Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 298 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη στην απογευματινή βάρδια μετά από ανάγνωση των super duper κρητικών περί της τιμώμενης και μίας που είχα να γ***** μπουρδέλο αρκετό καιρό λέω ας δοκιμάσω..
Περίμενα γύρω στα 45 λεπτά στο δωμάτιο αυτό με τον αρκούδο πάνω στον καναπέ. Είχε αλλεπάλληλα δωμάτια και το κουδούνι βάρα για συνέχεια... παγώσανε τα α****** μου το air condition στους 21 βαθμούς.. τέσπα μπαίνει μέσα η κοπέλα και από 21 βαθμούς έπεσε στους - 10. Ένα βαριεστημενο 'γεια' και γρήγορες κινήσεις.. δυστυχώς ταχύτατη και πολύ διεκπεραιωτική ίσως και λόγω πίεσης του χρόνου.. δυνατό τσιμπούκι δεν μπορώ να πω αλλά μονότονο.. λίγο αλλαγή και κατεύθυνση του πούτσου μου στο στόμα της έδινα εγώ μόνο.. κλασικά κάργα κρέμα σπατουλάρισμα στις τρύπες της που δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα με το χέρι μου.. τσιμπούκι γενικά αφής τα γόνατα στο κρεβάτι και εγώ όρθιο στον καθρέφτη ς και μετά επιτακτικά με γύρισε να ξαπλώσω και ήρθα από πάνω και με τελείωσε έτσι.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ διάθεση να την γ***** μετά από το πώς μπήκε στο δωμάτιο..
Επίσης να πω ότι επειδή την τελευταία φορά που είχα ξανακατέβει σαν μπουρδέλα είχα πάρει ναταλί από φωκίας 27, και μη έχοντας με τι άλλο να συγκρίνω θα πω ότι Νάταλι 2 level απάνω... Τέλος κλείνοντας να πω και για τους παντρεμένους το νου σας γιατί το κρεβάτι ήταν τιγκα τρίχα από το κεφάλι της ιβανκα και έφερα και στο σπίτι επισκέπτη τον οποίο ανίχνευσα και απομάκρυναν ταχύτατα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Kinkey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
579
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Ork, Accountant και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού