Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 108 10
Μπουρδέλα
114595
Γενική βαθμολογία
2.2
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Μακράν η χειρότερη κοπέλα από όσες έχω παει. Δεν είχα καθόλου χρόνο και πέρασα υποχρεωτικά καθώς 1-2 στανταρακια είχαν δωμάτιο. Στο σαλόνι έλεγε έλα θα περάσουμε καλά λέω αντε δε γαμιεται. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο μετά από δευτερόλεπτα ήρθε μέσα ούτε τη μπλούζα μου δεν είχα βγάλει.Της λέω 69 κάνεις; με 5€ μου λέει κάνω, δεν έχω τις λέω, και έλα και δώσε μου και παίρνω μόνο 2€ και κάτι τέτοια... Ξεκινάει πιπα και μου λέει μπορείς να πιάσεις μουνακι αν θες πάω να πιάσω τι κάνεις μου λέει πιο σιγά μη αυτό μη το άλλο και ούτε την είχα ακουμπήσει. Τέλος πάντων μέτρια πιπα και της λέω θα ανέβεις πάνω μου; όχι μου λέει που είσαι μου λέει στο Κολωνάκι; στο Μεταξουργείο είσαι.. Ξαπλώνει ανάσκελα και σηκώνει το ένα πόδι αυτό που έγραψε και ο προηγούμενος συναγωνιστής. Της το κατεβάζω τίποτα αυτή και ξεκινάει κάτι τρελά τι είναι αυτά που κάνεις γιατί φωνάζεις μου λέει που νομίζεις ότι είσαι και κάτι τέτοια κουλά. Μπλέξαμε λέω από μέσα μου. Έλα πιπα μου λέει να τελειώνουμε, όχι της λέω έλα στα 4 όχι με τίποτα με το ζόρι ξαπλώνει ανάσκελα πάλι της σηκώνω τα 2 πόδια και μετά από λίγο τελείωσα. Τραγικες καταστάσεις μακριά ποτέ ξανά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!