Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 69 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Νάταλι την είχα βάλει καιρό στο μάτι για να την δοκιμάσω. Την είχε προτείνει και φίλος. Πολλοί θα την έχουν προσέξει. Επειδή την βλέπω και σταθερά εκεί στις ώρες της. Για όσους δεν ξέρουν είναι μία νεαρή κοπέλα με ωραίο λεπτό σωματάκι, άβυζι αλλά εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε. Έχει ωραίο κορμί και την λες και γλυκούλα. Δουλεύει μέχρι τις 12 το βράδυ έχω παρατηρήσει αλλά μπορούν να κλείσουν και 20 λεπτά νωρίτερα. Την έχω πατήσει έτσι. Υπήρχε και δεύτερη κοπέλα εκείνη την ώρα (9 και κάτι το βράδυ) αλλά είχα βάλει στόχο την Νάταλι. Η τσατσά ήταν μία καλούλα γυναίκα, όχι η κοντή που σε κοιτάζει κάπως και μόλις πας να φύγεις θα στην πει κιόλας.
Τώρα στο δωμάτιο περίμενα πολύ δυστηχώς. Όταν πέρασα δωμάτιο ήρθε ένας κύριος να πουλήσει αρώματα και σαμπουάν και πιάσανε συζήτηση. Πελάτες δεν είχε πέρα από μένα. Στο δωμάτιο που ήμουν ακουγόντουσαν τα πάντα. Εκείνη την μέρα βιαζόμουνα επειδή είχα να πάω καπάκι στην δουλειά και δεν είχα υπολογίσει τόσο πολύ αναμονή αλλιώς θα περίμενα χωρίς να ενοχλιέμαι. Ήρθαμε και οι δύο την λάθος στιγμή.
Την ακούω σε μία φάση να λέει ότι έχει πελάτη που περιμένει και θα επέστρεφε σε λίγο. Επιτέλους σκέφτομαι, το πήρε απόφαση.
Όταν μπήκε χαιρετηθήκαμε, δεν υπήρχε πολύ επικοινωνία. Ξεκίνησε να μου τον παίζει μέχρι να μου σηκωθεί και μετά μου έβαλε προφυλακτικό για πίπα. Καλή η πίπα της. Νομίζω ένιωσα λίγο δόντι καταλάθος? Δεν με πείραξε. Ευχαριστιόμουν να την βλέπω να με τσιμπουκώνει και να χαιδεύω το ωραίο της σωματάκι και τις ρωγίτσες της. Μου πρότεινε μετά από λίγο να την γαμήσω και με ρώτησε πως θέλω. Την ρώτησα πως προτιμάει και μου είπε όπως θέλω εγώ. Ξανά ρώτησα από περιέργεια πως της αρέσει και μου απάντησε το ίδιο, ότι θέλω εγώ. Την πήρα στα 4, εγώ στην άκρη του κρεβατιού όρθιος για να απολαύσω και το κωλαράκι της σαν θέα και να ρίχνω χουφτώματα. Ωραία ήταν να την γαμάς και με άφησε να στραγγίξω μέσα όσο χρειάστηκα (με προφυλακτικό). Ήθελα να μείνω παραπάνω μέσα της αλλά μου φάνηκε να ψιλοβγαίνει το προφυλακτικό και το έληξα. Δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας. Ήταν τυπική και ήσυχη. Μπήκε, έκανε την δουλειά της, με ρώτησε πως θέλω να την πηδήξω και έφυγε. Ήταν πολύ ευγενική πάντως. Νόμιζω όμως ότι είχε το μυαλό της στα καλλυντικά και δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένη μαζί μου. Μακάρι να ερχόμουν σε καλύτερη στιγμή μήπως και είχα καλύτερη εντύπωση. Όταν έφευγα δεν ξέχασε να με αποχαιρετήσει η ευγενική τσατσά. Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά το αναφέρω και αυτό. Αν και περισσότερο προτιμάω να το κάνουν οι κοπέλες. Αν ήταν η άλλη τσατσά θα είχα βάλει λιγότερη βαθμολογία πιστεύω.
Συμπέρασμα, σαν εμφάνιση ωραία είναι το όλο σύνολο ειδικά για όποιον έχει τέτοια γούστα. Στο δωμάτιο δεν είχαμε χημεία που εμένα μου αρέσει να υπάρχει περισσότερη επικοινωνία, έστω και λίγο παραπάνω. Ανθρώπινη επαφή, πως να το πω. Για κάποιον όμως που θέλει να γαμήσει, να ξεφορτώσει και να φύγει είναι η κατάλληλη επιλογή που αυτός είναι και ο σκοπός.
Στάσεις ότι θέλω εγώ, στράγγισμα όσο χρειάστηκα. Μόνο η αναμονή με χάλασε που έτυχε στην περίπτωση μου και δεν το χειρίστηκε σωστά. Σαν να μην σέβεται το χρόνο σου ενώ δεν είχε άλλους στα δωμάτια.
Θα την ξανά επισκεφτόμουν μόνο και μόνο για το κορμί που προσφέρει στα 10 ευρώ, την ευγένεια της μέσα στο δωμάτιο και που είναι ανοιχτή στις στάσεις.
Πιστεύω σε άλλη περίπτωση δικιά σας, να είναι ακόμα καλύτερη η εμπειρία μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pornoreporter
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
340
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dsar263, Επιρρεπής, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού