Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 69 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα σε όλους.εχω γράψει πάλι μια κριτική αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω για την ίδια κοπέλα.αν δεν επιτρέπεται θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να την σβήσουν. λοιπόν επί του θέματος.οσο θέλω να αποφύγω το μετάξι πάλι εκεί πάω αλλά πάω για την συγκεκριμένη κοπέλα.στη σχολή που πάω έχω πολλές συμφοιτιτριες και ειδικά τώρα το καλοκαίρι έρχονται ξεβρακοτες βυζάκια χύμα κολαρακια πεταχτά και αλλά πολλά.τι να κάνουμε αγοράκια είμαστε και εμείς όπως λέει και ο φίλος DmtrsxXx κάπου πρέπει να αδειάσουμε. πήγαμε για ποτάκι μετά την σχολή στο μπλε παπαγάλο και αφού ήμουν δίπλα έκανα την πουτανια μου πηγα ξανά Ναταλία και πέρασα τέλεια μαζί της.δεν χρειάζεται να πω πάλι τα ίδια όπως έχω γράψει στην προηγούμενη κριτική μου. μάλλον θα γίνει στανταρακι μου αλλά με χαλάει πολύ το μετάξι αυτά από εμένα.καλο καλοκαίρι σε όλους να περνάμε καλακαι να γαμαμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
573
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, brujeria69, FAT BASTARD και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2024
Ρε φίλε, τόσο ελεεινές είναι στη σχολή που δεν σου κάθονται και πας αναγκαστικά στο Μετάξι?! Τραγική κατάσταση...
20 Ιουνίου, 2024
Άμα διαβάσεις καλύτερα την κρητική θα καταλάβεις.
20 Ιουνίου, 2024
Junax τι σου κανει εντυπωση ειδικα εσενα?αφου ολο σε μπουρδελα πηγαινεις και μεταξουργειο και φυλης και κανεις και πρωκτικο και μας δειχνεις τη χεσμενη καποτα.Οι ελληνιδες ειναι τραγικη κατασταση αν δε το εχεις καταλαβει αποτι φαινεται δε καθονται ουτε στον Bile ουτε σε σενα αρα δε υπαρχει λογος να τον κρινεις.
F
Filislover
review reaction 1 Bile
20 Ιουνίου, 2024
@Junax
εμ, το ότι τα καριολάκια κυκλοφορούν ημίγυμνα στο δρόμο δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμες για σεξ. Ή για να το πω αλλιώς, όσο πιο γεμάτο είναι το πορτοφόλι τόσο πιο διαθέσιμες είναι και αντίστροφα.
Να είναι καλά τα εργαζόμενα κορίτσια.
review reaction 1 Bbwlover99, argyrotoxos, Bile
20 Ιουνίου, 2024
Johnstef τα εργαζομενα κοριτσια να ειναι οντως καλα κανουν μεγαλο καλο και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε αυτο ολοι οι αντρες τοσο καλυτερα ειλικρινα.Ειναι και ωραιες ρε φιλε οι εργαζομενες κατι ρουμανες ουκρανες να τις πιεις στο ποτηρι,εμενα που μαρεσουν και οι βαλκανιες ειναι η αδυναμια μου οι ρουμανες ενω πχ οι ελληνιδες ειναι ολες με ασχημα σωματα και αγελαδοφατσες,εγω θελω σλαβοφατσες οχι αγελαδοφατσες.
F
Filislover
review reaction 1 Johnstef
20 Ιουνίου, 2024
μπρο μπιλ ειμαι νεος και εγω σα και σενα,σε νοιωθω.Ειμαι του 1999 δηλαδη 24 και το ιουλιο θα γινω 25 ανηκω στη πολυ νεα γεννια.Δε ξερω εσυ ποσο εισαι?το ξερω απο πρωτο χερι τι σκατα ειναι οι ελληνιδες.Εγω στα μπουρδελα παω απο τα 19 μου μεχρι τωρα στα 24 κοντα 25,δηλαδη μια 5 ετια κοντα 6 χρονια.Εχω παει σε πουτανες παρα πολλες φορες κοντα 130 φορες συνολικα.Ο junax ειναι ενας 35αρης ο οποιος γαμαει κωλους στο μεταξουργειο που το σνομπαρει και μετα μας πασαρει τη χεσμενη καποτα μη του δινεις σημασια και αυτος εξαρτημενος σεξουαλικα απο τα μπουρδελα ειναι σα και μενα και εσενα με τη μονο διαφορα οτι εμεις ειμαστε πολυ νεοι ενω αυτος ειναι μεγαλουτσικος.Αγαπητε φιλε junax αφου και εσυ αναγκη τις πουτανες εχεις για να γαμησεις αρα μη κρινεις τον μπιλ.Εμεις οι αντρες πρεπει να ειμαστε μια ομαδα και να αντιμετωπισουμε μαζι τη καταντια των ελληνιδων,το λογικο θα ηταν για καθε αντρα κουτσο,ασχημο ή οτιδηποτε να αντιστοιχει εστω μια γυναικα οπως ειναι και το λογικο που λεει το ρητο για ολους εχει ο θεος,οι ελληνιδες καταριπτουν αυτο το ριτο γιαυτο και οι ελληνιδες ειναι καταντια.Δε πρεπει να ειρωνευομαστε αυτους που τον βρεχουν μονο σε πουτανες,δε ειναι κακο να γαμας μονο επι πληρωμη και εσυ μονο επι πληρωμη γαμας αρα μη κοροιδευεις.
F
Filislover
review reaction 1 Bile
21 Ιουνίου, 2024
Φίλε μου filislover σε ευχαριστώ για αυτό που λες για εμένα.ειμαι νέος εδώ αλλά είμαι μεγάλος σε ηλικία και δεν θα καθήσω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο ατομο.ειμαι 48 αφού με ρωτάς και εγώ πάω στα μπουρδέλα από πιτσιρικάς όπως και εσύ.δεν θα σου πω πόσες φορές έχω πάει θα το καταλάβεις από μόνος σου.
review reaction 1 Filislover
21 Ιουνίου, 2024
Bile μη στεναχωριεσαι που γαμας μονο επι πληρωμη και εγω ετσι γαμαω σκεψου οτι εμεις ειμαστε πιο χορτασμενοι σε γυναικες και γαμαμε ωραιες γυναικες γιατι μεταξυ μας οι ρωσιδες μολδαβες ειναι πολυ ομορφες γυναικες σε αντιθεση με τις ελληνιδες που ειναι μπαζα,οχι να μη μου πει φορες αν εγω στα 25 εχω παει 130 φορες εσυ στα 48 αστο εχεις χασει το λογαριασμο.Επισης πως γινεται και εισαι 48 και σπουδαζεις ?
F
Filislover
review reaction 1 Bile
22 Ιουνίου, 2024
Filisloverδεν στεναχωριέμαι καθόλου γουστάρω πολύ και το κάνω αυτό. σύμφωνο ότι μου αρέσουν πάρα πολύ η Ρωσίδες από της δικές μας. εννοείται αυτό.οσο για της σπουδές είμαι δάσκαλος σε ωδείο.
22 Ιουνίου, 2024
Bile, 48άρης και άφραγκος να υποθέσω αφού πας Ιάσονος. Και ήθελες και να σου κάθονται τα ξεκωλάκια συμφοιτήτριες ?
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2