Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 51 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πήγα στοχευμένα για παρτούζα. Την Ρωξάνα την έχω πάρει πολλές φορές και την ξέρω. Την Ρόζα πρώτη φορά την είδα, μοιάζει με την Στέλλα την ξανθιά του Φωκαίας 7 με τα γυαλάκια. Φοράει και αυτή γυαλάκια και με κάβλωσε από το σαλόνι, αν και σαλονάρισε γυμνή κάτι που δεν με φτιάχνει προσωπικά. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο επάνω μιας και το κάτω με το στρογγυλο κρεβάτι ήταν πιασμένο. Κι αυτός για παρτούζα ήταν. Περίμενα αρκετή ώρα στο δωμάτιο μιας και τα κορίτσια είχαν αρκετή δουλειά, οπότε χάζευα στο κινητό για να περάσει ή ώρα.
Ήρθε πρώτα η Ρωξάνα που μου είπε ότι με έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα και μετά ήρθε και η Ρόζα. Άρχισα να τους ρουφάω τις βυζάρες και μετά η Ρόζα τον πήρε στο στόμα και άρχισε το πιπίλισμα. Τον ρούφηξε καλά ενώ η Ρωξάνα έτρεξε να την βοηθήσει ρουφώντας τα μπαλάκια. Σταματάει η Ρόζα αφήνοντας μόνη της την Ρωξάνα και έρχεται και με φιλάει στο σώμα λέγοντας μου ότι μυρίζω ωραία. Αρχίζω να της ξαναγλείφω τα βυζιά ενώ αυτή αρχίζει να παίζει με το μουνί της. Της ζητάω να γλείψει κι αυτή μαζί αλλά αρνείται λέγοντας ότι δεν το κάνει.Της λέω να γλείψει μόνη της αλλά ούτε κι αυτό κάνει και ψιλοξενερώνω γιατί όταν κάνω παρτούζα αυτό που με φτιάχνει περισσότερο είναι το διπύρηνο τσιμπούκι. Αφού δεν έβγαλα άκρη μαζί της της λέω να μου φορέσει προφυλακτικό για να την γαμήσω.
Στήνεται στα τέσσερα και την τον χώνω ενώ η Ρωξάνα σηκώνεται όρθια και μου φέρνει τα βυζιά της για γλείψιμο. Την γαμάω για μερικά λεπτά έτσι παίρνοντας μάτι το σκηνικό στον καθρεφτη και ρίχνοντας μερικά κωλοσκάμπιλα και στις δύο.
Αλλαγή προφυλακτικού και στα τέσσερα η Ρωξάνα. Σειρά της Ρόζας να μου φέρει τα βυζιά της για γλείψιμο. Κόντεψε να με πνίξει με τις βυζάρες της. Μου έριχνε σκαμπίλια και δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Αφού γάμησα αρκετή ώρα έτσι , τραβήχτηκα έβγαλα το προφυλακτικό και έβαλα την Ρωξάνα να με ρουφήξει μέχρι που την έχυσα. Σηκώθηκαν μου έδωσαν μωρομάντηλο και άρχισαν να ντύνονται ενώ εγώ είχα ξαπλώσει και ήμουν ακόμα καβλωμένος.
Χαιρετηθήκαμε και έφυγαν ενώ εγώ κοίταξα το ρολόι μου και είδα ότι πρέπει να έμεινα στο δωμάτιο 12 με 15 λεπτά. Γενικά πέρασα καλά αν και την Ρόζα δεν θα την προτιμήσω πάλι σε παρτούζα αφού δεν κάνει ταυτόχρονα στοματικό που μου αρέσει. Ίσως μόνη της γιατί μου αρέσει το στυλάκι της με τα γυαλάκια και θέλω να την χύσω στο στόμα. Μάλλον στα γυαλιά πάνω , αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσει.
Καλό καλοκαίρι και καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ρόζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
145
Likes:
18.897
Πόντοι:
26.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού