Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 51 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα μεσημεριανό από τον εν λόγω οίκο, γνωρίζοντας ότι τα κορίτσια εκεί έχουν μάστερ στα τσιμπουκια.
Δούλευαν δύο κορίτσια, η Ρωξάνα που την ξέρω και η Αναστασία που την έβλεπα για πρώτη φορά.
Είναι μετρίου ύψους, με κανονικό σώμα και ξανθά μαλλιά έως τους ώμους.
Πλήρωσα και πέρασα στο κάτω δωμάτιο, με το στρογγυλό κρεβάτι που μου αρέσει καλύτερα από τα υπόλοιπα. Φρεσκαρίστηκα με μωρομάντηλο αφού είχα πάει μπανιαρισμενος και περίμενα τα κορίτσια που ήρθαν στο δεκάλεπτο.
Γδυθηκαν στα γρήγορα και πήραν θέση, δεξιά και αριστερά. Άρχισα να χουφτώνω και να γλείφω τα βυζιά της Ρωξάνας, ενώ η Αναστασία ασχολήθηκε κατευθείαν με τα μπαλάκια μου. Στην συνέχεια είπα στην Ρωξάνα να γλείψει κι αυτή, οπότε είχαμε διπύρηνο τσιμπούκι εναλλάξ. Εγλειψα και λίγο τα βυζιά της Αναστασίας και αφού με περιποιθηκαν πάλι και οι δύο τους ζήτησα σεξ. Μου έβαλαν προφυλακτικό και είπα στην Αναστασία να κάτσει στο καβλί μου. Ανέβηκε πάνω και άρχισε να κουνιέται με ρυθμό. Αν και δεν έκανε πολύ βαθιά μπασιματα με καβλωσε φουλ και δεν την άφησα πολύ ώρα γιατί ήθελα να γαμήσω και την άλλη.
Μου άλλαξαν προφυλακτικό και έστησα την Ρωξάνα στα τέσσερα. Την τον έχωσα και άρχισα το πρεσαρισμα στην πατούρα της ενώ η Αναστασία μου είχε βάλει το πρόσωπο ανάμεσα στα βυζιά της και προσπαθούσε να με πνίξει, λέγοντας μου ρούφηξε τα να βγάλουν γάλα.
Αφού την κάρφωσα σε αυτή την στάση για αρκετή ώρα χαστουκίζοντας τα καπούλια της, έβγαλα το προφυλακτικό και τις έβαλα να ξαναρουφηξουν. Τον πήρε η Ρωξάνα στο στο στόμα ενώ η Αναστασία ξάπλωσε πλάϊ μου. Όταν έφτασε η ώρα τον έβγαλα και έχυσα την Αναστασία στα βυζιά της ενώ τις τελευταίες ριπες τις πήρε η Ρωξάνα στο στόμα. Έδωσα ένα μωρομάντηλο στην Αναστασία να σκουπιστεί και πήρα κι εγώ άλλο ένα και ξάπλωσα στο κρεβάτι, αφήνοντάς τους τον χώρο να πλυθούν και να ντυθούν. Με χαιρέτησαν με γελάκια και βγήκαν από το δωμάτιο αφήνοντας με να ντυθώ.
Πέρασα καλά με τις κυρίες και εάν σας καλύπτουν εμφανισιακά περάστε άφοβα, γιατί από υπηρεσίες είναι άψογες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2024
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ρωξάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
145
Likes:
18.897
Πόντοι:
26.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, n.smirni76, σακης47 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού