Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 568 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της κοπέλας δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν των όσων είπανε οι προηγούμενοι, να κάνω μόνο το σχόλιο ότι η Ιρίνα (που για κάποιο λόγο η συμπαθητική τσατσά την παρουσιάζει ως Ειρήνη, αλλά anyway) είναι όντως το καυλάκι που περιγράφουν, έχει πολύ ναζιάρικο ύφος και χαίρεσαι να βλέπεις το όμορφο πρόσωπό της και την κωλάρα της καθώς την γαμάς. Α και να πω ότι δεν είναι ξανθιά η κοπέλα (όπως ήταν), έχει καστανόμαυρα (;) μαλλιά.
Γράφω μια κριτική αλλά την έχω συναντήσει δύο φορές αυτή τη βδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη κατά τις 12.00).

Τρίτη: είχε αναμονή 4 άτομα πριν από μένα (2 στα δωμάτια και 2 στο σαλόνι), άμα βγήκε όμως η Ιρίνα και την είδα, κατάλαβα ότι πρέπει να περιμένω! Είσοδος λοιπόν στο δωμάτιο, ετοιμάστηκα και μετά από ένα δεκάλεπτο έρχεται και το κορίτσι μας. Πεθαίνω για γλωσσόφιλα και το προσπάθησα αλλά δεν, έδινε μόνο φιλάκια. Λέω γάμησέ το δεν πειράζει, της έγλυψα καλά τον λαιμό καθώς της χούφτωνα τα όμορφα πεταχτά της κωλομέρια στα όρθια μποστά στον καθρέφτη. Σήκωσε αυτό που φορούσε και φάνηκαν τα ζουμερά (και αναλόγως μετρίου μεγέθους) βυζάκια της, μια ευχαρίστηση να γλύφεις τη ρώγα της. Συνέχισα για λίγο καθώς έτριβα με τα δάχτυλά μου το μουνάκι της. Μου σηκώθηκε πολύ γρήγορα και είχα σχεδόν φουλ στύση οπότε την έριξα στο κρεβάτι και ξεκίνησα το γλυφομούνι, αφού της έβγαλα αυτό που φορούσε από κάτω. Έδειχνε να το ευχαριστιέται, υπόψη δε μιλάει ελληνικά, η συνεννόηση σε σπαστά αγγλικά (αλλά τι να την κάνεις τον γλωσσικό κώδικα επικοινωνίας άμα έχεις τον σωματικό οέο;). Έκανε μερικούς σπασμούς καθώς πιπιλούσα το μουνί της, της υπέδειξα να κλείσει τα πόδια της γύρω απ το πρόσωπό μου, καθώς τα χεράκια μου έπαιζαν με τις ρώγες της. Ωραία φάση, την οποία η ίδια σταμάτησε (δυστυχώς) μετά από ένα πεντάλεπτο αφού είχε γίνει αρκετά υγρό το μουνάκι της. Μου πέρασε λαστιχάκι, έκανε μια στοιχειώδη πίπα (δεν με ενδιέφερε και πολύ σ' αυτό το σημείο οπότε την σταμάτησα νωρίς) και της είπα να καθίσει από πάνω μου γιατί ένιωθα το τέλος να πλησιάζει. Ξαπλώνω λοιπόν, και η Ιρίνα κάθεται από πάνω μου και ξεκινάει να χορεύει καθώς θαύμαζα το αγγελικό της πρόσωπο. Της έδωσα ρυθμό, κράτησε για λίγο, την βοήθησα κι εγώ αναλαμβάνοντας για λίγο και το τέλος ήρθε μοιραία. Με άφησε να στραγγίξω ανενόχλητος και σηκώθηκε. Σκούπισε με υγρομάντηλο τα βυζιά της και το μουνί της, έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι, ευχαρίστησε κι έφυγε. Νομίζω έκανε λίγο περισσότερο από 10 λεπτά αλλά δεν ενόχλησε κανείς.

Πέμπτη: είχε 0 αναμονή, δύο δωμάτια άδεια. Μπαίνω και ζητάω 5 λεπτά να ετοιμαστώ. Μπαίνει και το κορίτσι, με αναγωρίζει, μου χαμογελάει. Προσπαθώ να καταλάβω αν της άρεσε που ξανάρθα, δεν καταφέρνω να συνεννοηθώ, δεν πειράζει λέω πάμε παρακάτω. Στην αρχή το ίδιο σενάριο με Τρίτη παίχτηκε, πάλι όχι γλωσσόφιλα (δεν ξέρω γιατί, είχα καθαρίσει δόντια και μύριζα καλά), λίγο γλύψιμο στα όρθια και σήμερα της είπα να περάσει αμέσως σκούφο. Πίπα την άφησα να κάνει, αυτή στο κρεβάτι εγώ όρθια, για να χαζέψω και να χαϊδέψω τον κώλο της τον ωραίο. Της ζητούσα να με κοιτάζει και ανταποκρινόταν, φουλ καυλωτική εικόνα η πούτσα μου στο στόμα της και τα ματάκια της να κοιτάζουν σαν να ζητάνε κι άλλο (έχει ωραίες βλεφαρίδες για όποιον του αρέσουν τέτοια). Την σταμάτησα και την έβαλα ιεραποστολικό, στην άκρη του κρεβατιού πάντα όρθιος εγώ. Σήμερα χρειάστηκε τζελ, αλλά η αίσθηση ήταν ευχάριστη. Είχε πιο στενό μουνάκι κι όλας σήμερα για κάποιο λόγο (ίσως ήμουν ο πρώτος της ημέρας;) της τον έδωσα στην αρχή αργά γιατί την έβλεπα δυσκολευόταν με το πάχος και άμα επιβεβαιώθηκα ότι είναι εντάξει (σημαντικό και το κάνω συνέχεια, δεν ξέρω αν αρέσει στις κοπέλες αλλά κάλλιο να ξενερώσει παρά να την πονάω πολύ), αύξησα ρυθμό. Την έβλεπα ότι γούσταρε, οπότε έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και έκανα κι εκεί σφυροκόπημα παρατεταμένο. Έβγαλε κάποιες μικρές κραυγές, δεν ξέρω αν ήταν αληθινές αλλά σίγουρα δεν ήταν ενοχλητικές. Είπα για το τελείωμα να την πάρω στα τέσσερα, την γύρισα, ω του θεάματος!, τι τέλεια κωλάρα μάγκες μου δεν περιγράφεται. Εδώ συνέχισα στους γρήγορους ρυθμούς που την είχα αφήσει πριν κρατώντας την από την μέση, με εντυπωσίασε πόσο αντέχει, και το τέλος επήλθε στο 12ο λεπτό (απ ότι είδα μετά την ώρα) αλλά και πάλι κανείς δεν ενόχλησε. Πάλι ένα τυπικό φιλάκι, χαιρέτησε κι έφυγε.

Συμπερασματικά η Ιρίνα είναι μουνάρα και το ξέρει. Παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες χωρίς ιδιοτροπίες. Είναι κατάλληλη για να σε αδειάσει καθώς βλέπεις ένα όμορφο πλάσμα στην αγκαλιά σου. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες δυστυχώς, δεν μιλάει καθόλου και δεν μου έδωσε γλωσσόφιλα (όπως διάβασα σε άλλους), αυτά στα αρνητικά. Στα θετικά είναι πολύ πρόσχαρη, είναι σούπερ ευδάθετη, έχει ωραίο σώμα κι ωραίο μουνί και δε βιάζεται. Σίγουρα θα ξανατιμηθεί!

Η πραγματική βαθμολογία που θα έδινα είναι:
Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 9
Σχέση αξίας/κόστους 8

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakis_clown
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
288
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TRR, Hase, Elganador και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2024
Όσο για τα φιλιά δε νομίζω να δίνει σε όλους...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1