Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 290 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Λουσία είναι μια λατίνα ψηλή με καρέ μαλλί ίσιο, τέλειο πρόσωπο, γλυκιά στην συμπεριφορά,30 ετών κατά τι γνώμη μου,ορεα κολαρα .
Βυζιά δεν είδα δεν έβγαλε σουτιέν αλλά μικρά.
Στο δοματιο είδε στο σεντόνι ένα λεκε και άμεσος πήγε και έφερε αλο σεντόνι καθαρό.
Προκαταρκτικά αγκαλιές φιλιά στο στήθος και όταν είπα ελεύθερο στοματικό το μύρισε και μου δείχνει το νηπτηρα.
Πίπα καλή βαθιά χορις προσπάθεια αεροπηπας και με διάρκεια.απο 0 τις εκατό το έκανε εκατο τις εκατό στιση.
Προτη στάση ιεραποστολικό όλα καλά με φιλάκια στο λεμο καμία βιασύνη.στα τέσσερα δεν στήνεται καθόλου καλά,καμπουργιαζει και δεν μπόρεσα να απολαύσω την λατινοκολαρα,γυρησα ξανά σε ιεραποστολικό.ζητησα να έρθει από πάνω αλλά δεν ήθελε.ολλα με το χαμόγελο παντός , επουδενί δεν ήταν ξινή η αγενής.
Συνέχισα ιεραποστολικό χαζεύοντας αυτό το ορεο μουτράκι και για τέλος ζήτησα να μου τον παίξει.αυτη καθόταν οκλαδόν και εγώ την έβαλα με τουρλοτο το κολάρακι προς εμένα και τις χάιδεψα την κολοτριπιδα ενός μου τον έπαιζε εξαπολύοντας τα χυσια μου στην κοιλιά μου και στο χεράκι της.
Έφυγε με χαμόγελο η τσατσά δεν ενοχλισε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λουσία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Γλομπεάρχης
209
Πόντοι:
31.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, aoratos33_2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2024
βυζιά όντως μικρά και μάλλον τα ντρέπεται ,γι αυτό δε βγάζει σουτιέν. Επέμενα και τα έβγαλε γιατί που και που γουστάρω να περιποιούμαι τα φτωχικά αλλά κι επειδή το σουτιέν γενικά κόβει την επικοινωνία.

Κατά τ' άλλα είναι όντως πρόθυμη κι ευγενική όπως λες, θάλεγα λίγη δουλίτσα τη θέλει ακόμα(για όποιον γουστάρει πιο ζουμερές καταστάσεις).
review reaction 1 Atridis
13 Ιουνίου, 2024
"όταν είπα ελεύθερο στοματικό το μύρισε και μου δείχνει το νηπτηρα."
που ειναι ο δημητρακης να γελασουμε ? Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
13 Ιουνίου, 2024
papaphilips ειναι στο κρεβατι του στο μεταξουργειο οπου ακουει τον αλι με τον οζμαν τους 2 πακιστανους να πηδιουνται επειδη τα πακι ξεμυναν για να πανε σε μπουρδελο και ο δημητρακης ξυπνησε και παει καρφι μεταξουργειο με το πακιστανικο του πατινι να γαμησει,σημερα θα παει βανεσσα να πιει βανεσοκατουρα ολα τα κατουρα θα πιει δε θα αφησει σταγονα να χαθει.
F
Filislover
13 Ιουνίου, 2024
τυπε απλυτος πηγες στη λουτσια ? μυριζε κεφαλογραβιερα το πουτσο σου ?
review reaction 3 Filislover
14 Ιουνίου, 2024
Δεν επιτρεπεται τετοιος κωλος και να μην στηνεται σωστα..
15 Ιουνίου, 2024
DmtrsxXx απορω δε μπορουν να πλυνουν λιγο τον πουτσο τους πρωτου πανε στις κοπελες με σαμπουαν σπιτι τους?στο νηπτηρα περιμενουν να πλυθουν?εγω παντα τον πλενω με σαπουνι πρωτου παω στις κοπελες απο το σπιτι.
F
Filislover
review reaction 1 DmtrsxXx
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6