Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 119 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα και καλή βραδιά, βασικά καλημέρα διότι η κριτική λογικά θα περάσει πρωί. Βρισκόμουν κέντρο για μπυροπωσια και έτσι όπως γυρναγα σπίτι είπα να κάνω μια βόλτα από Φυλής. Πέρασα από Φώκαιας τίποτα το αξιόλογο στο 69 αν δε κάνω λάθος η κοντή Έμμυ που οκ δεν βρήκα λόγο να γίνεται τέτοιο λαϊκό προσκύνημα. Λέω ας πάω και μια από Φιλιππίδου και πετυχαίνω Άννα κου μαζί με άλλο ένα ωραίο μωρό που ομως ξέχασα το όνομα του( μελανουρι με κωλαρα ). Αργεί να εμφανιστεί η Άννα και ρωτάω στοματικό ελεύθερο; Όχι μου λέει και η τσατσά και η ίδια εντάξει λέω σηκώνομαι και τους δίνω το μπλε. Αφού δεν κάνεις ελεύθερο θα περάσω και εκεί άλλαξε όλη η ψυχολογία της Αννούλας. Μπαίνω δωμάτιο περνάνε 5-6 λεπτά έχω αλλάξει έχω φρεσκαριστει και σκάσει αυτή η γυναικάρα που όλοι γνωρίζουμε αλλά εγώ δεν την είχα τιμήσει. Μου λέει μπράβο σου που δεν θες ελεύθερο απαντάω τουλάχιστον ελεύθερα πιασίματα κάνουμε Ε αυτό έλειπε μου λέει. Παιδιά ειλικρινά παρόλο που είχα γαμησει ήδη το απόγευμα την δικιά μου με το που ακούμπησα τη κορμάρα της Άννας έγινα πύραυλος. Είναι ακριβώς το κορμί που γουστάρω και είναι και όμορφη η καριολα. Τέλος πάντων ο λόγος της κριτικής μου όμως είναι άλλος έτσι όπως ξεκινάμε μου παίρνει μια πίπα οκ, βάζει σάλιο στο μουνάκι και μπαίνω ιεραποστολικό, μετά της λέω να ανέβει ΚΥΡΙΑ και εκεί αρχίζω να νιώθω να μου φεύγουν τα πρώτα της λέω γύρνα στα 4 και της τ βάζω πάλι, δεν πήρε πρέφα πως είχα ήδη χύσει και συνεχίζω να τη γαμω στα 4 και πραγματικά για πρωτη και ίσως τελευταία φορά κατάφερα να χύσω σε 20αρικο.2 φορεςΝαι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2024
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Pitsirikosss
Σεβαστός
Εγγραφή:
21 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.880
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, Yatoputso, ekkrhktikos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2024
Γυρισε η καυλιαρα πανεμορφη Ρουμουνα? Τοτε, αξιζει μια επισκεψη!
review reaction 1 Pitsirikosss
21 Ιουνίου, 2024
Στανταρακι η Άννα Κου χρόνια τώρα. Και στους παλιούς τις οίκους. ΜΟΥΝΑΡΟΣ! Ένα + ακόμα στη βραδινή της βάρδια είναι ότι ο Φιλιππίδου όροφος εχει και ντουζιέρες με ζεστό νερό. Γαμας πλενεσαι και φεύγεις φρεσκοτατος! Επίσης ποτέ δε λέει "δεν έχουμε χρόνο" ή "πέρασε το 10λεπτο".
review reaction 1 Hase, Pitsirikosss
21 Ιουνίου, 2024
Εδώ είχα κολλήσει βλεννορια πριν 5 χρόνια
review reaction 5 review reaction 1 Makis99, Johnny87
22 Ιουνίου, 2024
Διανοούμενε ακριβώς όπως τα λες βέβαια προτιμώ το μπανάκι σπίτι. Δεν περίμενα να με καυλωσει τόσο πολύ οριακά ήμουν να πάω πάλι απόψε αλλά αρκέστηκα στο προσωπικό μου νετο.
Mkavlos να κόλλησες από τη συγκεκριμένη εάν έκανε απλό ειλικρινά πιστεύω δύσκολο, επίσης αν ήσουν τακτικός μπουεδελιαρης λυπάμαι αλλά είναι ακατόρθωτο να ξέρεις από πού κόλλησες
22 Ιουνίου, 2024
@mkavlos

επαιξες χωρις προφυλαξη?!
23 Ιουνίου, 2024
Βλενορροια με πιπα ανευ κολλας φυσικα..ειναι ρισκο στα 20αρικα ...γιατι μπαινουν πολλοι..οχι πως δεν ειναι και στα ακριβοτερα μαγαζια και γενικα επιλογες..ομως εκει κανουν με λιγοτερους και σπανιοτερα λογω κοστους υψηλου των εξτρα..κι ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες μεταδοσης κατα πολυ.
24 Ιουνίου, 2024
Εγώ ρε τύποι ρωτάω τσατσά και την ίδια αν κάνει απλό και μου απάντησε η ίδια με υφακι 'ναι απλό,αν θες έξτρα να πας αλλου' και φυσικά την έγραψα στ @ρχιδια μου και σηκώθηκα κι έφυγα. Απλό στους πιρφορους τύπισσα, στους μύστες δεν περνάνε αυτά.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7