Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 251 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η δεύτερη επίσκεψή μου στην Τζούλια, η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί πριν περίπου 2 εβδομάδες. Δεν είχα γράψει όμως κριτική οπότε γράφω και για τις δύο τώρα:

Πρώτη συνάντηση: Μου έκανε εντύπωση από το σαλόνι πόσο μικροκαμωμένη είναι και έδειχνε λυσσασμένη για πούτσο οπότε πλήρωσα το παράβολο, φρεσκαρίστηκα και την περίμενα. Ήρθε μετά από λίγο κι έδειχνε να έχει διάθεση, με άφησε να γλύψω ρώγες και το ευχαριστήθηκα, είναι από τα δυνατά της σημεία. Χούφτωνα κώλο, είναι μικρός χωράει στο χέρι αλλά μ'άρεσε, και την κοίταζα. Τίμια συμμετοχή με κάποιους ήχους, λίγη εκφραστικότητα οπότε δεν άργησε να μου τον κάνει πέτρα και να περάσει το προφυλακτικό. Προσπάθησε να τον πάρει όλο στο στόμα της αλλά κι αυτό μικρό είναι και δεν χωρούσε, οπότε της είπα να σταματήσει και την ξάπλωσα για να της γλύψω το μουνί που μου το έδωσε πολύ πρόθυμα. Πέρασαν 2 λεπτάκια και αφού το χώρτασα της είπα να μείνει εκεί για να την γαμήσω, έβαλε τζελ και ξεκίνησε το άθλημα - ιεραποστολικό για αρχή. Πολύ ευχάριστη αίσθηση είχε παρά το τζελ, είναι πολύ χαριτωμένη τύπισσα και συνάμα με το ύφος της διεστραμμένης πόρνης (ή καλύτερα πορνίδιου). Δεν έκλεβε, άνοιξε καλά τα πόδια της και με άφησε μετά από λίγο να τα βάλω στους ώμους μου και να την καρφώνω, ωραία φάση! Μετά της είπα να γυρίσει στα 4, κι εκεί ακολούθησε σφυροκόπημα παρατεταμένο χωρίς παράπονα, πολύ ευχάριστο. Κάπου εκεί μου λέει: τελείωσε ο χρόνος και για να συνεχίσουμε πρέπει να δώσεις κι άλλα, υπόψη δεν χτύπησε η πόρτα. Εγώ καυλωμένος ον, θέλοντας να χύσω έβαλα ακόμα ένα 20ρικο στο τραπέζι και της είπα να έρθει από πάνω μου. Στα επόμενα 2 λεπτά είχα τελειώσει και κάπου εκεί χτύπησε η πόρτα. Ξεδιάντροπα τσίμπησε και το 20ρικο κι έφυγε. Λέω ντάξει, πέρασα καλά αλλά δεν άξιζε 40 το 10λεπτο... Οπότε ξαναπάω προχθές.

Δεύτερη συνάντηση: Πάω λοιπόν για δεύτερη προσπάθεια, έρχεται η Τζούλια λίγο βιαστική και λέει εξ αρχής: γιατί δεν έδωσες 40 να έχουμε χρόνο; Λέω κι εγώ γιατί προλαβαίνουμε... Έλα που με ξενέρωσε και δεν προλάβαμε. Εν ολίγοις το σενάριο ήταν παρόμοιο με την προηγούμενη φορά, μόνο που στο τέλος αυτή τη φορά δεν περίμενε να τελειώσω και μόλις χτύπησε η πόρτα τραβήχτηκε και σηκώθηκε. Ξενέρα! Έλεος! Έφυγα άχυστος απ'εκεί αλλά μετά ευτυχώς πέρασα απ'το μωράκι μας την Ιρίνα Φωκ 27 (ανέβηκε κριτική) και μου πέρασε!

Συμπερασματικά: Εγώ δεν θα την ξαναπάρω τεπο, αλλά αξίζει μια φορά σε όποιον αρέσουνε οι πετιτ.


Πραγματική Βαθμολογία:

Εμφάνιση κοπέλας 8
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 5 (το αφήνω 5 λόγω ευχάριστης διάθεσης την πρώτη φορά)
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 9
Σχέση αξίας/κόστους 5

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
sakis_clown
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
288
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 bodroum, Elganador, Milfomaniac και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2024
Καλύτερα να πετάξεις ένα 20άρικο αφού τη βλέπεις για πονηρή...ζκώνεσαι κι φεύγς ή τη διώχνς ευγενικά ή τη γράφεις κανονικά συνεχίζοντας να τη γαμάς φουλ ή...ή...,διαλέγεις και παίρνεις αναλόγως έμπνευσης στιγμής,πείρας, και τι σε παίρνει, και τί θεωρείς σωστό κλπ.

Εσύ πέταξες 3 κοσάρια και είδες και την πονηριά της δυναμοποιημένη στην τρίτη...

Σ'τα λέω μιάς και ζήτησες γνώμες στο νήμα της ενημέρωσης δηλαδής, κι εννοείται δεν έχω καημό να παίξω τον έξυπνο.

review reaction 1 review reaction 2 Milfomaniac, sakis_clown
05 Ιουλίου, 2024
Αυτη εχασε...κι εχασε οχι μονο εσενα αλλα κι αλλους..γιατι διαβαζοντας αυτα..εγω π.χ τουλαχιστον δε θα την επιλεξω αν και σκοπευα..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2