Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 266 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ημερομηνία ενδεικτική, σίγουρα τέλη Μαίου έγινε η συνάντηση αφού διάβασα τις άλλες δύο κριτικές (μια εδώ και μια στο 73Α).
Λοιπόν η Κίρα είναι μια νεαρά (19-21 θα έλεγα) ρωσιδούλα υποθέτω, ψηλή γυναικάρα με πανέμορφα μακριά πόδια. Λεπτοκαμομένο πιπίνι απ' τα ωραία. Έχει ένα μέτριου μεγέθους βυζί πολύ όμορφο, το οποίο δυστυχώς δεν με άφησε να γλύψω, αλλά ευχαριστήθηκα να το χουφτώνω.
Λοιπόν μπήκε στο δωμάτιο, λίγο ψυχρή αλλά η ομορφιά της με καθησύχασε. Ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι και ξεκίνησε να μου τον παίζει με σκοπό να περάσει σκούφο, την άφησα να κάνει τη δουλειά της καθώς της χάιδευα κάθε προσβάσιμο μέρος του κορμιού της. Αχ, νεανικό δέρμα... Πανέμορφο, με πολύ ευχάριστη υφή. Περνάει λοιπόν το προφυλακτικό και ξεκινάει πίπα αλλά δεν με κοιτούσε, οπότε την διόρθωσα. Ντάξει τίποτα το μαεστρικό σαν πίπα, αλλά δεν είναι και άχρηστη. Γίνεται μια κάποια προσπάθεια. Βέβαια δεν με ενδιέφερε τόσο η απόδοση εκέινη τη στιγμή όσο η εικόνα της Κίρας με τα πανέμορφα μάτια να παίρνει τον πούτσο μου και να τον εξαφανίζει... Θέαμα! Λοιπόν, στα 3-4 λεπτά βαριέται και φάνηκε οπότε ζήτησε σεξ, της λέω ωραία έλα από πάνω. Δεν ήταν κι η καλύτερη στάση για την Κίρα, απ τα θετικά είναι ότι δεν αποφεύγει την οπτική επαφή με το θύμα της (χαχαχ) αλλά απ την άλλη δεν είχε ρυθμό. Προσπάθησα να αναλάβω λίγο και να βοηθήσω αλλά άμα την άφησα πάλι κάτι μέτριο έκανε. Οπότε της ζήτησα ιεραποστολικό, σφυροκόπημα για 2-3 λεπτά, το οποίο άντεξε βγάζοντας όμορφους ήχους και τελείωσα με doggy κοιτάζοντας τα όμορφα πόδια της και την κωλάρα της, πάλι σε γρήγορους ρυθμούς χωρίς παράπονα. Έμεινα μέσα της 15 δευτερόλεπτα μετά το τελείωμα και άμα ωπισθοχώρησα πήρε τα πράγματά της κι έφυγε, με ένα χαμέγελο κι έναν χαιρετισμό.
Θα την ξανασυναντήσω, αν είναι ακόμη εκεί, αλλά δεν είναι απ' τις προτεραιότητές μου. Άμα αποκτήσει μια κάποια εμπειρία και μάθει λίγα ελληνικά θα πάει μπροστά (και δυστυχώς θα αλλάξει κατηγορία, γιατί έχει τα φόντα). Δεν είχε και την φοβερή συμμετοχή, πέρα του ότι δεν παραπονιόταν. Αλλά επαναλαμβάνω, για το γούστο μου είναι μοντελάρα η τύπισσα. Πρέπει να ανοιχτεί λίγο και να χαλαρώσει, και θα ναι τοπ θεωρώ. Απ τα αρνητικά είναι ότι δεν επιτρέπει γλύψιμο (αν και νομίζω ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα, είπα να μην κάνω θέμα) και αυτό είναι κρίμα, τόσο όμορφη επιδερμίδα...

Πραγματική Βαθμολογία:

Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 8
Σχέση αξίας/κόστους 8

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sakis_clown
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
288
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Johnny Red2, FAT BASTARD και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού