Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 163 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Βανέσα είναι μια Ρουμάνα αρκετά νεαρή μα μαύρα ίσια μαλλιά και καστανά μάτια ορεο πρόσωπο,πολύ ορεο κορμί αδινατη τόσο όσο.με πάρα πολύ ορεο Κόλο.
Στο δοματιο ειρθε με μέτρια διάθεση διεκπεραίωσης,το σουτιέν δεν το έβγαλε ποτέ αν και τα βιζια μέτριου μεγέθους..με βρίκαι ξαπλομενο με τον πουτσο κάγκελο,είπε ένα ξερό για και μου έβαλε καποτα,γονάτισε πανό στο καυλι μου και άρχισε να το ρουφά λεμαργα και υδονικα με συνεχόμενο ριθμο,εγώ χουφτονα τα ζούμερα κολομερια της και έπαιζα με την κολοτριπιδα τής.καποιαΣτιγμή λέει νορμάλ η στα τέσσερα.
Προτη στάση ιεραποστολικό χοθηκα αργά για να μην την πονέσω τιληξα τα μπράτσα μου γύρω της και άρχισα να απολαμβάνω την θυληκοτιτα της και τα νιάτα της.εκηνη μου χάιδευε τα Μαλιά και μιαζαμε με ζευγαράκι ερωτευμένο.μυρησα τις μασχάλες της της φύλαγα με λεμαργια.οι γκόμενες του χορού το γουστάρουν αυτό.σου λέει δεν χώνει τη μούρη του στις δικιά μου.
Ρομαντισμός τέλος και στα τέσσερα στιθηκε τέλεια με θέα στον καθρέφτη και έπεσε πόνος.χαμιλονε λίγο αλλά διορθονα την στάση της και ήμουν αμίληκτος.
Όταν το εγώ μου ικανοποιήθηκε πλήρους και βλέποντας πος Αργώ να τελιοσω και για να μην την ταλεπορω της ζήτησα να με τελιοσει με το χέρι.ξαπλοσε διπλανού χουφτονα την κολάρα της με ένα δάχτυλο στην τριπουλατης και με το χεράκι της με μαλαξε χορις καποτα μέχρι που τελιοσα.
Η τσα δεν ενοχλισε
Ήταν καλή φάση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
8 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
10.565
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, sisax87, cocos30 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού