Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθεσινό βραδινή τσάρκα στο ρομαντικό Μεταξουργείο, οντας φορτωμένος και αχυστος μέρες. Μπαίνοντας στο τσαρδι ο κλιματισμός ήταν σε νορμάλ σημείο, τσατσά αραχτη και η κοπέλα στο δωμάτιο. Η Ελένη μου λέει δουλεύει τώρα, κάτσε να περιμένεις. Πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε οπότε λέω ας κάτσω. Περίμενα ήδη 10' στο σαλόνι και βγαίνει και η κοπέλα, μια αρκετά ώριμη κυρία με εμφάνιση από 90's. Φορούσε ένα κόκκινο φορεματακι, 2αρι βυζί, μελαχροινό κατσαρό μαλλί. Ρωτάω την τσατσά τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα, μου απαντάει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, την σταματάω και λέω θα περάσω μιας και δεν χρειαζομουν κάτι περισσότερο αφού ήμουν μέρες φορτωμένος. Με βάζει στο δωμάτιο όπου κι εκεί ο κλιματισμός ήταν νορμάλ και παραδόξως δεν βρωμουσε ο χώρος όπως περίμενα. Μετά από κάνα 10' έρχεται και η Ελένη(είχε κι άλλο δωμάτιο πριν από εμένα), αρχίζει να με χαϊδεύει και με ρωτάει τι θέλω. Της απαντάω ήρθα να ξεφορτωσω στο στόμα σου και μου λέει πολύ ευχαρίστως. Βγάζει το κόκκινο φορεματακι της και ξεκινάω να γλείφω τα βυζιά της, ήθελε να τα γλείφω σιγά σιγά γιατί περίμενε περίοδο. Παιφτουν κάποια ρομαντικά γλωσσοφιλα και ξεκινάει να με γλείφει σε στήθος κατεβαίνοντας προς το αρχιδια. Έκανε ένα καραμελωμα από μπάλες και τον εξαφάνισε στο στόμα της. Να αναφέρω εδώ ότι ακριβώς απέναντι μου υπήρχε ένα κομμάτι καθρέφτη για να βλέπω όλο το θέαμα. Η τύπισσα είναι μαστορισσα, μπουκωθηκε με όλο το καυλι μου και δεν το έβγαζε καθόλου. Δεν ήθελα και πολύ για να καταθέσω. Με στραγγιξε καλά και πήγε και τα έφτυσε στον νιπτήρα. Μου λέει πρέπει να είχες να χύσεις καιρο και απαντάω ναι. Με ευχαρίστησε με χαμόγελο και με καληνυχτισε. Συνέχισα να χύνω για 2-3 λεπτά ακόμη,σκουπιστηκα κι έφυγα ανάλαφρος. Γενικά μια καλή λύση για να ξεφορτωσεις τα χοντρα, βγαίνοντας πήρα μια δόση χασισοκατουρο, έριξα ένα κλανιδι κι εγώ και πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στον οικο μπήκα 03:40 και βγήκα 04:10. Κλασσικά πιτσιρικάδες μπαινοβγαιναν στον οίκο και καυλαντιζαν την συμπαθητική τσατσά κάνοντας και πονηρές προτάσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2024
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kostakis27
Ανώτερος
127
Πόντοι:
7.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Ντουνταράς, BigTool, DAMDIM100 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2024
Τι ώρα πηγες ;
15 Ιουνίου, 2024
Είναι πραγματικά πιστόλι. Εμένα πρώτη φορά μου είχε αλλάξει 8 στάσεις σε 10 λεπτά. Η Ρωσία είναι σίγουρη αξία !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2