Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μπηκα στο σαλονι, με καλωσοριζει η τσατσα και μου δειχνει την Νικόλ, μια νταρντανα 25 χρονων με ελαχιστη κοιλιτσα, πεσμενα αλλα ωραια γεματα βυζια να πιανει το χερι, καλο υψος γυρω στο 1.70-1.75 και με ωραια κωλαρα την οποια δεν την ειδα εν δραση στα τεσσερα. Μπαινω μεσα, και μετα απο 5 λεπτα ερχεται και η κοπελα, δεν πολυ μιλαει. Την ρωτησα την ηλικια της (25) και απο που ειναι. Αν θυμαμαι καλα που ειπε απο Βουλγαρια αλλα ισως ειναι απο Ρουμανια, ξεχασα. Ξαπλωνω, μου τον καθαριζει και αρχιζει την πιπα, βαθια αλλα κρατησε 1,30 λεπτο αντε 2. Της λεω να κατσει στα τεσσερα αλλα μου λεει οχι και ξαπλωσει. Ερχομαι πανω της και αρχιζω σιγα σιγα μιας και ημουν ο πρωτος της.. για σημερα. Στενο ωραιο μουνακι αλλα το κοριτσι αγαλμα. Εκανε κατι 'μμμ..μμμ' σαν αγελαδα το οποιο ηταν χαλια. Ηθελα να φυγω αλλα επειδη ειχα καυλες ειπα ας περασει και αυτο. Δεν μου αρεσε και το οτι δεν ηθελε να παιζω με τις ρογες τις. Ισως εν τελη να ειναι καινουρια και δεν γνωριζει ακομα. Τα φιλια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
donp4679
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, giorgiodelafuentes2, Johnny Red2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2024
Η Νικολ πλεον δεν ειναι και τοσο καινουργια...εγω την θυμαμαι απο περσι να ενναλασεται μια στο δεξι μια στο αριστερο στην Κολωνου 48 και σε ολες τις βαρδιες....τρεις φορες την εχω παρει τον τελευταιο χρονο και τις 3 φορες ειχε αυτο ο λιγομιλητο και κωμοδινηστικο στυλ, ξαπλωνε ανασκελα και ηταν σαν πτωμα σχεδον μηδενικη συμμετοχη...πηγαινα μονο και μονο για τα πιασιματα της...
review reaction 1 Milfomaniac, donp4679
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1