Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 160 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλημέρα συναγωνιστές,

Χθεσινή καταδρομική στην Φυλής και στα πέριξ. Μαζί με τον αδερφό μου να με περιμένει στο αυτοκίνητο. Μέρα χλωμή, αδιάφορη, ερωτικά στεγνή. Η ζέστη να έχει πυρώσει το κορμί. Αν και 43 οι καύλες δεν λένε να κοπάσουν. Σκεφτικός για την ζωή μου εν γένει. Για την προσωπική ζωή για τα προσωπικά αδιέξοδα. Για τους λάθος χειρισμούς σε όλα τα επίπεδα. Στους ίδιους Φυλένιους δρόμους χρόνια και χρόνια. Άγκυρας, Φωκαίας, Φιδιππίδου, στην άλλοτε πολυσύχναστη Διδύμου. Με το παπούτσι να με χτυπάει πίσω στην φτέρνα τσάρκαρα για κάνα δυο τρεις ώρες. Φάτσες τριγύρω μου γεμάτες ανυπομονησία αναζητώντας την ηδονή. Φάτσες άγνωστες που θα μπορούσαν να είναι και γνώριμες αφού οι διαδρομές διασταυρώνονται πολλές φορές. Νεολαίοι, μεσήλικες, πορνόγεροι, κομψοί κύριοι, αθλητικοί νεανίες, αναζητούσαν την πολυπόθητη τρύπα. Να εναποθέσουν το παλούκι τους στο ξεχειλωμένο μουνί μιας ιερόδουλης. Είδα αρκετές κορασίδες. Καμιά 15αριά. Τόσο στην κεντρική αγορά κάτω από την πλατεία Βικτώριας όσο και στα πέριξ. Κάποιες πολύ όμορφες. Μια Άντρια σκινάρα γκομενάρα στο Άγκυρας 12A, μια Εβελίνα γυναικάρα με καμπυλωτό αφράτο κωλαράκι και χυτές καλλίγραμμες ποδάρες στο Φυλής 86. Ένα κοντοπούτανο στην Φωκαίας με γλυκιά εξωτική φατσούλα. Ένα ξυλάγγουρο σκίνι γυφτόπουλο πάλι επί της Φυλής. Ονόματα δεν θυμάμαι παρά ελάχιστα. Πήγα πολύ εκλεκτικός. Να δώσω το εικοσάευρό μου στο πιο νέο και στο καλύτερο μουνί.Σπασίκλας Τα λεφτά να μη πάνε χαμένα. Να πιάσουν τόπο. Η παραμικρή αρνητική λεπτομέρεια με χαλούσε. Το ίχνος κυτταρίτιδας, ο φωτισμός του δωματίου, η φάτσα της τσατσάς. Με τα πολλά πήγαμε προς Λιοσίων με τον αδερφό μου όπου κι εκεί η γύρα μετέβη άκαρπηΛύπη. Ώσπου μου ήρθε η φαεινή ιδέα για gilf κατάσταση. Κι έτσι πήγαμε Αλκαμένους 113Κουλ. Εκεί εμφανίστηκε η γριά Αναστασία. Κάτι μέσα μου με παρακίνησε να πηδήξω ωραία γριά. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με λευκό δαντελωτό κιλοτάκι και σουτιέν. Έδειξε πρόσχαρη. Όταν μπήκε στο δωμάτιο όμως κι είδα ξανά την φάτσα της ξενέρωσα απίστευταMoney Mouth. Δεν μου άρεσε καθόλου ως γυναίκα. Σίγουρα δεν είχαμε χημεία. Παρόλα αυτά ήταν τυπική κι ευγενική. Εντύπωση μου έκανε όπως γράφουν κι άλλοι συναγωνιστές για την συγκεκριμένη η πολύ απαλή επιδερμίδα της κι ότι φαίνεται πολύ καθαρή. Θα την έκανα 60αρα όταν την πρωτοαντίκρισα. Μήπως να ήταν καμιά 35 αρα με φάτσα γριάςΝτροπή; Μυστήρια πράγματα…Τυπική στις υπηρεσίες της. Απορώ πως μπόρεσα να είμαι καυλωμένος λόγω της φάτσας της που αντίκειται στα γούστα μου. Την πήδηξα για λίγο ιεραποστολικά, έχυσα. Χαιρετηθήκαμε. Βγαίνοντας από το πορνείο πραγματικά απόρησα πώς από τόσες πολλές επιλογές που είχα τελικά κατέληξα να πηδήξω την πιο άσχημη-για τα γούστα μου- και την πιο γριά (!)Ντροπή. Και μετά είναι να απορώ…εδώ δεν μπορώ να διαχειριστώ ένα εικοσάευρο θα διαχειριστώ την ζωή μουΓερο-μύστης; Αυτά είχα να πω...Καλά να περνάτε
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Υπογόης
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
339
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yannis_uno, ΣΠΥΡΟΣΣ, Simpleton και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2024
Εξαιρετική γραφή, επειδή σε νοιώθω δοκίμασε με την Άννα στο Βεργας 7 ημιυπόγειο πρωινή βάρδια κ τα ξαναλέμε για να μου πεις την γνώμη σου
review reaction 1 Romano Garreton
16 Ιουνίου, 2024
Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή φίλε.
review reaction 1 Romano Garreton
16 Ιουνίου, 2024
Μια χαρά περνάτε τα στάδια της ανησυχίας και της αναζήτησης .
16 Ιουνίου, 2024
Τύπε μου καταλαβαίνω τα αδιέξοδά σου, αυτά όμως σε οδήγησαν σε μια κριτική έπος!
review reaction 1 Romano Garreton
16 Ιουνίου, 2024
"Πήγα πολύ εκλεκτικός."
Έτσι!

