάει μια τίμια πίπα. Σηκώνεται άμεσα η ψωλή παίρνει το καλό της μέγεθος και είναι έτοιμη για παιχνίδια. Της γάμησα λίγο το στόμα χωρίς παράπονα και της ζήτησα να με κοιτάει, μ'αρεσει φουλ αυτό και το δέχτηκε. Της λέω cowgirl, έρχεται βάζει τζελ και κάθεται σιγά σιγά στην χοντρή πούτσα, την οποία δεν παίρνει ολόκληρη παρά σταδιακά. Τα καταφέραμε όμως, συστήθηκαν τα βρήκαν και την πήρε όλη με ευχαρίστηση. Πολύ ευχάριστη αίσθηση το μουνάκι της. Κατέβασε και το ντεκολτέ, φάνηκαν τα βυζιά της, δεν είναι και τα πιο ωραία που έχω δει. Είναι πολύ πεσμένα για 20χρονο πιπινι, αλλά ευχαριστήθηκα να τα χουφτώνω και να κοιτάω τα ματάκια της. Παίχτηκε και δεύτερη στάση doggy, στο οποίο στήνεται καλά και δέχεται πιστόνιασμα. Δυστυχώς δε δέχεται χαστούκια στην κωλάρα... Το τέλος ήρθε μετά από λίγο στη θέα της κωλάρας της. Σηκώθηκε είπε γεια κι έφυγε με ένα χαμόγελο χωρίς πολλά πολλά.
Πήγα κι εγώ λοιπόν για ένα καφέ κι επέστρεψα σε 20 λεπτά με φορτισμένες μπαταρίες και με πολλές ακόμη καύλες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο λοιπόν με βρήκε καυλωμένο γιατί είχε πριν άλλο πελάτη και έτσι πέρασε σκούφο, πίπα όπως πριν και τώρα ιεραποστολικά, εγώ στα όρθια. Ομολογουμένως έχει πολύ καυλιάρικη φάτσα και το ξέρει ότι είναι όμορφη... Τελείωσα κι εδώ χωρίς δυσκολία με τα πόδια της στον ώμο μου, τον πουτσο καλά μέσα, κάπου εκεί γύρο στο 10λεπτο, κάτι που το θεωρώ θετικό για την Μαρία γιατί αν και χωρίς φιλιά και γλυψιμο με κατάφερε 2 φορές.
Συμπερασματικά, στα αρνητικά της πέρα του τι δεν κάνει που προανέφερα ρώτησε 2-3 φορές αν τελείωσα και μου έλεγε ότι τελειώνει ο χρόνος ενώ η τσατσά δεν μας είχε ενοχλήσει. Αλλά της το συγχωρώ γιατί είναι νέα και σε ηλικία και στο επάγγελμα, ξεκίνησε στις 29/6 λέει η τσατσά και θα κάτσει για 3 μήνες. Θα της δώσω περιθώριο να βελτιωθεί και θα ξανακάνω επίσκεψη στις αρχές του τρίτου μήνα. Πιστεύω ότι θέλει καθοδήγηση, φαίνεται καλό κορίτσι αν και έχει ένα ύφος που μπορεί για κάποιους να είναι απωθητικό έχει παρόλα αυτά ένα φουλ καυλωτικό χαμόγελο. Γούστα είναι αυτά μάγκες. Το κορίτσι έχει προοπτική στην κατηγορία των 20€, αν εξελίξει λίγο το πρόγραμμα, επιτρέψει φιλιά και κάνει ελεύθερο θα απογειωθεί.
Όπως και να χει αυτά είναι περιττά, αν δεν σας κάνει κλικ η εμφάνισή της *μην* μπείτε θα σας απογοητεύσει. Αλλά αν σας γοήτευσε αξίζει μια προσπάθεια.
Βάζω 7, αν και αντικειμενικά είναι 6 αλλά της δίνω μπόνους γιατί με ευχαρίστησε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sakis_clown
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
288
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, FAT BASTARD και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2024
Γιατί να τον ξενερώσει; Μια κοπέλα που καπνίζει είναι πάντα πιο σέξι ? Έρωτας Χαμόγελο
19 Ιουλίου, 2024
μεγαλη απατη και φολα, θα ανεβασω κριτικη καποια στιγμη οταν εχω χρονο.
δεν κανει απλα για τιποτα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2