Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 203 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ξεχωριστή μέρα γιατί κοιμηθηκα με στύση και ξυπνήσα 5 το πρωί με την ίδια στύση δεν ξέρω καν αν μου έπεσε όσο κοιμόμουν όποτε σηκώθηκα και Πέρασα από τον οίκο 6 παρά μετά από σχετική βολτα τριγύρω. Με κέρδισε το πρόγραμμα της που κάνει ελ στοματικό - τελειωτικό σώμα/στομα καθώς εκείνη την ώρα έπαιζε γυρω γυρω μόνο απλό + ότι βλεπόταν.

-Η υπηρεσία πολύ ευγενική και ντροπαλη(?) μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα και εγγυήθηκε για την κοπέλα ότι θα περάσω καλά

- Η κοπέλα είναι γυρω στα 26-27 μετρίου αναστηματοσ Περίπου 1.70 με τα πορνό τακούνια όπως την έκοψε το πορνοματι μου. Ξανθιά ράστα μαλλί λεπτό αδύνατο σώμα με ασσο ( η και λιγότερο) βυζι με αδιάφορη νορμαλ ρόγα. Το όμορφο ΚΑΤ έμε μουνακι της έχει πολύ ωραία αίσθηση στο σεξ και με πεταχτά προς τα έξω και «κτεμαστα» χείλη (πεταλούδα που λέμε) για του λάτρεις .

-Ο χώρος αναμενόμενος . Όχι χάλια αλλά δεν θα με χάλαγε να μυρίζει λίγο απορρυπαντικό φρεσκάδας . Τεσπα

-Ο αγώνας . Ήρθε σχετικά γρήγορα στο δωμάτιο περίπου 5 λεπτά αφότου μπήκα εγώ καθώς δεν είχε άλλο δωμάτιο προν από μένα. Ξεκίνησε με αισθησιακό τρίψιμο κορμιών φιλάκια λαιμό στήθος και τον πήρε στο στόμα . Μερικό πέρασμα από μπάλες και ωραία αισθησιακή πίπα υγρή με γλώσσα χωρίς καθόλου δόντι ότι έπρεπε για ένα καλό πρωινό. Βέβαια έχει περιθώρια βελτίωσης. Την σταμάτησα και της ζήτησα να έρθει πάνω μου . Εδω ατύχησα γιατί ενώ πήγαινε καλά η φάση με κοίταξε στα μάτια και έκανε μερικά καλά μπασίματα και έτσι όπως το μουνι της ρούφαγε το καυλί μου χύνω μέσα της και δεν κατάφερα να απολαύσω τη πίπα της και να της τα δώσω στόμα.. Πρέπει να έχυσα στο 5λεπτο της συνεδρίας . Φιλιά στόμα και μουνι δεν δοκίμασα .
- Συμπερασματικά ήταν μια καλη συνέδρια δεν το κλαις με τίποτα το 20ρικο, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και σίγουρα χρειαζται άλλη μια επίσκεψη για να εχω ολοκληρωμένη άποψη .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2024
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
213
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, STAVROS6969, ThE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2024
πρόκειται για τη γνωστή Αννίτα από Κολωνού 15 αν θυμάμαι καλά όπου δούλευε πριν κάποια χρόνια, πριν την ανακαίνιση φανταστείτε!
18 Ιουνίου, 2024
Όταν ήταν στο Κολωνού 15 στο 10€ικο ήταν 26 - 27 χρόνων. Προ 8ετιας περίπου. Τώρα είναι σίγουρα πατημένα 35. Παρόλα αυτά είναι ακόμα ωραίο κορμί και τίμια.
review reaction 1 Pa Luki Luk
18 Ιουνίου, 2024
35; Δεν της φαινόταν η αλήθεια είναι ! Μπορεί να φταίει και ο φωτισμός !
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3