"μου ήρθε η φαεινή ιδέα για gilf κατάσταση.
πήγαμε Αλκαμένους 113. εμφανίστηκε η γριά Αναστασία.
Κάτι μέσα μου με παρακίνησε να πηδήξω ωραία γριά. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με λευκό δαντελωτό κιλοτάκι και σουτιέν.
Έδειξε πρόσχαρη.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο όμως κι είδα ξανά την φάτσα της ξενέρωσα απίστευτα.
Δεν μου άρεσε καθόλου ως γυναίκα. "
Money Mouth

- τίποτα πιο εκλεκτόν?
- μου αρέσει που ξέρεις και καλοτρως!
Εμμμμ
review reaction 3 Kamigawa
17 Ιουνίου, 2024
Δεν είσαι μονος συναγωνιστή το ίδιο και εγώ κατεβαίνω λιοσίων 73α,β βλέπω τόσες νέες κοπέλες.και καταλήγω βέργας7 στη κωνσταντίνα τι χοντρή και όσες φορες λέω δεν ξαναμπαίνω μόλις παω, εκεί καταλήγω..
review reaction 1 review reaction 3 Romano Garreton, Kamigawa
23 Αυγούστου, 2024
Τωρα την ειδα την κριτικη σου,Αριστα στο γραψιμο! Θαλεγα οτι εχεις να δωσεις πολλα, δεν ξερω αν ασχολεισαι . Νασαι καλα!
23 Αυγούστου, 2024
Κάθε μπουρδελιαρης έχει εμπειρίες ακραίες,για το παλμαρέ.
Απλως όταν εμπλέκεται καθ'οιονδηποτε τρόπο συγγενικό πρόσωπο ανησυχώ διότι ο συγγραφέας μάλλον δεν έχει φίλους για να κυκλοφορούν μαζί οποτε τον ρόλο του συνοδού τον έχει συγγενικό πρόσωπο...καλύτερα μόνος να μην ξέρει κανένας που πας.
Γνώμη μου...με όλον τον σεβασμό.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8