Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 292 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Άντζελα είναι μια κοπέλα μαλαχρινη με Μαλιά σπαστά μαύρα μέχρι τους ώμους,με ορεο πρόσωπο πολύ αδύνατο Σόμα στενούς γοφούς μικρό κολάρακι μέτριο μέγεθος στιθος με μιτερες ρογες.διλοσε Ελληνίδα,ψιλορωμα την κόβω.
Στο δοματιο ειρθε σοβαρή και Κάπος μαζεμένη.δεν έβγαλε το βρακί της και κάθησε στο πλάι χορις την δυνατότητα χουφτοματος με άνεση.χορις μορομαντιλο στον πουτσο που ήταν εντελος ντούρος άρχισε ένα γλείψιμο βαρετό νοχελικο ανευρο.καλα λέω τα ποιασαμε τα λεφτά μας.να ειποθεσω ροταω πος δεν γλείφεις αρχιδια.οχι γλείφω μου λέει και κάνει ένα ντου και μου τα περνει στο στόμα με όρεξη και ορμή.γιασου κοπελαρα μου .της πίεζα το κεφάλι καμία διαμαρτυρία.της τον δίνω στο στόμα ξανά ανευρα και νοχελικα.τοτε τον ποιανω της λέω άνοιξε το στόμα βγάλε τι γλώσσα έξω και αρχίζω να τον βαράω στην γλοσσαρα της εκεί κάπου ξύπνησε και άρχισε καλή πίπα.ξερω γω μπορεί άλλοι να της ζητάνε σιγά σιγά και να θεωρούσε αυτό σωστό.
Προφυλακτικό και μου λέει στα τέσσερα.οχι λέω ιεραποστολικό.τον χονω την αγκαλιάσω στα τέσσερα μου ξαναλέει.τι έχεις της λέω ,όχι τίποτα τίποτα μου λέει.αρχιζω να την γάμαω και να την φυλάω στα μάγουλα και λίγο στα χίλια.τσιγαριλα φουλ. Ήταν γλυκά και όμορφα απέφευγε να την κοιτάξω στα μάτια αν και επέμενα.γενικα ήθελε να το κάνουμε απροσοπα αλλά εγώ επέβαλαν την βούληση μου να έχουμε μια κάποια επαφή.με γυναίκα πάω όχι με κατσίκα.
Στα τέσσερα στιθηκε καλά και τον έφαγε άγρια και βαρβατα.αρχικα ήθελε να μου ποιανει τα αρχιδια κάτι που δεν μου αρέσει.την διορθοσα στη στάση και την πρεσαρα ακούγοντας κάποιες κραβγες που ήταν αλοιθηνες.αυτη η εσθηση σεξουαλικής κακοποίησης με καυλοσε κι άλλο .το χυσημο δεν ερχόταν και της λέω να μου τον παίξει χορις καποτα.
Παιξτον μονοσου να χυσης μου λέει , και συ τη θα κάνεις της λέω .άντε ποιασει το παπαρι μου και παιξτον μέχρι να βγάλει γάλα.
Με αρμεξε κανονικά και όταν φοναξα στο χυσημο τρόμαξε λίγο .μετά ήταν ολλο χαρα και ανακούφιση.με καληνυχτησε Μ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Γενικά αν πάτε μαζί της να την καθοδηγηται είναι μπορο να πω καλό παιδί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
8 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
10.565
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, giorgiodelafuentes2, T.D.7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού