Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο απογευματινη βολτα απο τα βεργαδικα της Λιοσιων ειπα να περασω απο την χωματιανου που εχει 2 μαγαζια απεναντι απο το πλατειακι . καθως ειχα περαση πριν μια βδομαδα και το ενα ηταν κλειστο αυτο που δεν αναβενεις σκαλες,με εκπληξει ειδα οτι ηταν ανοιχτο.Περναω μεσα και μου λεει η τσατσα να περιμενω λιγο η κοπελα ειναι η Αλισσα... ελευθερο στοματικο Ισπανικο φιλακια απο το λαιμο και κατω και τελειωτικο στα βυζακια. Ημου τυχερος γιατι αυτη ηθελα.Βγενει απο το δωματιο η Αλισσα και μου λεει για σου μωρο μου θα περασεις ? Τελειω μωρο ρωσσιδουλα γυρω στο 1,60 πεταχτο κωλαρακι στητο βυζακι που ανετα το γαμαγες και ορθιο. Δινω το εικοσαρικο και παω κετευθειαν στο δωματιο. Ερχετε το μωρακι και μου λεει ελευθερο στοματικο? Της λεω ναι καυλα μου. Μου καθαριζει τον πουτσο μοθ με μωρομαντιλο και αρχιζει να μου γλυφει το στηθος σιγα σιγα να κατεβενει με την βελουδινη γλωσσα της και να φτανει στον πουτσο μου και αρχιζει να πιπιλαει με το μικρο στωματακι της το τεραστιο πουτσοκεφαλο χαιδευοντας τα αρχιδια μου με τα μικρα ζεστα χερακια της.Μου ειχε γινει η πουτσα καγκελο και κρατιομουν μην χυσω μεσα στο στομα της. αρκετη ωρα τσιμπουκι 3 λεπτα. μετα τοω εβαλα αναμεσα στα βελουδινα βυζακια της εβλεπα την ψωλαρα μου να τριβετε στα μικρα γαλακτερα βυζακια της. την βαζω στα τεσσερα και τουρλωνη την απιστευτη κωλαρα της ανοιγω τα κωλομαγουλακια της και γλυφω την μικρη αδουλευτη κωλοτρυπιδα της,προσπαθουσα να βαλω την γλωσσα μεσα αλλα δεν ανοιγε ηταν κλειστη σκετη καυλααα! Ηρθε η ωρα να την γαμησω γιατι ειχα φτασει στο δεκαλεπτο αρχισα να την γαμαω σιγα σιγα πισωκολητα γιατι εχω μεγαλη και χοντρη πουτσα και η κουκλιτσα μικρο στενο μουνακι την γαμαγα λιγο πιο γρηγορα λιγο χαστουκακια στο κωλαρακι και φωναξε λιγο η τσατσα οτι ειχε αργησει αλλα η Αλισσα συναιχιζε να τρωει την ψωλαρα μου και εδειχνε οτι το ευχαριστιεται κι αυτη, δεν αντεξα και της καρφωνω ολη την πουτσα μεσα βγαζω την πουτσα και ξεβεντουζαρει απο το μουνακι της. βγαζω το προφυλακτικο και της πεταω τα καυτα χυσια μου στο τουρλωμενο κωλαρακι της τα απλωνο ολα και στα δυο κωλομαγουλα, μου ειπε γεια σου μωρο μου και πηγε κατευθειαν για ντουζ. Η Αλισσα ειναι ενα υπεροχο κοριτσι..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Gianniskavliaris40, Pa Luki Luk, giorgiodelafuentes2 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2024
Ούτε ένα καινούργιο Τίτλο για την κριτική σου δεν σκέφτηκες ρε ερωτευμένε.... Χαχαχα!Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1